To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śmietnik - [K-ce] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W KATOWICACH - 8 SIERPNIA

Lestat - 08-02-2010, 09:50

Hehehe kurde ale sie terminy zmieniaja ;-) juz dawno tu nie zagladalem i ostatnim razem jak bylem tutaj na forum to byly dwie daty rozpatrywane 7.02 i 21.02 w tytule widze ze wybrana byla data 21 teraz po postach czytam 8.02 znaczy sie dzis albo 15 ;-) a najlepsze ze wczoraj jechalem na male zakupy do silesii i pojechalem do sektora R - alez ja sie nawypatrywalem innych misiakow ;-) ale neistety oprocz mojego nie bylo zadnego w tym sektorze :-)
Realistka - 08-02-2010, 10:04

Nasz londolut rozsyłał w weekend masówkę z terminem, więc Lestat, data ustalona - 21.02, godz. 18'00
Byłeś tam wczoraj, więc trafisz też 21.02 ;) Miło będzie Ciebie poznać.

londolut - 08-02-2010, 13:41

Lestat napisał/a:
po postach czytam 8.02 znaczy sie dzis albo 15
W którym miejscu :shock: ?
Realistka napisał/a:
Nasz londolut rozsyłał w weekend masówkę z terminem
Serio :shock: ? Co ja robiłem w ten weekend, że nie pamiętam 8) Niemniej jednak masówka to dobry pomysł, zaraz to zrobię ;)
Lestat - 08-02-2010, 14:36

londolut napisał/a:
W którym miejscu ?
chyba mi sie cos popierniczylo ze spotem w czestochowie ... no bo gdzies to wyczytalem :-)

Heheh zbiorowki nie dostalem wiec chyba jendak kolega londolut nie wysylal ;-)

Co do 21.02 nigdy nie moge obiecac ;-)

Realistka - 08-02-2010, 14:41

przed chwilka dostałam e-maila z inf o spocie 21.02 od londolut.
Ale w weekend dostałem info o terminie spota - może to było powiadomienie o odpowiedzi - cyklicznego spotkania....

Yareks - 08-02-2010, 15:22

Ciekawe czy uda mi sie dojechac :?: Mialem miec luz na 21 a tu moze nic z tego nie wyjsc :(
Guga_deLux - 12-02-2010, 15:36

Jam nową jest forumowiczką, chętnie się zjawię, jeśli tylko wolne załatwię :)
Morfi - 12-02-2010, 15:53

Guga_deLux, to jest niedziela.
Guga_deLux - 12-02-2010, 15:59

Wiem... mam 7-dniowy (a raczej nocny) tydzień pracy :)
Morfi - 12-02-2010, 17:00

Guga_deLux, współczuje.
Guga_deLux - 12-02-2010, 17:53

Po ponad 4 latach nie jest to dla mnie problem :)
Wolne pochytane - do zobaczenia :) (z niektórymi ponownego)

Anonymous - 14-02-2010, 14:30

Z tematu KULIG:

enanthate napisał/a:
Byliśmy ostatecznie w ekipie: JCH, Blondi&Morfi, Madź&Enanthate&Borys ;) .

Jazda 40km/h, driftingi na sankach, upadki Morfiego -> coś prześwietnego! Takich walentynek się nie spodziewałem. Mówię Wam - świetnie się wybawiliśmy. Co prawda zastanawia mnie jaką frajdę miał Jacek ciągnąc nas samochodem, choć z drugiej strony sprawianie innym przyjemności czy próba wywalenia nas z sanek też musiały być przyjemne. ;) Dostał nieco za swoje pociągnięty przez Borka. ;)

Powiem Wam tak: wychodzę z propozycją zamiany miejsca spota niedzielnego z SCC właśnie na Chechło. Spotkania przy kawie, hamburgerze i lodach są niczym w porównaniu ze wspólną zabawą i wygłupami. Jest to w pewnym sensie infantyle, ale kto z nas w wirze codziennego monotonnego życia nie chciałby choć na chwilę znowu się stać dużym dzieckiem? :D

Zapraszam do dyskusji na temat propozycji zamiany spota na kulig. Wykorzystajmy zimę!

Morfi napisał/a:
Było świetnie :) :P Chyba każdy leżał na ziemi hi hi. Zabawa była super.
enanthate, My jestesmy za Twoja propozycją, ale co na to Jacek nasz czarny koń 4x4 :)

madź napisał/a:
enanthate napisał/a:
Powiem Wam tak: wychodzę z propozycją zamiany miejsca spota niedzielnego z SCC właśnie na Chechło. Spotkania przy kawie, hamburgerze i lodach są niczym w porównaniu ze wspólną zabawą i wygłupami. Jest to w pewnym sensie infantyle, ale kto z nas w wirze codziennego monotonnego życia nie chciałby choć na chwilę znowu się stać dużym dzieckiem? :D

Zapraszam do dyskusji na temat propozycji zamiany spota na kulig. Wykorzystajmy zimę!

Zgadzam się z moim mężem w 100%! Świetnie się bawiliśmy. Powtórzmy kulig w większym gronie. Miło i sympatycznie przyjmowali nas ludzie, którzy spacerowali wokół Chechła. Każdy z uśmiechem patrzył na to jaką mamy frajdę z kuligu. To jest coś czego się nie zapomina.

Co Wy na to? Otwieram ankietę...

TomekTG - 14-02-2010, 15:32

Panowie i panie można się wprosić ? :D
Anonymous - 14-02-2010, 16:18

Pewnie. ;)
Morfi - 17-02-2010, 09:58

coś cicho w temacie :(