Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
Hubeeert - 16-05-2011, 09:46
Marcin-Krak Twoja ikonka profilowa ma ADHD?
sieegurd - 16-05-2011, 10:29
Marcin-Krak napisał/a: | Ale jeszcze fajnie, bo za godzinę niecałą koniec pracy na dziś |
A to zdemotywuję Was, a co Jeszcze jutro w pracy i mam tydzień wolnego Muszę w końcu ojcowski wykorzystać
jacek11 - 16-05-2011, 16:45
Hubeeert napisał/a: | Marcin-Krak Twoja ikonka profilowa ma ADHD? |
siedziała na wibratorze do pustaków,i jej zostało
[ Dodano: 16-05-2011, 16:47 ]
sieegurd napisał/a: | A to zdemotywuję Was, a co Jeszcze jutro w pracy i mam tydzień wolnego Muszę w końcu ojcowski wykorzystać |
jak tak można
Morfi - 16-05-2011, 17:13
Nie było Marcina na basenie w Krakowie
nerus - 16-05-2011, 17:32
denerwuje mnie mój samochód a dokładnie lakier na nim
jacek11 - 16-05-2011, 17:34
nerus3 napisał/a: | denerwuje mnie mój samochód a dokładnie lakier na nim |
jest taki specjalny środek do usuwania lakieru....
tylko potem może rdzewieć bardzo
nerus - 16-05-2011, 17:52
u mnie lakier sam odejdzie coraz wiecej odprysków na nim od tego śmiesznego grysiku na ulicach....masakra
vendetta - 16-05-2011, 17:52
jacek11 napisał/a: | jest taki specjalny środek do usuwania lakieru....
tylko potem może rdzewieć bardzo |
stary alfer - 16-05-2011, 17:58
nerus3 napisał/a: | coraz wiecej odprysków na nim od tego śmiesznego grysiku na ulicach....masakra |
Proponuję stosować się do znaków określających maksymalną prędkość.
Mam sąsiada w Zarządzie Dróg, mówi, że to pomaga
nerus - 16-05-2011, 18:24
stary alfer napisał/a: | Proponuję stosować się do znaków określających maksymalną prędkość. |
to nie pomaga u nas miejscami jest tak wysypane,ze nie widać asfaltu...tylko grys
Marcin-Krak - 16-05-2011, 18:45
Hubeeert napisał/a: | Marcin-Krak Twoja ikonka profilowa ma ADHD? |
Taki mój avatar - ja mam czasem ADHD, to i ikona profilowa też
Cały czas szukam nowej - mam pewną ruchomą - kontrowersyjną - ale jest za duża jeśli chodzi o kb - a nie mam pomysłu jak ją zmniejszyć
Morfi napisał/a: | Nie było Marcina na basenie w Krakowie |
Na złym basenie szukałeś
Juiceman - 16-05-2011, 21:25
Że widziałem Jogurta w TV w jego syrence wypowiadał się w TV TURBO ;] - mógłbyś na syrence mitsumaniaków wkleić
volve - 16-05-2011, 22:13
Juiceman napisał/a: | Że widziałem Jogurta w TV w jego syrence wypowiadał się w TV TURBO ;] - mógłbyś na syrence mitsumaniaków wkleić |
Heh...to widać ostatnio Mitsumaniacy występują w TVN Turbo...ja w niedzielę w Raporcie Końcowym widziałem DZIKIego z jakiegoś Tunning Show, oczywiście prezentował swojego Outka...
Jogurt - 16-05-2011, 22:22
Juiceman napisał/a: | Że widziałem Jogurta w TV w jego syrence wypowiadał się w TV TURBO ;] - mógłbyś na syrence mitsumaniaków wkleić | o kurcze, to cisne na tv się obejrzeć sie wypowiadałem bo wygrałem próby sportowe moją srytą i drugie miejsce w rajdzie zająłem. MM, którzy byli wczoraj w Siemianowicach na spocie widzieli trofea
sieegurd - 16-05-2011, 22:27
nerus3 napisał/a: | stary alfer napisał/a: | Proponuję stosować się do znaków określających maksymalną prędkość. |
to nie pomaga u nas miejscami jest tak wysypane,ze nie widać asfaltu...tylko grys |
Od jakiegoś tygodnia w 2 miejscach na mojej trasie do pracy też posypali i zrobili ograniczenie do 40km/h
jacek11 napisał/a: | sieegurd napisał/a: | A to zdemotywuję Was, a co Jeszcze jutro w pracy i mam tydzień wolnego Muszę w końcu ojcowski wykorzystać |
jak tak można |
Można, można
[ Dodano: 16-05-2011, 22:28 ]
Jogurt napisał/a: | Juiceman napisał/a: | Że widziałem Jogurta w TV w jego syrence wypowiadał się w TV TURBO ;] - mógłbyś na syrence mitsumaniaków wkleić | o kurcze, to cisne na tv się obejrzeć sie wypowiadałem bo wygrałem próby sportowe moją srytą i drugie miejsce w rajdzie zająłem. MM, którzy byli wczoraj w Siemianowicach na spocie widzieli trofea |
Pogratulować
|
|
|