Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
lewy_GA - 08-09-2017, 16:49
kto ma galanta w tiptronic z pomorskiego
Marcino - 08-09-2017, 17:31
Krzyżak ma tiptronic
Nacz - 15-09-2017, 13:39
Ja tez.
Marcino - 15-09-2017, 21:19
Ale twój się robi jeszcze na cudo...:)
Nacz - 16-09-2017, 09:53
Ale coś tam tez już jeździ
Marcino - 18-09-2017, 17:19
Ja mam nadzieje w tym miesiącu...
Efa! - 27-10-2017, 15:34
A może byśmy się tak spotkali 15 listopada późnym popołudniem, co Miśki moje kochane? Krzyżaki obiecali być w kontakcie, Raddex też (choć on teraz Anglik, nie mylę się?). I reszta też by była mile widziana - tęsknię . I chętnie poznam tych, których jeszcze nie znam.
Marcino - 27-10-2017, 16:58
No ja w końcu mam czym jechać. Chętnie się pochwale!!!!
. Efa! Jak ty zwołujesz to pewnie się rusza wszyscy. Radex żaden Anglik jestem z nim w kontakcie.
Krzyzak - 28-10-2017, 12:20
15 listopad to środa, my kończymy o 16, dzieciaki też i dojazd do Gdyni oznacza, że zasną w drodze. Generalnie - bez rozwijania tematu - wolimy weekend. Co prawda Baśka czasem w weekendy pracuje, ale można znaleźć jakieś rozwiązanie.
raddex - 28-10-2017, 23:01
Efa! napisał/a: | A może byśmy się tak spotkali 15 listopada późnym popołudniem, co Miśki moje kochane? Krzyżaki obiecali być w kontakcie, Raddex też (choć on teraz Anglik, nie mylę się?). I reszta też by była mile widziana - tęsknię . I chętnie poznam tych, których jeszcze nie znam. |
Trzeba coś rzeczywiście zorganizować. A szczególnie, kiedy Efa wzywa na spotkanie.
A może i dobrze, niech tu kobieta zarządzi, kiedy my sami nie potrafimy.
Ja jak na razie nie spieszę się do Anglii, wystarczy, że mam tam pół rodziny - ojca, siostrę, brata, i żony siostrę i pełno znajomych.
Zresztą czas tak szybko leci, że masakra.
Pamiętam jak to po kolei wszystkie te nasze "bobasy" się rodziły, u Krzyżaków, u Marcino, u Kibloo, Akbiego, u mnie, itd. Teraz widziałem Ewę po kilku chyba latach, w Grudziądzu na zlocie i przelatujący czas można zauważyć głównie po dzieciach, rosną i rosną i są coraz większe, a my...hehehe, coraz starsi. Ale fajnie się tak spotkać i wspomnieć jakieś stare zloty itd.
No dobra, ale co robimy z tym spotkaniem? Nie musi być przecież w Gdyni.
Matarnia? Osowa? Przy obwodnicy i można w miarę łatwo dojechać (jak ktoś się nie rozwali na niej).
Krzyzak - 29-10-2017, 10:53
Ja muszę pogadać z Basią kiedy ma wolny weekend. Wtedy na pewno znajdziemy czas na spotkanie. Matarnia w weekend jest mocno oblegana, ale po rozbudowie parkingu na pewno coś znajdziemy. A będąc w temacie dzieciaków to może nie jest złym pomysłem wbić się na kilka godzin do Loopys World - przynajmniej będziemy mieli czas by pogadać bez ciągłego "mamo a zobacz..." - tyle że w Loopys jedzenie jest strasznie niskiej jakości... Ostatnio jeszcze jakaś pizza była w miarę OK.
Co myślicie?
Z drugiej strony spotkanie na Matarni gdzie też jest sporo atrakcji i jest gdzie usiąść może być lepszym pomysłem od wbijania się do centrum.
raddex napisał/a: | nie spieszę się do Anglii | a co tam w tej Afryce jest lepszego? - może nie jest tak czarna jak kalifat Francji, ale też bym się nie spieszył
Hornet - 29-10-2017, 20:46
raddex napisał/a: | No dobra, ale co robimy z tym spotkaniem? Nie musi być przecież w Gdyni.
Matarnia? Osowa? Przy obwodnicy i można w miarę łatwo dojechać (jak ktoś się nie rozwali na niej). |
Matarnia w weekend to tak słabo. Ludziów jak mrówków, a samochodów jeszcze więcej.
Też bym się z Wami z chęcią spotkał. Dzieciak już podrósł, powinno być łatwiej się wyrwać
lewy_GA - 12-11-2017, 16:18
kiedy jakis zimowy spocik
Patryk Cj0 - 02-01-2018, 21:22
to kiedy spot nowo roczny ?
raddex - 10-01-2018, 21:46
15 się powoli zbliża, czy coś organizujemy?
|
|
|