Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
siwygdynia - 22-04-2015, 08:19
siema. A w Maju dalej zlocik będzie w Da Grasso czy jak ?
Hornet - 15-05-2015, 17:42
Halo, to gdzie dzisiaj spot?
akbi - 15-05-2015, 18:09
Na Pge Arena o 20:30
siwygdynia - 31-05-2015, 10:50
siema
To gdzie teraz będą się odbywać zloty bo widzę ze coś cienko ;/ ostatnio nie wypalil
Marcino - 01-06-2015, 08:58
nie ma chętnych.Wszyscy starzy się wypalili, zmienili samochody na wózki dziecięce...:)
tomek_ch86 - 01-06-2015, 15:49
Mitsumaniaki niestety trochę podupadli...
Za to jeżeli ktoś chce spotykać się z innymi miśkami to Coltmania zaprasza na swoje spoty
daboss - 01-06-2015, 22:05
Marcino napisał/a: | nie ma chętnych.Wszyscy starzy się wypalili, zmienili samochody na wózki dziecięce...:) |
A reszta Galantów zgniła
fj_mike - 01-06-2015, 22:09
daboss napisał/a: | A reszta Galantów zgniła |
No co ty.
Ich właściciele są tak w nie zapatrzeni, że je cały czas przy życiu podtrzymują.
Raddex, twój już gotowy?
Marcino - 01-06-2015, 23:09
daboss napisał/a: | Marcino napisał/a: | nie ma chętnych.Wszyscy starzy się wypalili, zmienili samochody na wózki dziecięce...:) |
A reszta Galantów zgniła |
No prawie... jak wszyscy mieli Colty Carismy i inne to ja jeden galantem.... teraz same złomki:)
Lipa - 06-06-2015, 17:01
daboss napisał/a: | Marcino napisał/a: | nie ma chętnych.Wszyscy starzy się wypalili, zmienili samochody na wózki dziecięce...:) |
A reszta Galantów zgniła |
Są, są i nawet czasem na spoty jeżdżą, chociaż pizzę samemu jeść to żadna przyjemność:)
tomek_ch86 - 09-06-2015, 17:00
Jeżeli ktoś chce ciekawie spędzić czas to zapraszam na I Samochodowy Rajd Turystyczny którego jestem organizatorem
Krótki opis:
Witam.
Pragnę zaprosić wszystkich chętnych do wzięcia udziału w I Samochodowym Rajdzie Turystycznym organizowanym przez Grupę Pomorską Coltmania.pl.
Jak widać jest to pierwszy tego typu rajd przez nas organizowany więc w przypadku jakichś niedociągnięć mam nadzieję, że nam wybaczycie.
Co to jest samochodowy rajd turystyczny?
Jest to swego rodzaju wyścig rywalizujących ze sobą załóg samochodów (kierowca+pilot) na określonej trasie, w czasie którego zespoły mają do wykonania różne zadania.
Impreza jest dla tych którzy chcą spędzić ciekawie czas z rodziną i przyjaciółmi. Dla wszystkich chcących przeżyć coś nowego, poznać ludzi z tą samą pasją oraz przy okazji poczuć dreszczyk emocji i rywalizacji na trasie.
Trasa rajdu poprowadzi nas wśród malowniczych krajobrazów Żuław Wiślanych. Nawigacje GPS i inne tego typu pomoce do niczego Wam się nie przydadzą, ponieważ na starcie otrzymacie instrukcje z opisem trasy rajdu wraz z naniesionymi na niej punktami kontrolnymi tak, aby dotarcie do mety nie było dla Was problemem. W punktach kontrolnych będą czekać na Was sympatyczne osoby z zadaniami do wykonania.
Ocenie zawodników podlegać będzie: właściwy czas przejazdu (zgodny z przepisami Ruchu Drogowego), opanowanie techniki turystycznej oraz orientacji w terenie oraz poprawność wykonania zadań.
Jako organizatorzy zadbaliśmy o ciekawą trasę oraz zadania. Ze swojej strony zapewniamy Wam niezwykłą przygodę.
Na mecie zapraszamy wszystkich do wspólnego grillowania, w czasie którego nastąpi rozdanie pamiątkowych dyplomów oraz drobnych upominków dla zwycięzców.
Spośród uczestników zostaną wybrani zwycięzcy w kategoriach:
• Najdokładniejszy przejazd trasy oraz najdokładniej wykonane zadania
• Najdokładniejszy przejazd trasy
• Najdokładniejsze wykonanie zadań
Data Rajdu:Lipiec 2015 (dokładniejszą datę podamy niebawem), początek godz. 10:00
Miejsce startu: Pruszcz Gdański, Parking przy parku na ul. Grota Roweckiego.
Zasięg: około 60 km
Ilość miejsc ograniczona do maksymalnie 15-20 załóg (ze względu na nasz brak doświadczenia).
Należy zabrać ze sobą własny grill, prowiant i oczywiście dobry humor!
Serdecznie zapraszamy!
siwygdynia - 15-06-2015, 15:24
to co o 18 w gdańsku na JPII ?
raddex - 15-06-2015, 17:03
Ja na 18 nie zdążę do Gdańska. Ale jak ktoś chce wpaść na kawę na Witomino, to zapraszam.
Michał
Auto zrobione, ale skopali remont i mam teraz dylemat, co z tym zrobić.
trooper - 16-06-2015, 12:48
raddex napisał/a: |
Auto zrobione, ale skopali remont i mam teraz dylemat, co z tym zrobić. |
Ty to masz pecha z tym pa.. znaczy galantem co ci znów zrobili nie tak że nawet ty nie wiesz co z tym zrobić?
tomek_ch86 - 19-06-2015, 19:13
Odnośnie rajdu turystycznego odbędzie się on 18 lipca (sobota) o godzinie 10.00. Start w Pruszczu Gd.
Serdecznie zapraszam, bo póki co niewielu jest chętnych, a w zasadzie to nikt konkretnie się nie potwierdził
Nie wstydzić się
Pozdrawiam!
[ Dodano: 22-06-2015, 19:40 ]
Jeżeli jest ktoś chętny na spota to jutro o godzinie 19 pod Ergo Areną w Gdańsku odbędzie się spot
Zapraszam!
|
|
|