To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - WELCOME

Harry79 - 15-03-2009, 21:31

witam!
Srebrny Space Wagon 2,4GDI Pabianice, okolice i reszta kraju. Do zobaczenia na trasie! Pozdrawiam wszystkich miłośników Mitsubishi :D

zaraza1985 - 24-03-2009, 13:31

Witam!!!

Ja posiadam CARISME 1.8GDI wersja DYNAMICS kolor czarna perła.
Śmigam nią w okolicach Łęczycy ale i w Łodzi czasami można mnie zobaczyć.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów!!! :D

Anonymous - 24-03-2009, 19:48

Endrjus, To misiek-miesiek ma do ciebie rzut beretem....

Witam....

Harry79, To musimy się spotkać.....z resztą z Pabianic trochę ludków tu jest a ja jeszcze nikogo nie znam..... :evil:

zaraza1985, To zapraszam z Rybką na spoty....

Witam wszystkich nowych maniaków.

zaraza1985 - 25-03-2009, 09:19

:D Przy następnej okazji postaram się u was pokazać. :D
iza - 25-03-2009, 09:29

witamy :D :D :D :D
misiek-misiek - 26-03-2009, 15:09

No witam i o zdrowie pytam :D

Faktycznie do Endrjusa mam jakieś 16 kilometrów :twisted: Kawał drogi :wink: Jakby co, to na spot do Rossoszycy będę jechał przez Szczerców :wink:

MikeSdz - 14-04-2009, 17:33

Elo wszystkim :]

jeżeli będziecie organizować jakiś mały zlocik to czuję się zaproszony :)

pozdrawiam.

Chooper - 14-04-2009, 19:27

MikeSdz, masz okazje. 25.04 będziemy w Rossoszycy...masz 12 km :mrgreen:
MikeSdz - 14-04-2009, 22:00

z chęcią się przyłączę :] znam te rejony ale zbyt często znikają tam dowody rej. dlatego nie będę się udzielał.

mimo wszystko z wielką przyjemnością poznam was mitsumaniaków :]

p.s. nawet policzyłeś ile km :D

Chooper - 14-04-2009, 22:41

MikeSdz napisał/a:
p.s. nawet policzyłeś ile km :D
bo miałem okazję jechać na rosso z sieradza 8)
kizia-mizia - 15-04-2009, 21:27

no witamy.....jak to znikają dowody rejestracyjne?....jest tam jakaś zjawa :twisted: cichociemna..... :wink:
MikeSdz - 15-04-2009, 21:41

kizia-mizia napisał/a:
no witamy.....jak to znikają dowody rejestracyjne?....jest tam jakaś zjawa :twisted: cichociemna..... :wink:

na dawnym, zamkniętym obecnie pasie startowym na poboczu jezdni w okolicach rosso,
zazwyczaj w niedzielę, odbywa się popisywanie się golfami z allegro tuningiem i innymi takimi

bardzo często policja dostaje od kogoś cynk o planowanym spotkaniu tych wieśniaków i...
wieśniaków ubywa wraz z zabranymi dowodami i prawami jazdy :D

wiesz, zardzewiałe bmw, golfy, ople i coś typu goście z mercedesami S klasy pożyczonymi od tatusiów.... :roll: podwójne rury ale tylko z jednej leci, aluminiowe ochraniacze drzwi założone na masce lub klapie bagażnika i.... boże....

w każdym razie nie jeżdżę na rosso tylko z tego powodu. mnóstwo debili.
na szczęście z tego co się orientuję w sobotę będziemy tylko my :]
Łódzko wojewódzkie MitsuManiaki :D

kizia-mizia - 16-04-2009, 09:26

aaaaaaaaaaaaaa. rozumiem....dzięki za szczegółowe wyjaśnienia :D niestety znam paru takich kolesi....na codzień nawet spoko ludzie....ale najczęściej głupota nad nimi zwycięża... :evil:
Dynamind - 23-04-2009, 14:05
Temat postu: powitanie
cześć, chciałam się przedstawić, ponieważ niedawno dołaczyłam do Waszego grona a tego jak dotad nie zrobiłam.

jestem szczęśliwą posiadaczką Mitsubishi COLT 1.3 CJO 2000 w kolorze czerwonym. Można mnie spotkać na widzewie, usłyszeć, często też, bo dość głosno słucham muzy w aucie. No cóz, taka słabość...
:oops:

Mam 26 lat, pochodzę z Łodzi , gdzie obecnie mieszkam i pracuję, a mój miso wygląda jak na załączonych fotkach

http://img217.imageshack.us/gal.php?g=colt1.jpg

Pozdrawiam

kizia-mizia - 24-04-2009, 11:27

No witamy....i na spotkanie sobotnie zapraszamy... :D ależ mi się zrymowało :twisted: