To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - LEGNUM Vr4

kochajj - 19-07-2013, 18:38

o ja... ponoć stylistyka co jakiś czas wraca do korzeni... tutaj wróciła do karety...
a może iść na całość

:mrgreen: :mrgreen:

fajnie na białym wygląda poler...

złoty jakoś mi nie leży:

im blue daba di:

Czarny:

tommyc1 - 19-07-2013, 19:15

kochajj, śledzę Twój wątek od początku ale rzadko się odzywam, bo jedyne na co mnie stać to niemy podziw dla rzeczy, które tu prezentujesz. Wkładasz w Legnuma tyle serca , pasji i... pieniędzy-i co najważniejsze, nie są to wydatki na zasadzie bezsensownego szastania kasą "bo mam-a co". To co robisz, robisz ze smakiem, mimo ogromnego budżetu udało ci się zachować pierwotny urok tego auta. Taki Legnum to marzenie pewnie większości Mitsumaniaków. Z podziwem śledzę wątek jak dobry serial, z nadzieją, że prędko się nie skończy i kolejne sezony będą nie mniej ciekawe. To wg mnie najpiękniejszy Legnum jakiego miałem okazję widzieć, tuningowany ze smakiem-szacun i brawo! :)
D1VenO - 19-07-2013, 19:17

ten niebieski jest kozacki ale jak tu zrobić taki anodyzowany kolor. Podobno VHT wprowadziło specjalny spraj do anodyzowanych kolorów. Kup od beWare i testuj http://passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=32660
kochajj - 19-07-2013, 19:27

tommyc1 napisał/a:
kochajj, śledzę Twój wątek od początku ale rzadko się odzywam, bo jedyne na co mnie stać to niemy podziw dla rzeczy, które tu prezentujesz. Wkładasz w Legnuma tyle serca , pasji i... pieniędzy-i co najważniejsze, nie są to wydatki na zasadzie bezsensownego szastania kasą "bo mam-a co". To co robisz, robisz ze smakiem, mimo ogromnego budżetu udało ci się zachować pierwotny urok tego auta. Taki Legnum to marzenie pewnie większości Mitsumaniaków. Z podziwem śledzę wątek jak dobry serial, z nadzieją, że prędko się nie skończy i kolejne sezony będą nie mniej ciekawe. To wg mnie najpiękniejszy Legnum jakiego miałem okazję widzieć, tuningowany ze smakiem-szacun i brawo! :)

Dziękuję... Rzadko czytam tak pozytywne komentarze na temat mojej rzeźby... dzięki takim wpisom jest siła do dalszej walki... a w tym wszystkim największy problem jest z wolnym czasem, bo nie mam zamiaru oddawać auta do jakichkolwiek warsztatów, a praca coraz bardziej mnie pochłania :oops: :oops:
a z kasą jak z kobietami... raz są a za chwile ich nie ma :P

Dla mnie ta opowieść raczej się nie skończy (taki jest plan) bez względu na to jakie inne auta będę posiadał :)
ilość zmian powinna z czasem wyhamować, ale jak widać to raczej na tą chwilę rozpędza się...

D1VenO - 19-07-2013, 19:36

niedługo to będziesz mógł tylko wentylki zmieniać :D

tommyc1, ja będę pilnował żeby czegoś głupiego nie zrobił. A następne na co go namówię to PLS Pneumatic Lift System minimum do gwintu który już płynie ;P

kochajj - 19-07-2013, 19:39

a co to?
KowaliK - 19-07-2013, 19:50

Od 1:00 widać jak to działa - http://www.youtube.com/watch?v=yw3CJOxZipo :wink:
kochajj - 19-07-2013, 20:21

$$??
gallardo ma to na przodzie... raczej hydrauliczne bo dźwięk słyszę taki jak na filmiku...

i9i - 19-07-2013, 20:26

Tutaj jeszcze czerwień na białym, a może któryś kolor spod maski dla jednolitości? :twisted:

kochajj - 19-07-2013, 20:45

chrommmmm
D1VenO - 20-07-2013, 12:04

KowaliK, dokładnie coś takiego jak podesłałeś. tania wersja poduszek. unoszą do 5cm czyli styka żeby przejechać przez progi i nieoczekiwane przeszkody. z 1,5K taki zestaw kosztuje. nie jest szybki ale wystarcza i montuje się jako 2 sprężynę w gwincie.

kochajj, niebieski anodyzowany !!! przekonałeś mnie.

kochajj - 20-07-2013, 15:51

daj jakieś linki do aukcji...
anwi - 20-07-2013, 22:39

tez sie nad tym mocno zastanawiam:

http://www.airride-system...-tyl-p-202.html

danino88 - 20-07-2013, 23:16

załóż sprawdz i daj znać, może będzie wiecej chętnych :)
mkm - 21-07-2013, 20:26

kochajj napisał/a:
Rzadko czytam tak pozytywne komentarze na temat mojej rzeźby...

No i dobrze... Gdyby każdy chciał wpisać tu swoje "ochy i achy" to ten temat miałby tysiąc stron...
Są rzeczy oczywiste, których nie trzeba komentować, a oczywistym jest, że to Legnum nr.1 i to nie tylko w PL :biggrin: