To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

pawliku - 28-01-2010, 23:30

łeee ręce to mi do :butthead: wchodzą bo właśnie wróciłem z odgarniania podwórka i chodnika przed domem. I co? śniegu prawie po kolana :shock: :shock: no i moja łopata poległa :roll:
rosomak1983 - 29-01-2010, 00:01

avangarda napisał/a:
miś zrobił się w kilka minut misiem polarnym...

a ja nie zauwazyłem jakiejs zmiany :D :D :D

Co do glosowania to mam to gdzies...juz teraz :wink:

sieegurd - 29-01-2010, 07:13

pawliku napisał/a:
łeee ręce to mi do :butthead: wchodzą bo właśnie wróciłem z odgarniania podwórka i chodnika przed domem. I co? śniegu prawie po kolana :shock: :shock: no i moja łopata poległa :roll:

Ja to się dopiero rano wqrzyłem :/ Obudziłem się po 5 i poszedłem zobaczyć czy mi podjazd zasypało - no i zasypało :/ Ubieram się i za łopatę, a w trakcie żona wstała i mi śniadanko zrobiła. Zjedliśmy, minęło jakieś 20-30min, podchodzę do okna i co widzę - podjazd zasypany na nowo :( No i drugi raz szuflowanie - a miało u mnie padać tylko przelotnie :/

pamar - 29-01-2010, 08:15

sieegurd napisał/a:
a miało u mnie padać tylko przelotnie :/

na wiosnę przestanie ;)

misjonarz. - 29-01-2010, 08:29

proszę państwa o czym wy mówicie :?: :shock: jest suuuuuuuuuuuuper :!: :D :D
pawliku - 29-01-2010, 08:45

misjonarz. napisał/a:
proszę państwa o czym wy mówicie jest suuuuuuuuuuuuper
pewnie super bo masz wolne i z domu nie musisz wychodzić :P
Jassmina - 29-01-2010, 08:53

...dziś będziemy z Gackiem lepić bałwana :)
misjonarz. - 29-01-2010, 09:07

Cytat:
pewnie super bo masz wolne i z domu nie musisz wychodzić :P
tak a świstak siedzi.... :D ja sobie i tak wychodzę na miasto powłóczyć sie po śniegu (dziecko do i ze szkoły prowadzić, ślizgawka itp.)
więc nie narzekać i być zadowolnionym ż ilości śniegu i bawić się nim :!: :D :D

Efa! - 29-01-2010, 11:57

Ale cholipka nieładnie, że taka zima zła. Sąsiedzi się chyba wkurzyli na koszty ogrzewania (a może na to, że trzeba odśnieżać? to staruszkowie) i właśnie wystawili swój dom na sprzedaż. Wygląda na to, że to chyba wpływ tej zimy, a mieszkali tutaj kilkadziesiąt lat.
Fragu - 29-01-2010, 12:10

A ja wczoraj do pracy nie dojechałem, zaspa około 1m skutecznie zatrzymała miśka :twisted: . 1,5h wykopywania i z powrotem na podwórko ..i spać :D
rosomak1983 - 29-01-2010, 14:09

Ze dzis miałem dziwna sytuacje... :D Jade sobie gdy tu nagle widze ze jakis glupi pies biegnie mi wprost pod koła, szczekajac jak oszlały... :shock: Dodałem gazu zeby nie wziac go pod koła bo hamowanie na takim sniegu nie miało sensu...
A on walnał mi z baski w drzwi :lol: :lol: :lol: Bylo tylko slychać jak sie odbił łbem (mały piesek) :P :P :P W lusterku widzialem ze chyba miał mnie jeszcze ochote gonić :lol: :lol: :lol: Co za pies głupi. :D

avangarda - 29-01-2010, 14:17

rosomak1983 napisał/a:
Co za pies głupi
nie głupi tylko MitsuPies... :mrgreen:
Cezar - 29-01-2010, 16:07

rosomak1983 napisał/a:
Co za pies głupi. :D

Wsteczny i poprawic to juz nie laska :twisted: :lol: :lol: :wink:

gigant87 - 29-01-2010, 17:30

A ja dziś wyciągałem Vectre C z zaspy. Problem w tym, że moje auto też traciło przyczepność, więc postanowiłem powoli wyszarpywać, czyli rozpędzać się na luźnej linie i "szarpać". Po wszystkim się okazało, że miła Pani kierowca Vectry miała dodatkowo zaciągnięty ręczny ;]
sieegurd - 29-01-2010, 17:44

gigant87 napisał/a:
Po wszystkim się okazało, że miła Pani kierowca Vectry miała dodatkowo zaciągnięty ręczny ;]

Kochane kobietki :D Czasem to roztargnienie :P