To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

sieegurd - 25-01-2010, 09:30

Maretzky85 napisał/a:
gulgulq napisał/a:
dziś podobno najgorszy dzień w roku

Zaspałem kurde...

Ja też dziś 2h później w pracy niż zwykle, ale tylko dlatego, że odbierałem papiery do Lancelota i zapomniałem karty pojazdu - więc musiałem się wrócić po nią do domciu :/

A poza tym to mam nadzieję, że już wysuszyłem drzwi i dziś mi nie przymarzną:/ Ciężko mi Miśkowi przełazić z miejsca pasażera, na ierującego :P Udało mi się to wczoraj w moim Lancelocie jako pierwszym i dotąd jedynym autku w jakim próbowałem :D

siwek - 25-01-2010, 12:07

Rafal_Szczecin napisał/a:
yulko tyle ,ze tutul nie wiaze sie z niczym , procz piosenki na samym koncu
to było moje pierwsze spostrzeżenie po wyjściu z seansu :badgrin:
Manuela - 25-01-2010, 13:51

....że dziś rano zmieniałam koło na wiadukcie i upaprałam się przy tym jak nieboskie stworzenie, no i nikt we mnie szczęśliwie nie wjechał w tym czasie :)
sieegurd - 25-01-2010, 13:57

Manuela napisał/a:
....że dziś rano zmieniałam koło na wiadukcie i upaprałam się przy tym jak nieboskie stworzenie, no i nikt we mnie szczęśliwie nie wjechał w tym czasie :)

To dlaczego nie wykorzystujesz kobiecych wdzięków do zwabienia jakiegoś gentelmana do pomocy?? :D Ja wiem, że równouprawnienie itp, ale kobieta jest kobietą i nie powinna się babrać - chyba, że lubi :)

koszmarek - 25-01-2010, 14:00

sieegurd, ja bym nie prosiła faceta.. chyba, że wymiana wymagałaby jakiejś niewyobrażalnej dla mnie siły ;)
utarło się coś takiego, że baba nie umie. A Manuela udowadnia że jednak nie do końca tak jest ;)

gulgulq - 25-01-2010, 14:06

ale to nie koniecznie musi być kwestia udowodnienia ze baba umie :)

ot: włączyć awaryjne, pomachać, proszę pana bo mi coś w koło się stało, pomrugać oczkami... :) i niech się babra :D

szpala85 - 25-01-2010, 14:07

.... nie wiem co się dzieje ale Galant zaczął mi palić 20 litrów w mieście :roll:
.... byłem dzisiaj na myjni i Galuś jest czysty i lśniący :twisted:

koszmarek - 25-01-2010, 14:07

gulgulq napisał/a:
pomrugać oczkami... :) i niech się babra :D

:D tiaa :D

misjonarz. - 25-01-2010, 14:12

niech się babra.... A CO :!: :twisted: :P
Uwex - 25-01-2010, 14:38

szpala85 - chleje z radości , że taki czysty . :drinkers:
Manuela - 25-01-2010, 14:48

sieegurd napisał/a:
o dlaczego nie wykorzystujesz kobiecych wdzięków do zwabienia jakiegoś gentelmana do pomocy??

Bo po pierwsze spod tony szmat nie widać wdzięków, po drugie, jakbym przestała się ruszać, to bym zamarzła, po trzecie, jak kolega z pracy dojechał, byłam już w 2/3 prac, więc nie było sensu żeby on też się paprał- zajął się przytrzymaniem czystego zapasu i przykręceniem go :) Ale chwała mu i za to, bo juz się zmachałam :)

Fragu - 25-01-2010, 14:53

Manuela, jestem pełen podziwu - zmieniać koło w takich temperaturach, bezcenne :roll:

...że zaraz do ciepłego Colcika i do ciepłego domku 8)

szpala85 - 25-01-2010, 15:00

Uwex napisał/a:
szpala85 - chleje z radości , że taki czysty . :drinkers:

ale przez jego chlanie PB nie starcza mi czasem na wieczornego browarka :cry:

Żartuję :mrgreen: ..... na browarka zawsze jest odłożone 4 zł :mrgreen:

sieegurd - 25-01-2010, 15:41

Manuela napisał/a:
sieegurd napisał/a:
o dlaczego nie wykorzystujesz kobiecych wdzięków do zwabienia jakiegoś gentelmana do pomocy??

Bo po pierwsze spod tony szmat nie widać wdzięków, po drugie, jakbym przestała się ruszać, to bym zamarzła, po trzecie, jak kolega z pracy dojechał, byłam już w 2/3 prac, więc nie było sensu żeby on też się paprał- zajął się przytrzymaniem czystego zapasu i przykręceniem go :) Ale chwała mu i za to, bo juz się zmachałam :)

Chylę czoła w stronę koleżanki. Tak jak pisałem, nie miałem zamiaru urazić, czy coś podobnego. Tylko ja jestem tak wychowany, że pomagam kobietom w potrzebie :)

akbi - 25-01-2010, 16:35

koszmarek napisał/a:
ja nie rozumiem takich ludzi co zabierają... :/ i to dzieciaczkom w przedszkolu

nie wykluczałbym w takim przypadku innych przedszkolaków /tych najstarszych/

sruba napisał/a:
zaczynam sie zastanawiac czy nie zmienic samochodu...
i chyba kupie sobie PT Cruisera :D

widzę, że wracasz do formy :lol: :lol: :lol: