Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Manuela - 01-02-2010, 12:18
......że dziś jakoś do mnie z nagła dotarło, że koncert Depeche Mode już za tydzień z malutkim hakiem
Fragu - 01-02-2010, 12:33
| Jassmina napisał/a: | ...już 3-ci tydzień siedzę sama. No z kotem. Brakuje mi Trawora. Nie mam się z kim kłócić, bo kot mi już ustępuje we wszystkim... |
Kita do góry
..że jedziemy dzisiaj zakupić wyrko do sypialni wraz ze stoliczkami...nic tylko wypróbować
Piwor - 01-02-2010, 12:57
Że Carisma urwała mi portfel.
Anonymous - 01-02-2010, 13:01
że juz nigdy nie zrobię "przelewu" na poczcie.. Minął tydzień i 2 dni a kaski niema. Prędzej bym zawiózł rowerem bez przerzutek w taką pogodę.. Przestrzegam wszystkich! lepiej poczekać Sobotę, Niedzielę i w Poniedziałek wpłacić w normalnym banku i mieć nawet na Wtorek wieczorem ale nie 1,5 tygodnia ludzie!!!
Manuela - 01-02-2010, 13:05
| Michał_S-rz napisał/a: | | że juz nigdy nie zrobię "przelewu" na poczcie.. |
Nienawidzę poczty! Ale myślałam że przelewy tam robią juz tylko babcie po 80-tce, które nie wiedzą, ze są inne możliwości
Efa! - 01-02-2010, 13:18
Czarna, Cezar, dzięki serdeczne za gratki
A co do przesyłek pocztowych - czy ktoś wie, dlaczego firmy kurierskie przyklejają do listów kawałek blachy? Chcą wykończyć listonoszy, czy jak?
Strasznie mnie to nurtuje.
gulgulq - 01-02-2010, 13:22
| Efa! napisał/a: |
A co do przesyłek pocztowych - czy ktoś wie, dlaczego firmy kurierskie przyklejają do listów kawałek blachy? Chcą wykończyć listonoszy, czy jak?
Strasznie mnie to nurtuje. |
Efa - gratulacje i zdrówka dla Was
co do blachy: poczta polska ma wyłączność monopolistyczną na lekkie przesyłki, firmy to omijają dociążając list - blachą
akbi - 01-02-2010, 13:25
[quote="misjonarz."]
hurra [/quoteoooo yeaaa!
zastanawiam sie, czy kupic jeszcze teraz narty ... czy dozbierac na wiosne rowery
zima super tego roku
stary alfer - 01-02-2010, 13:38
| gulgulq napisał/a: | | poczta polska ma wyłączność monopolistyczną na lekkie przesyłki |
Dokładnie do 50 gram.
Efa! - 01-02-2010, 13:39
| gulgulq napisał/a: | | Efa! napisał/a: |
Strasznie mnie to nurtuje. |
Efa - gratulacje i zdrówka dla Was
co do blachy: poczta polska ma wyłączność monopolistyczną na lekkie przesyłki, firmy to omijają dociążając list - blachą |
Dziękujemy za gratulacje
A z tą pocztą, to wyjaśniłeś mi problem, nad którym długo się zastanawiałam. Co za wariactwo
Marcin-Krak - 01-02-2010, 13:57
Że dziś zobaczyłem że za tydzień w czwartek, to już będzie tłusty czwartek
A akcesoria wielkanocne już się pojawiły w marketach - toż to dopiero Walentynki się zbliżają
sieegurd - 01-02-2010, 13:58
| Fragu napisał/a: |
..że jedziemy dzisiaj zakupić wyrko do sypialni wraz ze stoliczkami...nic tylko wypróbować |
Niecałe 2 miechy temu zakupiliśmy łóżko 180x200 i do tego 2xnakastliki (taka szafka z szufladkami, nie wiem jak to nazywacie:P) na każdą stronę Tak jak teraz śpię, to nigdy nie spałem Trochę szarpło kieszeń, ale rewelacja.
Fakt, że teraz to trzeba się szukać w nocy, bo ogrom przestrzeni i człek nie przyzwyczajony był spać rozwalony jak na podłodze, tylko zawsze przyklejony, bo miejsca było mało A jest się gdzie poturlać
gulgulq - 01-02-2010, 14:15
| Efa! napisał/a: |
A z tą pocztą, to wyjaśniłeś mi problem, nad którym długo się zastanawiałam. Co za wariactwo |
wariactwem jest to że taki dociążony list jest bardziej opłacalne wysyłać niż zwykły skoro prywatne firmy to robią
Fragu - 01-02-2010, 14:31
| sieegurd napisał/a: | | Niecałe 2 miechy temu zakupiliśmy łóżko 180x200 i do tego 2xnakastliki |
No my bierzemy 160x200, bardziej martwiło mnie to 200cm...bo sam mam 196. Ale sprawdzone, że i na takim spokojnie się zmieszczę
sieegurd - 01-02-2010, 14:38
| Fragu napisał/a: | | sieegurd napisał/a: | | Niecałe 2 miechy temu zakupiliśmy łóżko 180x200 i do tego 2xnakastliki |
No my bierzemy 160x200, bardziej martwiło mnie to 200cm...bo sam mam 196. Ale sprawdzone, że i na takim spokojnie się zmieszczę |
No my wzięliśmy 180x200, bo stwierdziłem, że jak żonie brzucha niedługo przybędzie, to będzę miał mało miejsca, bo sam jestem niemały A jak Maleństwo się pojawi na świecie, to będzie świetni się poturlać po dużym wyrku
|
|
|