Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Morfi - 28-01-2010, 15:14
Cała pierwsza 8 wyleciala. Pewnie AŚ doszukał się jakis wałków .
Zobaczcie zakladke wyniki głosowani...
siwek - 28-01-2010, 17:14
| Morfi napisał/a: | | Cała pierwsza 8 wyleciala. Pewnie AŚ doszukał się jakis wałków . | a czego innego możnabyło się spodziewać...
przecież wiadomo że w tego typu głosowaniach zawsze są wałki...
pamar - 28-01-2010, 20:56
... strasznie się zdenerwowałem spółdzielnia mieszkaniowa wykombinowała sobie odzysk danych i moja teściowa oczywiście wysłała wszystko, chociaż mówiłem - olej i wywal!!! Chcą NIP, PESEL, nr. DO, regon, adres, nazwisko... dobrze, że nie chcą nr PKD i EKD. Szlak mnie trafia, bo tłumaczyłem, nie podawaj danych przecież powinni mieć to co potrzebują, a ona no jak prosili to dałam a jak powiedziała, że podpisała zgodę na przetwarzanie danych padłem i leżę do tej pory....
(tłumaczą się częstymi skargami na błędy w korespondencji )
sieegurd - 28-01-2010, 20:59
| pamar napisał/a: | ... strasznie się zdenerwowałem spółdzielnia mieszkaniowa wykombinowała sobie odzysk danych i moja teściowa oczywiście wysłała wszystko, chociaż mówiłem - olej i wywal!!! Chcą NIP, PESEL, nr. DO, regon, adres, nazwisko... dobrze, że nie chcą nr PKD i EKD. Szlak mnie trafia, bo tłumaczyłem, nie podawaj danych przecież powinni mieć to co potrzebują, a ona no jak prosili to dałam a jak powiedziała, że podpisała zgodę na przetwarzanie danych padłem i leżę do tej pory.... |
Nie ma jak tesciowa :/ Moja też od wczoraj szaleje Normalnie łeb ukręcić przy samej *cenzura* :/
gulgulq - 28-01-2010, 21:14
zima panowie - zima
sieegurd - 28-01-2010, 21:18
| gulgulq napisał/a: | zima panowie - zima |
U mnie póki co -2st, bez śniegu i lekki wiatr
Może być
avangarda - 28-01-2010, 21:40
| sieegurd napisał/a: | U mnie póki co -2st, bez śniegu i lekki wiatr
| zazdroszczę, tu śnieżyca na maksa, mój czerwony miś zrobił się w kilka minut misiem polarnym... będzie odśnieżanie oj będzie heheh
koszmarek - 28-01-2010, 21:44
a u nas w dzień zero było.:D ale prószyło i zawiewało
pawliku - 28-01-2010, 21:47
avangarda, u ciebie też ja teraz wyjrzałem przez okno i o mało co nie zemdlałem sypie taż że nie widze domku od sąsiada w kilka minut napadało tyle sniegu że przed domem na chodniku jest sniegu poza kostki nie chce myśleć co bedzie rano i czy wogóle dotrę do szkoły
avangarda - 28-01-2010, 21:49
pawliku, ano przywaliło nie? Możesz się zacząć cieszyć, bo podejrzewam, że do szkoły to tak łatwo nie dotrzesz co za zimaaaaaaaa złaaaaa wrrrrrrrr
pawliku - 28-01-2010, 21:52
| avangarda napisał/a: | | ano przywaliło nie? | naprawde M A S A K R A !
| avangarda napisał/a: | | Możesz się zacząć cieszyć, bo podejrzewam, że do szkoły to tak łatwo nie dotrzesz | hmmmm albo nie ten emotikon bedzie lepszy
avangarda - 28-01-2010, 21:57
| pawliku napisał/a: | ten emotikon bedzie lepszy
| heheh, szczęście jutro wolne mam to wstanę rano, wyjrzę przez okno a tam sąsiedzi będą zapierniczać jak mróweczki z łopatkami i miotełkami
JCH - 28-01-2010, 22:46
| pawliku napisał/a: | | avangarda napisał/a: | | ano przywaliło nie? | naprawde M A S A K R A ! | Nie przesadzajcie (mawiał ogrodnik i sadził dalej ) - drogi czarne, nawet te boczne. Jeszcze nie odśnieżałem garażu tej zimy
avangarda - 28-01-2010, 22:49
| JCH napisał/a: | | Nie przesadzajcie | widocznie Bytom za daleko jest od Zabrza i Rudy
koszmarek - 28-01-2010, 22:50
a ja czekam aż Maretzky wróci z pracy... a jest w niej od 9 rano ><
|
|
|