Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Efa! - 31-01-2010, 15:58
Jejku, dzisiaj przekonałam się na własnej skórze, co to są mdłości ciążowe. Normalnie potem po schodach na piętro wchodziłam na czworaka. Nie życzę nikomu. Masakra! Do teraz boję się coś zjeść, bo znowu mnie brzuch tak okropnie rozboli!
A tak pięknie się zapowiadało: mogłam jeść wszystko, na co miałam ochotę i bez żadnych ograniczeń: "hulaj dusza, piekła nie ma". A tu masz
sieegurd - 31-01-2010, 16:57
| Marcin-Krak napisał/a: | | pawliku napisał/a: | haha dobrze wam tak w tym krakowie teraz za to u mnie nie pada jupiii |
yyy sieegurd, ale Ty chyba nie jesteś w Krakowie ja co prawda wróciłem właśnie z objazdu nieodsniezonych podkrakowskich dróg - ale śniegu z góry nie widziałem |
Nie mieszkam w Krakowie to prawda, ale 50km od Grodu Kraka niedaleko Bochni Śnieg pada, samochody się ślizgają gdy patrzę przez okno na międzymiastową Ehhh zapowiadali kilka dni, że dziś opady będą, a drogowcy znów zostali zaskoczeni
czarna - 31-01-2010, 18:58
Efa!, gratulujemy Wam z całego serca i mocno trzymamy kciuki
Ja też namawiam mojego męża na dzidzie ale on nie chce się zgodzić
misjonarz. - 31-01-2010, 19:19
| czarna napisał/a: | Ja też namawiam mojego męża na dzidzie ale on nie chce się zgodzić | mały sabotaż a potem tylko powiesz uuups i załatwione
Uwex - 31-01-2010, 19:36
czarna - szantażem go ( męża znaczy) - wcale nie musi on być Ci potrzebny do tego .
misjonarz. - 31-01-2010, 19:56
| Uwex napisał/a: | | wcale nie musi on być Ci potrzebny do tego | znajdziesz tu zastępswo jak trzeba będzie
chłopaki pomożecie POMOŻEMY
czarna - 31-01-2010, 19:58
misjonarz., Uwex, dziękuję za rady może skorzystam
| Uwex napisał/a: | | wcale nie musi on być Ci potrzebny do tego |
a możesz sprecyzoawać
sieegurd - 31-01-2010, 20:32
| misjonarz. napisał/a: | | czarna napisał/a: | Ja też namawiam mojego męża na dzidzie ale on nie chce się zgodzić | mały sabotaż a potem tylko powiesz uuups i załatwione |
To chyba niezbyt dobre posunięcie Moja żona jest w 5 miesiącu ciąży, ale sami jesteśmy zdziwieni jak to sie stało:) Tzn. w ten dzień Nasze maleństwo nie miało prawa się począć - a jednak dostaliśmy prezent od "Tego z Góry" Ja przez 2 lata unikałem tematu dzidzi, chociaż moja żona baaardzo nalegała. Bałem się czy podołam zadaniu jakim jest ojcostwo - i pewnie czarna Wciąż mówiłem, że nie jestem gotowy itp. Twój mąż też się boi, chociaż się do tego nie przyzna I teraz wprost nie mogę się doczekać tego Maleństwa, kiedy je utulę, zaśpiewam kołysankę i powiem jak bardzo tatuś je kocha
Dla faceta temat dziecka jest strasznie drażliwy i trzeba spokojnie rozmawiać i utwierdzać mężusia, że będzie wspaniałym ojcem i poradzi sobie z tym zadaniem, a tym samym wzrośnie jego prestiż społeczny
Spadam wygrzewać chorą żonkę, więc pewnie jutro coś tu napiszę
Morfi - 31-01-2010, 21:19
apropo dzieci oboje chcemy tylko ograniczaja nas finanse
akbi - 31-01-2010, 21:22
| Efa! napisał/a: | Czekamy zatem na wrażenia z kuligu pomorskich mitsumaniaków |
Wielu nas niestety nie było, Pomorscy Mitsumaniacy to zmarzlacy
tutaj kilka fotosów: http://forum.mitsumaniaki...=19287&start=63
Cezar - 31-01-2010, 21:39
| czarna napisał/a: | Ja też namawiam mojego męża na dzidzie ale on nie chce się zgodzić |
Najlepiej napisac, ze nie chce
misjonarz., Uwex, koledzy
| sieegurd napisał/a: | Twój mąż też się boi, chociaż się do tego nie przyzna |
Nic sie nie boi, tylko ma inne plany na ten rok
Bobas bedzie za rok
Efa - i ja gratuluje
misjonarz. - 31-01-2010, 22:41
| Cezar napisał/a: | Nic sie nie boi, tylko ma inne plany na ten rok | jak sie teraz postarasz to dzidzi będzie za rok a plany sie nie zmienią
| Cezar napisał/a: | misjonarz., Uwex, koledzy | zawsze chętnie służymy pomocą i dobrą radą
gulgulq - 01-02-2010, 06:41
najlepsza rozgrzewka z rana
30 metrów zaspy do odkopywania
sieegurd - 01-02-2010, 07:12
| gulgulq napisał/a: | najlepsza rozgrzewka z rana
30 metrów zaspy do odkopywania |
Oł jeeee Ja miałem 25m2 do odwalenia, ale się namachałem trochę
Anonymous - 01-02-2010, 07:52
Mam dość zimy, skrobania, odkopywania.....
|
|
|