Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T
Krzyzak - 27-08-2012, 15:41
Hugo napisał/a: | wymienione gumy przedniego stabilizatora na oryginały, stare po przebiegu kilkudziesięciu tysięcy km były mocno zużyte | to u mnie po przebiegu 120 tyś km były jak nowe, zmieniałem niepotrzebnie...
rosomak1983 - 27-08-2012, 16:23
Hugo napisał/a: | w silnik przy dmuchawie do ziarna. |
co to takiego ??
Hugo - 27-08-2012, 16:34
yaro1976 napisał/a: | oj zaciekawiłeś mnie, proszę przybliż nam czym się zajmujesz, że towarzystwo homo sapiens tak ci zbrzydło... | Administracja samorządowa w gminie wiejskiej. Referat najbardziej oblegany. Tyle w temacie. Nie widziałem wcześniej ani jednego czarnego kota Zielu napisał/a: | Nie żebym się śmiał, ale może wypadałoby jakieś egzorcyzmy odprawić, albo na mszę dać? | Nie myślę o niczym innym. To chyba jedyne co może mi pomóc. rosomak1983 napisał/a: | co to takiego ?? | www.google.pl i znajdziesz.
Tomii - 28-08-2012, 21:06
Hugo napisał/a: | NIC NIE STUKA z przodu. Cholerne zaciski w EA, badziew jakich mało.
|
na razie
Hugo napisał/a: | Ponadto w przestrzeń pomiędzy błotnikami a przednimi słupkami włożona dość ściśle pianka poliuretanowa zwinięta w rulon (w aucie jest nieporównywalnie ciszej!
|
naprawdę jest aż taka poprawa
Torp12 - 28-08-2012, 22:19
Hugo napisał/a: |
Ponadto w przestrzeń pomiędzy błotnikami a przednimi słupkami włożona dość ściśle pianka poliuretanowa zwinięta w rulon (w aucie jest nieporównywalnie ciszej!)
|
Ile tej pianki zwinoles w rulon w jedno nadkole??
I ciekawe czy teraz woda nie bedzie sie gromadzic miedzy pianka a blacha....
Hugo - 29-08-2012, 08:18
Tomii napisał/a: | naprawdę jest aż taka poprawa | Naprawdę warto. Torp12 napisał/a: | Ile tej pianki zwinoles w rulon w jedno nadkole?? | 100 cm wysokości x 60 cm szerokości zwinięte w rulon o średnicy ok. 8-10 cm. Torp12 napisał/a: | I ciekawe czy teraz woda nie bedzie sie gromadzic miedzy pianka a blacha.... | Tego się boję, na szczęście ta pianka podobno absolutnie nie chłonie wilgoci, więc powinno wysychać. Ponadto przed włozeniem pianki, w miejsca gdzie przylega do blach dałem 3 warstwy podkłądu epoksydowego.
Przy okazji dodam, że z obu stron jest tak jakby jakaś wiązka kabli beznadziejnie skręcona taśmą (widać na foto wygłuszenia stronę wcześniej). I z lewej strony dotykała się do wewnętrznej płaszczyzny błotnika i oczywiście od razu pojawiła sie niezła korozja
robertdg - 29-08-2012, 08:28
Co to za H&R-y ześ wrzucił, że sa czarne
Hugo - 29-08-2012, 13:53
robertdg napisał/a: | Co to za H&R-y ześ wrzucił, że sa czarne | Pytasz o model, tak? Nie pamiętam, zerknę później, ale nie wiem czy dojrzę, bo jest potwornie nisko.
Jogurt - 29-08-2012, 14:19
robertdg napisał/a: | Co to za H&R-y ześ wrzucił, że sa czarne | moje też są czarne.
SPIDER-ek - 29-08-2012, 15:16
Hugo, może ten samochód Cię prześladuje a nie pech.
Hugo - 02-09-2012, 20:01
Rozwaliła mnie ta naklejka z lewej strony zderzaka
W sumie EA niewiele lepsze pod tym względem od Omegi, ale na wszelki wypadek zwiększyłem odstęp
Z prawej strony "Szybciej nie mogę, mam 22 punkty".
eggforever - 07-09-2012, 19:09
Szukałem żarówek i kupiłem Tungsramy o których pisałeś wcześniej. Philipsy trochę za drogie no i mam nadzieję, że nie będą się palić co 2 miesiące jak to u mnie jest na przemian lewa, prawa :/
Torp12 - 07-09-2012, 19:31
Hugo kiedy tył idzie w avanca?
Hugo - 07-09-2012, 21:08
eggforever napisał/a: | Szukałem żarówek i kupiłem Tungsramy o których pisałeś wcześniej. | I jakie wrażenia? Torp12 napisał/a: | Hugo kiedy tył idzie w avanca? | Jeszcze jesienią albo dopiero latem przyszłego roku, gdy to planuje całe auto lakierowac dookoła lub gdy sobie na to zasłuży po prostu
eggforever - 07-09-2012, 21:12
Hugo napisał/a: | eggforever napisał/a: | Szukałem żarówek i kupiłem Tungsramy o których pisałeś wcześniej. | I jakie wrażenia? |
Jeszcze nie wiem, samochód cały czas u lakiernika, pewnie jeszcze z tydzień ale wtedy się pochwalę.
|
|
|