Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Efa! - 03-02-2010, 14:07
Bidulko, na zakupach kup sobie coś fajnego
koszmarek - 03-02-2010, 14:14
chomik klatkę dostanie pewnie żeby już sobie nic złego nie zrobiła.
Efa! - 03-02-2010, 14:21
To uważajcie na to, co blisko klatki będzie leżało - te małe szkraby lubią wciągać do środka różne rzeczy i robić z nich wióry (kiedyś miałam tak załatwione jeansy)
Pexu - 03-02-2010, 14:44
...że naszła mnie ochota na prawdziwe jagodzianki, z jagodami a nie z żelem...
Bartek - 03-02-2010, 14:50
Pexu, uważaj, bo od takiej jagodzianki można niezłego syfa złapać - zwłaszcza bez żelu
Jackie - 03-02-2010, 16:15
....że mój kolega będzie się tłukł z Pudzianem na XIII KSW. Bardzo mu kibicuję ale Dominator też nie ułomek.... Nie mogę się doczekać walki
Pozdrawiam
sieegurd - 03-02-2010, 16:47
| Jackie napisał/a: | ....że mój kolega będzie się tłukł z Pudzianem na XIII KSW. Bardzo mu kibicuję ale Dominator też nie ułomek.... Nie mogę się doczekać walki
Pozdrawiam |
Mówisz o Robercie Paczkowie? Podziwiam go od lat za pasję do sumo i za wyniki Ale wątpię żeby wytrzymał z Pudzianem
akbi - 03-02-2010, 16:51
| Jackie napisał/a: | | że mój kolega będzie się tłukł z Pudzianem na XIII KSW |
a kiedy ta walka??
Morfi - 03-02-2010, 17:00
Jackie, Masz fajnych kolegów
Jackie - 03-02-2010, 17:00
| akbi napisał/a: | | a kiedy ta walka?? |
7 maja. Chcę na nią jechać i osobiście Robertowi kibicować.
| sieegurd napisał/a: | Ale wątpię żeby wytrzymał z Pudzianem |
Wiesz, im dłużej o tym myślę, tym mniej się boję. Oczywiście daleki jestem od lekceważenia Pudziana ale Robert jest czynnym zawodnikiem sztuk walki, teraz trenuje z Wieśkiem Koluchem (który gdyby miał jeszcze zdrowie to by i Roberta i Pudziana w ringu na raz rozmieszał ) i robi duże postępy. Dodatkowo Robert jest zwierzęco silny (może nie tak jak Pudzian ale w połączeniu z techniką może być bardzo groźny). Przypominam też, że mistrza europy wagi ciężkiej w kickboxingu przydusił w nieco ponad 2 minuty. Nie skreślałbym Roberta, boję się tylko o kondycję - Robert ma czterdziechę na karku...
Tak czy inaczej bardzo mu kibicuję i trzymam kciuki.
Pozdrawiam
gulgulq - 03-02-2010, 17:52
Jackie, pisz tak jeszcze to od razu lecę do bukmacherów obstawiać na Roberta
sieegurd - 03-02-2010, 18:13
| Jackie napisał/a: | Dodatkowo Robert jest zwierzęco silny (może nie tak jak Pudzian ale w połączeniu z techniką może być bardzo groźny). Przypominam też, że mistrza europy wagi ciężkiej w kickboxingu przydusił w nieco ponad 2 minuty. Nie skreślałbym Roberta, boję się tylko o kondycję - Robert ma czterdziechę na karku...
Tak czy inaczej bardzo mu kibicuję i trzymam kciuki.
Pozdrawiam |
Widziałem wiele walk Roberta w sumo, ale i tą w MMA. W sumo jest świetny, ale w tej walce MMA nie pokazał za wiele - po prostu obalił kolesia, który był dużo niższy i do zadusił Jeśli tylko w pierwszym starciu obali Pudziana, to może mieć szanse, ale jak dostanie strzała, ewentualnie kopniaka to różnie może być O szybkości się nie wypowiadam, bo wbrew pozorom zawodnicy sumo są dość szybcy - o dziwo
No i te ponad 40 lat też nie służy:/
Ale będziem kibicować Robertowi razem z Tobą
Efa! - 03-02-2010, 19:25
Uważam, że Pudzian to szajbus, przynajmniej jeśli chodzi o walki.
sieegurd - 03-02-2010, 20:05
| Efa! napisał/a: | | Uważam, że Pudzian to szajbus, przynajmniej jeśli chodzi o walki. |
Hmm a możesz rozwiąć wypowiedź?
Spadam do wyrka, więc odpowiem jutro
Efa! - 03-02-2010, 20:14
Nie będę rozwijać, bo nie chcę się brzydko wyrażać
|
|
|