Lubuskie - Witamy w Lubuskim - tu możesz się nam przedstawić :D
rus_one - 19-03-2010, 22:08
CrazyT, witam w¶ród lubuskich MM
Poczytaj temat o spocie. PrzyjedĽ zobacz
Frost - 19-03-2010, 23:32
chyba akcja marexi-ego zaczyna dawać efekty
marexi - 20-03-2010, 02:19
Wlasnie wrocilem ze swojego pieknego 40-cio tysiecznego miasta. Jezdzilem 2 godz po miescie i zalamka tylko 9 mitsu widzialem:( no ale wizytowki dostali:) Moze sie ktos znajdzie:) tzn jest duzo wiecej ale w dzen widocznych musze im wlozyc tez. A od pon Zielona na powaznie:)
electro6 - 20-03-2010, 11:29
Noo to kolej na nie, z MM od niedawna, mam nadzieje ż poznamy sie osobiscie 10.04...pzdr
misia27 - 20-03-2010, 17:30
moja naklejke na tylnej szybce ostatnio odczytywal pan z forda, ktory stal za mna na swiatlach...he he moze tez przyjedzie na spot
witamy nowych użytkowników!!
marexi - 20-03-2010, 17:42
misia27 napisał/a: | moja naklejke na tylnej szybce ostatnio odczytywal pan z forda, ktory stal za mna na swiatlach...he he moze tez przyjedzie na spot
|
Wczoraj moja dziewczyna stala na przejezdzie kolejowym w swoim colcie i chlopaki golfem za nia stali i wyszli naklejke przeczytac i powiedzieli jej ze jest bombowa:)
Mam nadzieje ze mowili o naklejce a nie chcieli mi dziewczyny poderwac:)
I chyba za bardzo mi z wizytowkami nie wyjszlo... Okolo 11 zaczelo padac i okolo 14 przejechalem sie po miescie sprawdzic ile autek zmienilo miejsce parkowania i czy wlasciclel zauwazyl wiec 4 sie zmoczyly, ale od teraz kazda wizytowke okleje tasma przezroczysta i nie beda moknac:)
misia27 - 21-03-2010, 20:27
moze tez przyjada na spota golfem...
CrazyT - 23-03-2010, 12:05
marexi a już byłe¶ z wizytówkami na zielonej??? Jak tak to czemu ja nie dostałem hę ????
Bender - 23-03-2010, 21:10
A tak na marginesie to jest jaki¶ oficjalny wzór takiej wizytówki, czy to samemu trzeba skonstruować? Bo ja też bym z chęci± porozdawał. Ogólnie to ostatnio dostałem tak± pod Qubusem w Gorzowie:D Wniosek nasun± się prosty: muszę oznaczyć jako¶ samochód, żeby inni wiedzieli, że ja też z MM jestem.
rus_one - 23-03-2010, 21:19
PrzyjedĽ na spota naklejki to groszowe sprawy... A mam
Saqu - 23-03-2010, 21:39
Bender napisał/a: | Ogólnie to ostatnio dostałem tak± pod Qubusem w Gorzowie:D |
Hehe, tak się wła¶nie zastanawiałem, że jako¶ znajomy wydawał się ten galant tylko automat mnie zmylił, z tego co pamiętam
Te akurat s± własnej projekcji i dostałe¶ chyba jeszcze star±, w nowej doszła informacja o spocie
Bender - 23-03-2010, 22:03
No, no Mi też się wydawało że Cie widziałem, tylko nie byłem do końca pewny czy to Ty Troche ¶rednio u mnie z pamięci± do twarzy
Widocznie dałe¶ mi now± wersje bo było info o spocie.
marexi - 23-03-2010, 23:15
CrazyT napisał/a: | marexi a już byłe¶ z wizytówkami na zielonej??? Jak tak to czemu ja nie dostałem hę ???? |
Zalezy gdzie stoisz:)? CHory leze w lozku teraz, dzis bylem tylko chwile z Zielonej, jutro moze uda mi sie wiecej podzialac, wlasnie drukuje kolejne bo mi sie skonczyly:)
Bender napisał/a: | A tak na marginesie to jest jaki¶ oficjalny wzór takiej wizytówki, czy to samemu trzeba skonstruować? |
http://forum.mitsumaniaki...light=wizytowki
JA sobie wybralem jeden wzor, wrzucilem napisz GRUPA LUBUSKA kupilem papier wizytowkowy za 30gr akrusz i wydrukowalem:)
P.S kurcze jeden mi zostal wiec na jutro mam 9 wizytowek:)
JAk ktos chce jutro o 13bede jezdzic po miescie to moze sie ze mna zabrac - nie nie jade Legnumem(za duze koszta) a poza tym brama od garazu spadla mi na maske:( musze jutro przykrecic druga na szczescie mialem w kolorze ale wyglada jakby ktos ja spray'em pomalowal... i jak sie uda to moze po swietach pomaluje
CrazyT - 24-03-2010, 08:40
marexi jak będziesz w Zielonej to daj mi znać 510 10 20 82 to się jako¶ stykniemy.
Ja stoję na parkingu przy ul. Budziszyńskiej. Duży parking i widziałem tu kilka mi¶ków.
marexi - 25-03-2010, 02:56
56 PW poszlo do wszystkich zalogowanych od grudnia o dolaczeniu do grupy i spocie:)
Fajnie by bylo jakby tak wszyscy sie zjawali
|
|
|