Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)
eremita - 22-10-2014, 19:46
mjsystem napisał/a: | eremita napisał/a: | Maty już są, głośniki dzisiaj albo jutro też przyjdą |
Jakie kupiłeś głośniki? |
HELIX B62C podobno radio da sobie rade z nimi bo na tą chwilę nie mam planów wkładać wzmaka.
mjsystem - 22-10-2014, 19:59
eremita napisał/a: | HELIX B62C |
Koniecznie napisz, jak słychać. Ja muszę koniecznie zmienić w swoim(już się zestarzały) a kompletnie nie mam pojęcia, co nabyć
eremita - 22-10-2014, 21:33
mjsystem napisał/a: | eremita napisał/a: | HELIX B62C |
Koniecznie napisz, jak słychać. Ja muszę koniecznie zmienić w swoim(już się zestarzały) a kompletnie nie mam pojęcia, co nabyć |
Oczywiście dam znać
Aaaa lakiernik oprócz tego co widać zajął się tym co nie widać
Czyli na czarno od spodu by ruda nie miała łatwo poszła na konserwa całe podwozie wraz profilami zamkniętymi
Klapka w zderzaku porządnie przykręcona
i pod maską ruda wychodziła na jednym kielichu i pod wlotem powietrza tak więc cały pas przedni i oba kielichy zostały ogarnięte
i coś co jest bardzo widoczne a zobaczyłem na drugi dzień z ramienia wycieraczki schodziła farba więc majster odnowił oba ramiona
pit696 - 23-10-2014, 01:15
Cytat: | też myślę o dziennych bo mam na półce nowe okrągłe tylko nie wiem jak je upakować w halogeny:)
Ktoś może już coś takiego robił? |
Montowalem ledy u siebie..trzeba rozklejac halogeny..troche zabawy ale warto..:)
Marcino - 23-10-2014, 20:53
pod maską się świeci teraz pieknie:)
mirex94 - 24-10-2014, 15:44
boski jest ten twoj misiek tym bardziej ze spoilerem. Kiedys pisalem z facetem który miał na sprzedaż ea 2.0 anglika i mowi ze tam byly ori takie spoilery ale bez stopu
eremita - 24-10-2014, 18:19
Dorwałem świerszcza
Jak jechałem po dziurach coś hałasowało nasłuchiwałem i kurde raz mi się wydawało coś w siedzeniu, później w drzwiach nie to chyba pod deską rozdzielczą
Dzisiaj podjechałem pod magazyn firmy a tam trylinka więc świerszcz się ujawnił , kumpel mówi że jakbym jakimś dostawczakiem przyjechał tak skrzypi:?
OOO a ja w kabinie nasłuchuję ,
Dusi mi na przód a tu skrzypi, on się nabija ale masz zawieszenie, ja dusze na błotnik nic
Mówię duś ja dusiłeś
Okazało się żo on kładł rękę na błotnik i maskę
Jest mam znalazłem, zamek maski trochę oleju i cisza
Normalnie muszę mu browara kupić
mjsystem - 24-10-2014, 19:21
eremita napisał/a: | Dorwałem świerszcza |
Dobre, na prawdę koledze browar się należy
banan - 29-10-2014, 17:53
Jak te głośniki ?! Jakie radio w ogóle?
Jeśli nie chcesz montować wzmaka to polecam http://www.powe.com.pl/pr...products_id/274
eremita - 29-10-2014, 19:13
Dzięki ale głośniki już kupiłem Helix B62C Blue
Będą na tą chwilę będą grały pod radiem JVC kd-r432 ale w planach i tka będzie zmiana na jakieś 2din z navi
eremita - 12-11-2014, 10:15
Gal przeszedł test pierwsza trasa (no nie licząc tego że jak go kupiłem przejechał ponad 900km do nowego domu) tym razem to on przyprowadził od helmuta auto
1700km
W jedną stronę 3 osoby na pokładzie w drugą 2 osoby plus bagaj pełen zakupów niemieckiej chemii i słodyczy
Prędkości typowo autostradowe na tempomacie czyli remont 80, ograniczenie 120, bez ograniczeń do 140, i dwa razy test skoro można ile fabryka doszedł do 210, klima włączona i spalanie wyszło 8,41
Po drodze wyszło kilka rzeczy które muszę ogarnąć
-Podziałać coś z uszczelkami bo ten szum wiatru jest irytujący
-podpiąć na stałe CB
-dorobić kilka gniazd zapalniczki w tym jedno w bagaju.
-wygłuszyć nadkola
sveno - 12-11-2014, 13:59
eremita napisał/a: | -dorobić kilka gniazd zapalniczki w tym jedno w bagaju. | w bagażniiku to rozumiem, też się nad takim zastanawiam i to ze stałym zasilaniem, tak coby nawet bez kluczyka banglało, ale więcej w kabinie? Po co?
Mi chodzi inna myśl po głowie: kupić drugą ładowarkę samochodową z wyjściem na mikro USB i schować ją gdzieś pod konsolą, a kabel wyprowadzić do schowka.
polaff - 12-11-2014, 14:11
sveno napisał/a: | ładowarkę samochodową z wyjściem na mikro USB | to lepiej ze zwykłym USB będzie bardziej uniwersalnie.
sveno - 12-11-2014, 14:23
polaff napisał/a: | to lepiej ze zwykłym USB będzie bardziej uniwersalnie. | jak masz jakieś stare urządzenie to tak, ale obecnie we wszystkich montowane jest mikro usb.
eremita - 12-11-2014, 14:37
sveno napisał/a: | Mi chodzi inna myśl po głowie: kupić drugą ładowarkę samochodową z wyjściem na mikro USB i schować ją gdzieś pod konsolą, a kabel wyprowadzić do schowka. |
A to fajny pomysł.
teraz jak jechałem rozdzielacz na trzy gniazdka i brakowało navi, cb, wideo rejestrator i nie miałem gdzie ładowarki do telefonu podłaczyc
Pomijam fakt wiszących kabli
Fakt że w przyszłości CB będzie podłączone na stałe,
Jeszcze się w temat nie wgłębiałem ale mam nadzieje że te multimedialne radia obsłużą kamerkę cofania, wideo rejestrator, navi i janosika
To by mi problem rozwiązało
|
|
|