To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)

eremita - 22-10-2014, 19:46

mjsystem napisał/a:
eremita napisał/a:
Maty już są, głośniki dzisiaj albo jutro też przyjdą

Jakie kupiłeś głośniki? :wink:

HELIX B62C podobno radio da sobie rade z nimi bo na tą chwilę nie mam planów wkładać wzmaka.

mjsystem - 22-10-2014, 19:59

eremita napisał/a:
HELIX B62C

Koniecznie napisz, jak słychać. Ja muszę koniecznie zmienić w swoim(już się zestarzały) a kompletnie nie mam pojęcia, co nabyć :wink:

eremita - 22-10-2014, 21:33

mjsystem napisał/a:
eremita napisał/a:
HELIX B62C

Koniecznie napisz, jak słychać. Ja muszę koniecznie zmienić w swoim(już się zestarzały) a kompletnie nie mam pojęcia, co nabyć :wink:

Oczywiście dam znać :)

Aaaa lakiernik oprócz tego co widać zajął się tym co nie widać

Czyli na czarno od spodu by ruda nie miała łatwo poszła na konserwa całe podwozie wraz profilami zamkniętymi :)

Klapka w zderzaku porządnie przykręcona :D

i pod maską ruda wychodziła na jednym kielichu i pod wlotem powietrza tak więc cały pas przedni i oba kielichy zostały ogarnięte :)

i coś co jest bardzo widoczne a zobaczyłem na drugi dzień z ramienia wycieraczki schodziła farba więc majster odnowił oba ramiona :P

pit696 - 23-10-2014, 01:15

Cytat:
też myślę o dziennych bo mam na półce nowe okrągłe tylko nie wiem jak je upakować w halogeny:) 
Ktoś może już coś takiego robił?

Montowalem ledy u siebie..trzeba rozklejac halogeny..troche zabawy ale warto..:)

Marcino - 23-10-2014, 20:53

pod maską się świeci teraz pieknie:)
mirex94 - 24-10-2014, 15:44

boski jest ten twoj misiek tym bardziej ze spoilerem. Kiedys pisalem z facetem który miał na sprzedaż ea 2.0 anglika i mowi ze tam byly ori takie spoilery ale bez stopu
eremita - 24-10-2014, 18:19

Dorwałem świerszcza :twisted:
Jak jechałem po dziurach coś hałasowało :evil: nasłuchiwałem i kurde raz mi się wydawało coś w siedzeniu, później w drzwiach nie to chyba pod deską rozdzielczą :roll:
Dzisiaj podjechałem pod magazyn firmy a tam trylinka więc świerszcz się ujawnił , kumpel mówi że jakbym jakimś dostawczakiem przyjechał tak skrzypi:?
OOO a ja w kabinie nasłuchuję :oops: ,
Dusi mi na przód a tu skrzypi, on się nabija ale masz zawieszenie, ja dusze na błotnik nic :roll:
Mówię duś ja dusiłeś :D
Okazało się żo on kładł rękę na błotnik i maskę :mrgreen:
Jest mam znalazłem, zamek maski trochę oleju i cisza :mrgreen:
Normalnie muszę mu browara kupić :wink:

mjsystem - 24-10-2014, 19:21

eremita napisał/a:
Dorwałem świerszcza

Dobre, na prawdę koledze browar się należy :lol:

banan - 29-10-2014, 17:53

Jak te głośniki ?! Jakie radio w ogóle?

Jeśli nie chcesz montować wzmaka to polecam http://www.powe.com.pl/pr...products_id/274

eremita - 29-10-2014, 19:13

banan napisał/a:
Jak te głośniki ?! Jakie radio w ogóle?

Jeśli nie chcesz montować wzmaka to polecam http://www.powe.com.pl/pr...products_id/274

Dzięki ale głośniki już kupiłem Helix B62C Blue
Będą na tą chwilę będą grały pod radiem JVC kd-r432 ale w planach i tka będzie zmiana na jakieś 2din z navi

eremita - 12-11-2014, 10:15

Gal przeszedł test pierwsza trasa (no nie licząc tego że jak go kupiłem przejechał ponad 900km do nowego domu) tym razem to on przyprowadził od helmuta auto :mrgreen:
1700km
W jedną stronę 3 osoby na pokładzie w drugą 2 osoby plus bagaj pełen zakupów niemieckiej chemii i słodyczy :mrgreen:
Prędkości typowo autostradowe na tempomacie czyli remont 80, ograniczenie 120, bez ograniczeń do 140, i dwa razy test skoro można :twisted: ile fabryka doszedł do 210, klima włączona i spalanie wyszło 8,41

Po drodze wyszło kilka rzeczy które muszę ogarnąć
-Podziałać coś z uszczelkami bo ten szum wiatru jest irytujący
-podpiąć na stałe CB
-dorobić kilka gniazd zapalniczki w tym jedno w bagaju.
-wygłuszyć nadkola

sveno - 12-11-2014, 13:59

eremita napisał/a:
-dorobić kilka gniazd zapalniczki w tym jedno w bagaju.
w bagażniiku to rozumiem, też się nad takim zastanawiam i to ze stałym zasilaniem, tak coby nawet bez kluczyka banglało, ale więcej w kabinie? Po co?

Mi chodzi inna myśl po głowie: kupić drugą ładowarkę samochodową z wyjściem na mikro USB i schować ją gdzieś pod konsolą, a kabel wyprowadzić do schowka.

polaff - 12-11-2014, 14:11

sveno napisał/a:
ładowarkę samochodową z wyjściem na mikro USB
to lepiej ze zwykłym USB będzie bardziej uniwersalnie.
sveno - 12-11-2014, 14:23

polaff napisał/a:
to lepiej ze zwykłym USB będzie bardziej uniwersalnie.
jak masz jakieś stare urządzenie to tak, ale obecnie we wszystkich montowane jest mikro usb.
eremita - 12-11-2014, 14:37

sveno napisał/a:
Mi chodzi inna myśl po głowie: kupić drugą ładowarkę samochodową z wyjściem na mikro USB i schować ją gdzieś pod konsolą, a kabel wyprowadzić do schowka.

A to fajny pomysł.

teraz jak jechałem rozdzielacz na trzy gniazdka i brakowało :P navi, cb, wideo rejestrator i nie miałem gdzie ładowarki do telefonu podłaczyc :P

Pomijam fakt wiszących kabli :roll:

Fakt że w przyszłości CB będzie podłączone na stałe,
Jeszcze się w temat nie wgłębiałem ale mam nadzieje że te multimedialne radia obsłużą kamerkę cofania, wideo rejestrator, navi i janosika :?:
To by mi problem rozwiązało