Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
sieegurd - 25-01-2010, 09:30
| Maretzky85 napisał/a: | | gulgulq napisał/a: | | dziś podobno najgorszy dzień w roku |
Zaspałem kurde... |
Ja też dziś 2h później w pracy niż zwykle, ale tylko dlatego, że odbierałem papiery do Lancelota i zapomniałem karty pojazdu - więc musiałem się wrócić po nią do domciu :/
A poza tym to mam nadzieję, że już wysuszyłem drzwi i dziś mi nie przymarzną:/ Ciężko mi Miśkowi przełazić z miejsca pasażera, na ierującego Udało mi się to wczoraj w moim Lancelocie jako pierwszym i dotąd jedynym autku w jakim próbowałem
siwek - 25-01-2010, 12:07
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | yulko tyle ,ze tutul nie wiaze sie z niczym , procz piosenki na samym koncu | to było moje pierwsze spostrzeżenie po wyjściu z seansu
Manuela - 25-01-2010, 13:51
....że dziś rano zmieniałam koło na wiadukcie i upaprałam się przy tym jak nieboskie stworzenie, no i nikt we mnie szczęśliwie nie wjechał w tym czasie
sieegurd - 25-01-2010, 13:57
| Manuela napisał/a: | ....że dziś rano zmieniałam koło na wiadukcie i upaprałam się przy tym jak nieboskie stworzenie, no i nikt we mnie szczęśliwie nie wjechał w tym czasie |
To dlaczego nie wykorzystujesz kobiecych wdzięków do zwabienia jakiegoś gentelmana do pomocy?? Ja wiem, że równouprawnienie itp, ale kobieta jest kobietą i nie powinna się babrać - chyba, że lubi
koszmarek - 25-01-2010, 14:00
sieegurd, ja bym nie prosiła faceta.. chyba, że wymiana wymagałaby jakiejś niewyobrażalnej dla mnie siły
utarło się coś takiego, że baba nie umie. A Manuela udowadnia że jednak nie do końca tak jest
gulgulq - 25-01-2010, 14:06
ale to nie koniecznie musi być kwestia udowodnienia ze baba umie
ot: włączyć awaryjne, pomachać, proszę pana bo mi coś w koło się stało, pomrugać oczkami... i niech się babra
szpala85 - 25-01-2010, 14:07
.... nie wiem co się dzieje ale Galant zaczął mi palić 20 litrów w mieście
.... byłem dzisiaj na myjni i Galuś jest czysty i lśniący
koszmarek - 25-01-2010, 14:07
| gulgulq napisał/a: | pomrugać oczkami... i niech się babra |
tiaa
misjonarz. - 25-01-2010, 14:12
niech się babra.... A CO
Uwex - 25-01-2010, 14:38
szpala85 - chleje z radości , że taki czysty .
Manuela - 25-01-2010, 14:48
| sieegurd napisał/a: | | o dlaczego nie wykorzystujesz kobiecych wdzięków do zwabienia jakiegoś gentelmana do pomocy?? |
Bo po pierwsze spod tony szmat nie widać wdzięków, po drugie, jakbym przestała się ruszać, to bym zamarzła, po trzecie, jak kolega z pracy dojechał, byłam już w 2/3 prac, więc nie było sensu żeby on też się paprał- zajął się przytrzymaniem czystego zapasu i przykręceniem go Ale chwała mu i za to, bo juz się zmachałam
Fragu - 25-01-2010, 14:53
Manuela, jestem pełen podziwu - zmieniać koło w takich temperaturach, bezcenne
...że zaraz do ciepłego Colcika i do ciepłego domku
szpala85 - 25-01-2010, 15:00
| Uwex napisał/a: | szpala85 - chleje z radości , że taki czysty . |
ale przez jego chlanie PB nie starcza mi czasem na wieczornego browarka
Żartuję ..... na browarka zawsze jest odłożone 4 zł
sieegurd - 25-01-2010, 15:41
| Manuela napisał/a: | | sieegurd napisał/a: | | o dlaczego nie wykorzystujesz kobiecych wdzięków do zwabienia jakiegoś gentelmana do pomocy?? |
Bo po pierwsze spod tony szmat nie widać wdzięków, po drugie, jakbym przestała się ruszać, to bym zamarzła, po trzecie, jak kolega z pracy dojechał, byłam już w 2/3 prac, więc nie było sensu żeby on też się paprał- zajął się przytrzymaniem czystego zapasu i przykręceniem go Ale chwała mu i za to, bo juz się zmachałam |
Chylę czoła w stronę koleżanki. Tak jak pisałem, nie miałem zamiaru urazić, czy coś podobnego. Tylko ja jestem tak wychowany, że pomagam kobietom w potrzebie
akbi - 25-01-2010, 16:35
| koszmarek napisał/a: | | ja nie rozumiem takich ludzi co zabierają... :/ i to dzieciaczkom w przedszkolu |
nie wykluczałbym w takim przypadku innych przedszkolaków /tych najstarszych/
| sruba napisał/a: | zaczynam sie zastanawiac czy nie zmienic samochodu...
i chyba kupie sobie PT Cruisera |
widzę, że wracasz do formy
|
|
|