Nasze nieMiśki ;-) - CamperWagen Ducato L4H3
Tomek - 13-07-2021, 08:35
Krzyzak napisał/a: | przyznam, że fajnie wyszło
jak będziesz w okolicy, to adres znasz |
w 2 lub 4 tygodniu sierpnia całkiem możliwe
Krzyzak - 13-07-2021, 11:23
w 2 jestem, potem - nie
Marcin-Krak - 28-07-2021, 20:30
Tomek, nie widać zdjęć w ostatnim poście ze zdjęciami
jacek11 - 28-07-2021, 22:23
Ja widzę
HUGIO - 28-07-2021, 22:30
U nie też są .
Tomek - 31-07-2021, 11:55
Pierwsze wyjazdy i pierwsza awaria, prawa półoś zaczęła stukać, ale już ogarnięte.
Krzyzak napisał/a: |
w 2 jestem, potem - nie |
będę chyba w drugim, to będziemy w kontakcie
Marcino - 09-08-2021, 09:25
Tomek napisał/a: | Pierwsze wyjazdy i pierwsza awaria, prawa półoś zaczęła stukać, ale już ogarnięte.
będę chyba w drugim, to będziemy w kontakcie |
Dajcie znać podjade zobaczyc to cudo a jak coś zapraszam na kawe do Tczewa - zaraz obok zjazdu z A1 na Tcz mieszkam
Tomek - 09-08-2021, 09:27
Marcino napisał/a: | Tomek napisał/a: | Pierwsze wyjazdy i pierwsza awaria, prawa półoś zaczęła stukać, ale już ogarnięte.
będę chyba w drugim, to będziemy w kontakcie |
Dajcie znać podjade zobaczyc to cudo a jak coś zapraszam na kawe do Tczewa - zaraz obok zjazdu z A1 na Tcz mieszkam |
Sorry, zapomniałem dac znać.
Prognozy pogody byly niezbyt optymistyczne na Polske.
I w ostatniej chwili zmienilismy kierunek na Chorwację
Krzyzak - 09-08-2021, 10:03
Tomek napisał/a: | w ostatniej chwili zmienilismy kierunek na Chorwację | hehe - i dobrze, bo ostatni tydzień był kiepski...
a Marcino i tak mówi, że do Chorwacji się lata
Marcino - 09-08-2021, 14:25
Krzyzak napisał/a: | Tomek napisał/a: | w ostatniej chwili zmienilismy kierunek na Chorwację | hehe - i dobrze, bo ostatni tydzień był kiepski...
a Marcino i tak mówi, że do Chorwacji się lata |
Kamperem bym pojechał. Mojej zonie ciągle sie marzy kamperowanie
Lata sie do hotelu na ALLinclu
Tomek - 10-08-2021, 11:49
Krzyzak napisał/a: | a Marcino i tak mówi, że do Chorwacji się lata |
ja wszędzie tam gdzie jestem w stanie dojechać w 10-12h wolę pojechać
samolotem nie wychodzi szybciej od drzwi do drzwi, a autem jest dla mnie wygodniej, mogę zabrać więcej i na miejscu zobaczyć więcej i być mobilnym
tyle, że już oduczyłem się jazdy na raz, czy nocą i po prostu śpimy gdzieś po drodze
od nas z południa też jest trochę bliżej do CRO, niż od was z północy
Krzyzak - 10-08-2021, 13:23
Tomek napisał/a: | samolotem nie wychodzi szybciej od drzwi do drzwi, a autem jest dla mnie wygodniej, mogę zabrać więcej i na miejscu zobaczyć więcej i być mobilnym | właśnie - a szczególnie jak są małe dzieci, to tobołów więcej, wózek... to wszystko łatwo ulega uszkodzeniu w luku bagażowym
Marcino - 10-08-2021, 16:24
Krzyzak napisał/a: | Tomek napisał/a: | samolotem nie wychodzi szybciej od drzwi do drzwi, a autem jest dla mnie wygodniej, mogę zabrać więcej i na miejscu zobaczyć więcej i być mobilnym | właśnie - a szczególnie jak są małe dzieci, to tobołów więcej, wózek... to wszystko łatwo ulega uszkodzeniu w luku bagażowym |
Oki, zgadzam sie z wami. Ja ostatnio wygodny się robię i mam większe dzieci. Stwierdzenie o lataniu było pod wpływem moich ostatnich podróży samolotem na wakacje.
Krzyzak - 11-08-2021, 07:33
Marcino napisał/a: | Stwierdzenie o lataniu było pod wpływem moich ostatnich podróży samolotem na wakacje. | a rozmawialiśmy o sensie (a dokładniej bezsensie) kupna auta elektrycznego, gdy chce się jechać gdzieś dalej niż praca-dom...
Tomek - 11-08-2021, 10:23
Marcino napisał/a: | Kamperem bym pojechał. Mojej zonie ciągle sie marzy kamperowanie |
nie wiem jaka jest Twoja sytuacja rodzinna (ile i jakie dzieci),
ale ostatnio jak wracaliśmy z Węgier, to żałowałem, że nie kupiłem jednak przyczepy kempignowej, mógłbym w niej zamknąć dzieci i jechać w spokoju
|
|
|