Zloty i Spoty - Międzyregionalny spot Polski południowej
Anonymous - 12-05-2007, 22:15
Ficu865 napisał/a: | Meteo napisał/a: | wiec Ci ktorzy jada do Morska niech sie spiesza |
Tylko ostrożnie!!
A Ci którzy nie przyjadą...? |
A dlaczego nie przyjechales do Morska ?
Anonymous - 12-05-2007, 22:19
Meteo napisał/a: | A dlaczego nie przyjechales do Morska ? |
Sobota i niedziela praca i nie było szans tego zmienić
Anonymous - 12-05-2007, 22:28
Ficu865 napisał/a: | Meteo napisał/a: | A dlaczego nie przyjechales do Morska ? |
Sobota i niedziela praca i nie było szans tego zmienić |
Szkoda ze tak Ci wypadlo Ale reprezantacja Krakowa w silnym skladzie przyjechala
Anonymous - 13-05-2007, 10:07
Meteo napisał/a: | Ale reprezantacja Krakowa w silnym skladzie przyjechala |
Mam nadzieję że godnie nas reprezentują hehe
Marcin-Krak - 13-05-2007, 19:25
Meteo napisał/a: | wlasnie od nich wrocilem ale jeszcze ich odwiedze |
No i czemu nie dotarłeś ??
Było jedwaboście - krótko pisząc
A teraz idę na ... nie na piwo - a na spacer
Ci , którzy mieli być - a nie przyjechali niech się boją
Adaho_krak - 13-05-2007, 19:40
Marcin-Krak napisał/a: | Ci , którzy mieli być - a nie przyjechali niech się boją |
.. nich żałują, a czego, dowiecie się jak KarolGt wrzuci foty KAROL CZEKAMY NA FOTY !!!
Szkoda tylko, że są tacy ludzie na forum co dużo deklarują i na tym kończą. Rozumiem (po tych dwóch dniach) problemy (niektórych regionów) ze spotami
Marcin-Krak napisał/a: | Było jedwaboście - krótko pisząc |
.. nawet lepiej, DZIĘKI WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE i za rewelacyjną atmosferkę ... Głowa mnie do teraz boli ....
BUBU - 13-05-2007, 19:49
No i melduję się po powrocie (zahaczyliśmy jeszcze o zalew w Poraju) ci co nie byli , niech żałują , MEKP dało d..... na całego (jedynie Vandal ich honor ratował i chwała mu za to)
Qrcze ale czuję niedosyt , dobrze że w czerwcu u Wojmiego następna impreza .
Meteo za (pojawiam się i znikam) powinien niezły ochrzan dostać.
Właśnie wysyłam zdjęcia do Karolgt
No i powinienem poprosić admina żeby nazwę forum regionalnego śląskiego zmienił na "Cżęstochowa i okolice "
Pozdrav
To co jest w podpisie Hubeerta po takich spotach nabiera właściwego znaczenia :
cytat za Krzyżak: będąc miłośnikiem Mitsu zyskujesz nie tylko auto (jeśli kupisz),
ale przede wszystkim niesamowitą, zgraną RODZINĘ, na którą zawsze możesz liczyć -
wierz mi - tego nie ma żadna inna marka (na pewno nie w takim zakresie)©
PS Zapomniałem dopisać że po tym spocie Marcin będzie miał pewne obawy żeby ze sobą śrubokręt zabierać
Anonymous - 13-05-2007, 20:06
Ja Was chlopaki przepraszam ze juz nie przyjechalem do Was po raz drugi ale dziewczyna mnie wyciagnela na impreze wczoraj - wybaczcie Nastepnym razem Wam wynagrodze to obiecuje
Adaho_krak - 13-05-2007, 20:08
Meteo napisał/a: | Ja Was chlopaki przepraszam ze juz nie przyjechalem do Was po raz drugi ale dziewczyna mnie wyciagnela na impreze wczoraj - wybaczcie Nastepnym razem Wam wynagrodze to obiecuje |
... trzeba było dziewczyne wyciągnąć do nas, WIESZ JAKA IMPREZA BYŁA !!!!!!
obiecanki cacanki, nie obiecuj tylko wykonaj
Anonymous - 13-05-2007, 20:11
adaho_krak napisał/a: | Meteo napisał/a: | Ja Was chlopaki przepraszam ze juz nie przyjechalem do Was po raz drugi ale dziewczyna mnie wyciagnela na impreze wczoraj - wybaczcie Nastepnym razem Wam wynagrodze to obiecuje |
... trzeba było dziewczyne wyciągnąć do nas, WIESZ JAKA IMPREZA BYŁA !!!!!!
obiecanki cacanki, nie obiecuj tylko wykonaj |
Ja ja chcialem wyciagnac to mi powiedziala ze nie bedzie moknac w lesie - fakt taki ze deszcz juz nie padal , ale przemow jej
To Czekam na fotki co mnie w sobote wieczorem ominelo
Ps.Wojtek wkoncu wrocil Twoim Eclipsem ?
Adaho_krak - 13-05-2007, 20:14
Meteo napisał/a: | Ja ja chcialem wyciagnac to mi powiedziala ze nie bedzie moknac w lesie - fakt taki ze deszcz juz nie padal , ale przemow jej |
No tak jest czasem z babkami Ale to my nosimy pory
Meteo napisał/a: | To Czekam na fotki co mnie w sobote wieczorem ominelo |
.. omineło Cię najlepsze
Meteo napisał/a: | Wojtek wkoncu wrocil Twoim Eclipsem ? |
.. wrócił i nawet mi moją oddał
P.S. Ale przynajmnie poznaliśmy się osobiście
BUBU - 13-05-2007, 20:16
Meteo napisał/a: | Ja Was chlopaki przepraszam ze juz nie przyjechalem do Was po raz drugi ale dziewczyna mnie wyciagnela na impreze wczoraj - wybaczcie Nastepnym razem Wam wynagrodze to obiecuje |
Trza było babę ze sobą zabrać , a straciłeś dużo (Twój pech, i Twoja strata)
Anonymous - 13-05-2007, 20:17
Ja Wam powiem ze mimo tego ze bylem z Wami tylko dwie godziny to wiem ze poznalem zaje....ych ludzi , ktorzy sa bardzo wporzadku , zadna inna marka nie ma chyba takich uzytkownikow swoich aut
szczeslaw - 13-05-2007, 20:21
I ja się melduję po powrocie.
Jestem wykończony
karolgt - 13-05-2007, 20:25
melduje sie ze wrocilem
zaraz zgram moje zdjecia i wrzuce na serwer i podam adres ktory sie gdzies przyklei. Czekam wiec na zdjecia od innych. Mail w podpisie.
p.s wysylac mi oryginaly, nie przerabiane (w sense zmniejszane)
|
|
|