To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Manuela - 01-02-2010, 12:18

......że dziś jakoś do mnie z nagła dotarło, że koncert Depeche Mode już za tydzień z malutkim hakiem :cheers:
Fragu - 01-02-2010, 12:33

Jassmina napisał/a:
...już 3-ci tydzień siedzę sama. No z kotem. Brakuje mi Trawora. Nie mam się z kim kłócić, bo kot mi już ustępuje we wszystkim... :(

Kita do góry :D

..że jedziemy dzisiaj zakupić wyrko do sypialni wraz ze stoliczkami...nic tylko wypróbować :twisted:

Piwor - 01-02-2010, 12:57

Że Carisma urwała mi portfel. :)
Anonymous - 01-02-2010, 13:01

że juz nigdy nie zrobię "przelewu" na poczcie.. Minął tydzień i 2 dni a kaski niema. Prędzej bym zawiózł rowerem bez przerzutek w taką pogodę.. Przestrzegam wszystkich! lepiej poczekać Sobotę, Niedzielę i w Poniedziałek wpłacić w normalnym banku i mieć nawet na Wtorek wieczorem ale nie 1,5 tygodnia ludzie!!! :shock:
Manuela - 01-02-2010, 13:05

Michał_S-rz napisał/a:
że juz nigdy nie zrobię "przelewu" na poczcie..

Nienawidzę poczty! Ale myślałam że przelewy tam robią juz tylko babcie po 80-tce, które nie wiedzą, ze są inne możliwości :mrgreen: :lol:

Efa! - 01-02-2010, 13:18

Czarna, Cezar, dzięki serdeczne za gratki :)

A co do przesyłek pocztowych - czy ktoś wie, dlaczego firmy kurierskie przyklejają do listów kawałek blachy? Chcą wykończyć listonoszy, czy jak?
Strasznie mnie to nurtuje.

gulgulq - 01-02-2010, 13:22

Efa! napisał/a:

A co do przesyłek pocztowych - czy ktoś wie, dlaczego firmy kurierskie przyklejają do listów kawałek blachy? Chcą wykończyć listonoszy, czy jak?

Efa - gratulacje :) i zdrówka dla Was

co do blachy: poczta polska ma wyłączność monopolistyczną na lekkie przesyłki, firmy to omijają dociążając list - blachą :D

akbi - 01-02-2010, 13:25

[quote="misjonarz."]
Cytat:
ni znów sypie
:D :mrgreen: :D :mrgreen:
hurra :!: [/quoteoooo yeaaa! :D
zastanawiam sie, czy kupic jeszcze teraz narty ... czy dozbierac na wiosne rowery :)
zima super tego roku :D

stary alfer - 01-02-2010, 13:38

gulgulq napisał/a:
poczta polska ma wyłączność monopolistyczną na lekkie przesyłki

Dokładnie do 50 gram.

Efa! - 01-02-2010, 13:39

gulgulq napisał/a:
Efa! napisał/a:

Efa - gratulacje :) i zdrówka dla Was

co do blachy: poczta polska ma wyłączność monopolistyczną na lekkie przesyłki, firmy to omijają dociążając list - blachą :D

Dziękujemy za gratulacje :)

A z tą pocztą, to wyjaśniłeś mi problem, nad którym długo się zastanawiałam. Co za wariactwo :shock:

Marcin-Krak - 01-02-2010, 13:57

Że dziś zobaczyłem że za tydzień w czwartek, to już będzie tłusty czwartek :roll:
A akcesoria wielkanocne już się pojawiły w marketach - toż to dopiero Walentynki się zbliżają :evil:

sieegurd - 01-02-2010, 13:58

Fragu napisał/a:

..że jedziemy dzisiaj zakupić wyrko do sypialni wraz ze stoliczkami...nic tylko wypróbować :twisted:

Niecałe 2 miechy temu zakupiliśmy łóżko 180x200 i do tego 2xnakastliki (taka szafka z szufladkami, nie wiem jak to nazywacie:P) na każdą stronę :D Tak jak teraz śpię, to nigdy nie spałem :D Trochę szarpło kieszeń, ale rewelacja.

Fakt, że teraz to trzeba się szukać w nocy, bo ogrom przestrzeni i człek nie przyzwyczajony był spać rozwalony jak na podłodze, tylko zawsze przyklejony, bo miejsca było mało :P A jest się gdzie poturlać :D

gulgulq - 01-02-2010, 14:15

Efa! napisał/a:

A z tą pocztą, to wyjaśniłeś mi problem, nad którym długo się zastanawiałam. Co za wariactwo :shock:

wariactwem jest to że taki dociążony list jest bardziej opłacalne wysyłać niż zwykły skoro prywatne firmy to robią :mrgreen:

Fragu - 01-02-2010, 14:31

sieegurd napisał/a:
Niecałe 2 miechy temu zakupiliśmy łóżko 180x200 i do tego 2xnakastliki

No my bierzemy 160x200, bardziej martwiło mnie to 200cm...bo sam mam 196. Ale sprawdzone, że i na takim spokojnie się zmieszczę 8)

sieegurd - 01-02-2010, 14:38

Fragu napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Niecałe 2 miechy temu zakupiliśmy łóżko 180x200 i do tego 2xnakastliki

No my bierzemy 160x200, bardziej martwiło mnie to 200cm...bo sam mam 196. Ale sprawdzone, że i na takim spokojnie się zmieszczę 8)

No my wzięliśmy 180x200, bo stwierdziłem, że jak żonie brzucha niedługo przybędzie, to będzę miał mało miejsca, bo sam jestem niemały :P A jak Maleństwo się pojawi na świecie, to będzie świetni się poturlać po dużym wyrku :D