[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Płyta - osłona pod silnik do EA
Anonymous - 31-10-2008, 12:42
wrocila do mnie paczka z Krakowa
kizior555 - 01-11-2008, 01:57
Zrobiłem to na PW, ale zrobię też w wątku
cuuube, zaj...ście duże dzięki za inicjatywę z płytą !!! Masz u mnie sześciopaka (może się uda na zlocie 2009)
Anonymous - 01-11-2008, 02:38
kizior555 napisał/a: | cuuube, zaj...ście duże dzięki za inicjatywę z płytą |
kizior555 napisał/a: | Masz u mnie sześciopaka | na sama mysl jestem juz pijany
kizior555 napisał/a: | może się uda na zlocie 2009 | do 3 razy sztuka-mam nadzieje ze tym razem nic nie pokrzyzuje mi planow...przypomniales mi ze mialem sie wpisac na liste co przed chwila zrobilem
tosztotomasz - 01-11-2008, 07:54
1. cuuube
2. yaro - jeżeli będą "robiły" pod SE - tbc
3. akbi
4. tomekrvf
5.piotrbe - jeśli spasuja do wersji przed liftem(zdj płyty zrobię, jak sprzątne garaż... )
6. a.m.o.s
7.
cuuube napisał/a: | wrocila do mnie paczka z Krakowa |
jeśli zostałaby jakaś wolna płyta - chętnie ją przygarnę, tudzież zgłaszam się do ewentualnej drugiej edycji.
Anonymous - 01-11-2008, 18:35
a.m.o.s napisał/a: | jeśli zostałaby jakaś wolna płyta | cos sie znajdzie ...przeslij na PW dane do przesylki.dane do przelewu masz na PW
zapomnialem pytac czy do wszystkich pozostalych dotarly plyty(oprocz Krakowa-paczka pozostaje paczka i wyjezdza pod inny adres w poniedzialek) zeby nie bylo ze 'zgarnal kase i tyle go widzieli '
tosztotomasz - 01-11-2008, 19:03
cuuube napisał/a: | a.m.o.s napisał/a:
jeśli zostałaby jakaś wolna płyta
cos sie znajdzie ...przeslij na PW dane do przesylki.dane do przelewu masz na PW |
PW poszło, kasa również. Dzięki
Kmer - 01-11-2008, 19:04
cuuube,
Dzieki cuuub do mnie dotarla,nie do konca pasuje do SE ale jakos dam rade.
akbi - 01-11-2008, 19:07
Kmer napisał/a: | nie do konca pasuje do SE ale jakos dam rade. |
no niestety ...brakuje nam jeszcze dwóch elementów, na które lista jest już 4 posty wyżej.
Do tego czasu zrobiłem sobie specjalne blaszki, które przykręciłem do tych co jest przykręcony od przodu zderzak i przytrzymuje mi tą płytę od przodu
czekoladka_1981 - 03-11-2008, 08:15
cuuube napisał/a: | zapomnialem pytac czy do wszystkich pozostalych dotarly plyty |
Ja do dnia dzisiejszego nie otrzymałam płyty . Nawet żadnej wiadomści na pw czy gg , od osoby która to otrzymała przesyłkę na wrocek od Ciebie że jest już do odebrania indywidualnie tam i tam codziennie w godz. itd,itp.
Juiceman - 03-11-2008, 08:58
czekoladka_1981 napisał/a: | cuuube napisał/a: | zapomnialem pytac czy do wszystkich pozostalych dotarly plyty |
Ja do dnia dzisiejszego nie otrzymałam płyty . Nawet żadnej wiadomści na pw czy gg , od osoby która to otrzymała przesyłkę na wrocek od Ciebie że jest już do odebrania indywidualnie tam i tam codziennie w godz. itd,itp. |
Czekoladka przecież było jasno napisane odbiór płyt na spocie - jakoś Ci co chcieli to odebrali płyty. Twoja płyta nadal leży u mnie najbliższy spot 15 jeśli Ci zależy wcześniej to się umówimy. Czytać czytać i nie szlochać
Anonymous - 06-11-2008, 06:51
wczoraj bylem u goscia zajmujacego sie klejeniem plastikow z moja popekana ori plyta (kupiona za dwie stowki) za uzupelnienie brakujacego plastiku zawolal 80-100 jak to uslyszalem to stwierdzilem ze rowniez zainwestuje w dorabiana bo jest nieco grubsza i sztywniejsza ...pora pomyslec o sobie i wkoncu tez zamontowac
[ Dodano: 06-11-2008, 19:05 ]
ok dotarly wielkie dzieki Robert
szkoda ze dopiero teraz dostalem je do rak bo dzis bylem u goscia odebrac kilka plyt i od razu moglbym przekazac do dorobienia te czesci...ale wazne ze sa
tosztotomasz - 06-11-2008, 21:52
Płyta dotarła. Dzięki cuuube.
Wiktor - 06-11-2008, 23:14
widze ze temat ruszyl, wiec rowniez dopisuje sie do tych dokladek do plyty pod zderzak od avance
1. cuuube
2. yaro - jeżeli będą "robiły" pod SE - tbc
3. akbi
4. tomekrvf
5.piotrbe - jeśli spasuja do wersji przed liftem(zdj płyty zrobię, jak sprzątne garaż... )
6. a.m.o.s
7. Wiktor
roguhd - 08-11-2008, 17:10
cholera, od niedawna tu zaglądam, przeczytałem właśnie cały ten wątek z płytą, jest jeszcze jakaś możliwość zakupu? plus te dodatkowe elementy bo mam przód w wersji avance...
Juiceman - 08-11-2008, 17:25
Cuuube będzie dziś wieczorem na forum to Ci odpisze, a My zapraszamy na spoty następny 15 Listopada. Wtedy podajże Czekoladka będzie odbierać płytę to zobaczysz na żywo jak to wygląda
|
|
|