To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Nowy z lubelszczyzny

bladerunner - 13-05-2010, 14:31

Witam,
Od niedawna jeżdżę zielono-srebrnym space runnerem (jeszcze na niemieckich blachach).
Pozdrawiam kolegów z lbn.

tomasek - 13-05-2010, 19:08

Witamy i zapraszamy na niedzielny spot wypadowy do Kazimierza :D
mario mario - 13-05-2010, 19:26

No z parasolem.
Starion - 26-05-2010, 22:03

bladerunner powitać :) WOW, dopadłeś SRa który ma tylko 146kkm? Gratulacje! Sam bym takiego chciał :) )
adm78 - 09-06-2010, 21:11

Witam

Od dwóch miesięcy jestem w końcu właścicielem najładniejszego dla mnie samochodu, czyli gala avance z super silniczkiem 2,5 V6, poniżej moj misiek :)

pozdrawiam wszystkich lubelskich mitsumaniaków!!

mario mario - 09-06-2010, 21:40

adm78, Witamy. Ładny gal, a gdzie się kręcisz?
zbycho77 - 10-06-2010, 00:45

adm78 napisał/a:
poniżej moj misiek
Fajny, przyjeżdżaj na spoty.
adm78 - 10-06-2010, 09:16

mario mario napisał/a:
adm78, Witamy. Ładny gal, a gdzie się kręcisz?

Mieszkam w Lublinie, pracuje w Lublinie więc i na co dzień jeżdżę głównie po Lublinie :) A na spocik którys moze sie wybiore jak znajde czas, bo ostatnio bardzo zapracowany jestem, a w dodatku niedługo bobas pierwszy sie rodzi i będzie co robić :)

pozdrawiam i do zobaczenia na ulicach!! :)

Starion - 15-06-2010, 00:38

Jak mnie gdzieś tam dostrzeżesz w miejskiej dżungli to machnij mi :P Albo nie zdziw się jak ja bedę machał bo śmiem twierdzić że czarnego (czy to może deep-granatowy?) Avance w sedanie z najładniejszą fabryczną felgą raczej nie przeoczę :)
adm78 - 16-06-2010, 10:50

Starion napisał/a:
Jak mnie gdzieś tam dostrzeżesz w miejskiej dżungli to machnij mi

jeżeli chodzi o gest machnięcia z innych mitsu to zawsze chętnie na drodze sie witam :biggrin: ostatnio sam często oglądam sie za róznymi mitsu na drodze, co do koloru to faktycznie jest to deep-granatowy, i szczerze to bardziej mi sie podoba niż czarny :lol: planuje w najbliższym czasie poprawić u brata w warsztacie drobne rysy lakiernicze i zrobić prawdziwą fachową polerke całego samochodu, wierzcie mi lakier dostaje drugie życie i mitsu bedzie wyglądał zajedwabiście :mrgreen: specjalne pasty i fachowiec z dobrym sprzętem czynią cuda z lakierem. Niestety niedługo czekają mnie jeszcze u brata dwie reperaturki tylnych nadkoli.

pozdro!

zbycho77 - 16-06-2010, 11:18

adm78 napisał/a:
jeżeli chodzi o gest machnięcia z innych mitsu to zawsze chętnie na drodze sie witam

z tymi gestami to różnie wychodzi, jeśli ktoś jest z klubu (naszego) to wie o co chodzi i jak zauważy to odmachnie. Dziwnie jest jednak tak machać do wszystkich w mitsu bo jednak większość jest niezrzeszona i wtedy zupełnie nie qmają o co chodzi :) Zrzeszonych poznasz po naklejkach klubowych, ramkach do tablic rejestracyjnych itp. chociaż też nie wszyscy je posiadają. Pozdrawiam.

Starion - 18-06-2010, 00:49

Ho ho, tak myślałem ze nie czarny, ale się zawahałem ;) Ten głęboki granat jest najładniejszym kolorem dla tej serii Galanta, chociaż podoba mi się jeszcze granatowy perłowy i wiśniowy metallic - flagowy Galantowy kolor.

No co do tych klubowych oznaczeń to ja np. nie mam :) Tu bardziej po blachach można mnie poznać. A gesty jakieś do nie-klubowiczów nie zawsze wychodzą tak źle, ostatnio otrzymałem buziaka drogą lotniczą jak pomachałem miłej Pani w czerwonym Colcie :P

zombie - 20-06-2010, 16:17

adm78,

Ty nie parkujesz tam za BlackRedWhite?

adm78 - 21-06-2010, 08:32

zombie napisał/a:
adm78,

Ty nie parkujesz tam za BlackRedWhite?

nie, to nie ja, mieszkam na czubach :)

tomasek - 21-06-2010, 19:31

Za BRW ja parkuje i mieszkam czyli Tomasek6 :D