Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka
Juiceman - 27-03-2011, 14:17
mabda napisał/a: | jakie plany powstaly pod moja nieobecnosc! a ja jak zwykle - na NIE |
Jak nie jak Tak ;] Tu wszystko już zostało ustalone xD
mabda - 27-03-2011, 14:33
ustalone? to tylko plany wstepne
trzeba na to spojrzec z innej strony: czy wszyscy beda zadowoleni jak wszyscy wystapimy w takich strojach?
mysle, ze jakis % mitsumaniaczek nie wyglada tak, jak panie z dzialu "piekna kobieta", w zwiazku z czym meska psychika moze na tym ucierpiec.
kobieca zreszta tez, bo z tego co pamietam, nie wszyscy panowie wygladaja jak apollo
Juiceman - 27-03-2011, 17:31
mabda napisał/a: | ustalone? to tylko plany wstepne
trzeba na to spojrzec z innej strony: czy wszyscy beda zadowoleni jak wszyscy wystapimy w takich strojach?
mysle, ze jakis % mitsumaniaczek nie wyglada tak, jak panie z dzialu "piekna kobieta", w zwiazku z czym meska psychika moze na tym ucierpiec.
kobieca zreszta tez, bo z tego co pamietam, nie wszyscy panowie wygladaja jak apollo |
Zgadza się to prawda, dlatego w tym roku tylko ratowniczka skorzysta z tej cudnej okazji, a na przyszły rok będziemy dyskutować i robić castingi ;p;p
mabda - 27-03-2011, 17:34
wyrazam zdecydowany sprzeciw w sprawie lateksowych majtek
Morfi - 27-03-2011, 17:44
Jak Marcin się zdecyduje to Ja też
Juiceman - 27-03-2011, 17:46
mabda napisał/a: | wyrazam zdecydowany sprzeciw w sprawie lateksowych majtek |
tj lateksowe stringi mog± być
A w ogole bedzie ping pong? xD
mabda - 27-03-2011, 17:49
stringom tez mowie NIE!
beda dzinsy w kwiatki
a ping-pong ma byc. monia juz trenuje do rewanzu z Akbim
stary alfer - 27-03-2011, 18:20
Juiceman napisał/a: | A w ogole bedzie ping pong? xD |
A do której godziny trzeba być trzeĽwym żebym zagrać?
Nie wiem czy się opyla?
Juiceman - 27-03-2011, 23:24
stary alfer napisał/a: | Juiceman napisał/a: | A w ogole bedzie ping pong? xD |
A do której godziny trzeba być trzeĽwym żebym zagrać?
Nie wiem czy się opyla?
|
Nie wiem, ja nie byłem i chyba 3 miejsce zaj±łem czy cu¶ tylko i wył±cznie dzięki paletce Akbiego z napisem EVO xD
Aga - 28-03-2011, 09:46
Juiceman napisał/a: |
Nie wiem, ja nie byłem i chyba 3 miejsce zaj±łem czy cu¶ tylko i wył±cznie dzięki paletce Akbiego z napisem EVO xD |
no już nie b±dĽ tai skromny - nieĽle Ci szło!
Abiemu trzeba schować paletkę, żeby wszyscy mieli równe szanse
akbi - 28-03-2011, 11:30
Aga napisał/a: | Abiemu trzeba schować paletkę, żeby wszyscy mieli równe szanse |
spoko spoko ... ja nie trenuje, bo się ledwo schylam po piłeczki ... może parę dni przed Zlotem pogram
Uwex - 28-03-2011, 19:08
akbi napisał/a: | nie trenuje, bo się ledwo schylam po piłeczki |
pewnie , to inni będ± się schylać
MITSI - 29-03-2011, 11:59
hmm.....chce wtr±cic w rozmowe swoje spojrzenia na "lateksowe stringi ",a męskie o ktorych wspomniał JUICEMAN to chyba nie miał tu na mysli sportu piszac o pingpongu?
Juiceman - 29-03-2011, 12:47
MITSI napisał/a: | JUICEMAN to chyba nie miał tu na mysli sportu piszac o pingpongu? |
zdecydowanie nie
MITSI - 29-03-2011, 13:05
Tak myslałam! , a to schylanie sie po piłeczke????hmmm....,bo tego moja wyobraznie nie siega..., ale ważne jest PANOWIE ,że sobie pomagacie, cyt..."pewnie , to inni będ± się schylać ...
Ufffffff....Aż nie moge doczekać sie sierpnia,
|
|
|