To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Morfi - 28-01-2010, 15:14

Cała pierwsza 8 wyleciala. Pewnie AŚ doszukał się jakis wałków :( .
Zobaczcie zakladke wyniki głosowani...

siwek - 28-01-2010, 17:14

Morfi napisał/a:
Cała pierwsza 8 wyleciala. Pewnie AŚ doszukał się jakis wałków .
a czego innego możnabyło się spodziewać...

przecież wiadomo że w tego typu głosowaniach zawsze są wałki... :?

pamar - 28-01-2010, 20:56

... strasznie się zdenerwowałem :evil: spółdzielnia mieszkaniowa wykombinowała sobie odzysk danych i moja teściowa oczywiście wysłała wszystko, chociaż mówiłem - olej i wywal!!! Chcą NIP, PESEL, nr. DO, regon, adres, nazwisko... dobrze, że nie chcą nr PKD i EKD. Szlak mnie trafia, bo tłumaczyłem, nie podawaj danych przecież powinni mieć to co potrzebują, a ona no jak prosili to dałam :x :x :x a jak powiedziała, że podpisała zgodę na przetwarzanie danych :shock: padłem i leżę do tej pory....
(tłumaczą się częstymi skargami na błędy w korespondencji :roll: )

sieegurd - 28-01-2010, 20:59

pamar napisał/a:
... strasznie się zdenerwowałem :evil: spółdzielnia mieszkaniowa wykombinowała sobie odzysk danych i moja teściowa oczywiście wysłała wszystko, chociaż mówiłem - olej i wywal!!! Chcą NIP, PESEL, nr. DO, regon, adres, nazwisko... dobrze, że nie chcą nr PKD i EKD. Szlak mnie trafia, bo tłumaczyłem, nie podawaj danych przecież powinni mieć to co potrzebują, a ona no jak prosili to dałam :x :x :x a jak powiedziała, że podpisała zgodę na przetwarzanie danych :shock: padłem i leżę do tej pory....

Nie ma jak tesciowa :/ Moja też od wczoraj szaleje :( Normalnie łeb ukręcić przy samej *cenzura* :/

gulgulq - 28-01-2010, 21:14

zima panowie - zima :D
sieegurd - 28-01-2010, 21:18

gulgulq napisał/a:
zima panowie - zima :D

U mnie póki co -2st, bez śniegu i lekki wiatr :)

Może być :D

avangarda - 28-01-2010, 21:40

sieegurd napisał/a:
U mnie póki co -2st, bez śniegu i lekki wiatr :)
zazdroszczę, tu śnieżyca na maksa, mój czerwony miś zrobił się w kilka minut misiem polarnym... będzie odśnieżanie oj będzie heheh
koszmarek - 28-01-2010, 21:44

a u nas w dzień zero było.:D ale prószyło i zawiewało :(
pawliku - 28-01-2010, 21:47

avangarda, u ciebie też ja teraz wyjrzałem przez okno i o mało co nie zemdlałem sypie taż że nie widze domku od sąsiada :shock: :shock: w kilka minut napadało tyle sniegu że przed domem na chodniku jest sniegu poza kostki :shock: :shock: :shock: :shock: nie chce myśleć co bedzie rano i czy wogóle dotrę do szkoły :roll: :roll:
avangarda - 28-01-2010, 21:49

pawliku, ano przywaliło nie? Możesz się zacząć cieszyć, bo podejrzewam, że do szkoły to tak łatwo nie dotrzesz :D co za zimaaaaaaaa złaaaaa wrrrrrrrr
pawliku - 28-01-2010, 21:52

avangarda napisał/a:
ano przywaliło nie?
naprawde M A S A K R A ! :twisted:

avangarda napisał/a:
Możesz się zacząć cieszyć, bo podejrzewam, że do szkoły to tak łatwo nie dotrzesz
hmmmm :roll: :roll: albo nie ten emotikon bedzie lepszy :twisted: :twisted: :twisted:

:D :D

avangarda - 28-01-2010, 21:57

pawliku napisał/a:
ten emotikon bedzie lepszy :twisted: :twisted: :twisted:
heheh, szczęście jutro wolne mam 8) to wstanę rano, wyjrzę przez okno a tam sąsiedzi będą zapierniczać jak mróweczki z łopatkami i miotełkami :D :D
JCH - 28-01-2010, 22:46

pawliku napisał/a:
avangarda napisał/a:
ano przywaliło nie?
naprawde M A S A K R A ! :twisted:
Nie przesadzajcie (mawiał ogrodnik i sadził dalej ;) ) - drogi czarne, nawet te boczne. Jeszcze nie odśnieżałem garażu tej zimy :roll: 8)
avangarda - 28-01-2010, 22:49

JCH napisał/a:
Nie przesadzajcie
widocznie Bytom za daleko jest od Zabrza i Rudy :P :wink:
koszmarek - 28-01-2010, 22:50

a ja czekam aż Maretzky wróci z pracy... a jest w niej od 9 rano ><