To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Efa! - 03-02-2010, 14:07

Bidulko, na zakupach kup sobie coś fajnego :)
koszmarek - 03-02-2010, 14:14

chomik klatkę dostanie pewnie :) żeby już sobie nic złego nie zrobiła. :)
Efa! - 03-02-2010, 14:21

To uważajcie na to, co blisko klatki będzie leżało - te małe szkraby lubią wciągać do środka różne rzeczy i robić z nich wióry :lol: (kiedyś miałam tak załatwione jeansy)
Pexu - 03-02-2010, 14:44

...że naszła mnie ochota na prawdziwe jagodzianki, z jagodami a nie z żelem... :roll:
Bartek - 03-02-2010, 14:50

Pexu, uważaj, bo od takiej jagodzianki można niezłego syfa złapać - zwłaszcza bez żelu :mrgreen:
Jackie - 03-02-2010, 16:15

....że mój kolega będzie się tłukł z Pudzianem na XIII KSW. Bardzo mu kibicuję ale Dominator też nie ułomek.... Nie mogę się doczekać walki ;)
Pozdrawiam

sieegurd - 03-02-2010, 16:47

Jackie napisał/a:
....że mój kolega będzie się tłukł z Pudzianem na XIII KSW. Bardzo mu kibicuję ale Dominator też nie ułomek.... Nie mogę się doczekać walki ;)
Pozdrawiam

Mówisz o Robercie Paczkowie? Podziwiam go od lat za pasję do sumo i za wyniki :) Ale wątpię żeby wytrzymał z Pudzianem :(

akbi - 03-02-2010, 16:51

Jackie napisał/a:
że mój kolega będzie się tłukł z Pudzianem na XIII KSW

a kiedy ta walka??

Morfi - 03-02-2010, 17:00

Jackie, Masz fajnych kolegów :D
Jackie - 03-02-2010, 17:00

akbi napisał/a:
a kiedy ta walka??

7 maja. Chcę na nią jechać i osobiście Robertowi kibicować.
sieegurd napisał/a:
Ale wątpię żeby wytrzymał z Pudzianem :(

Wiesz, im dłużej o tym myślę, tym mniej się boję. Oczywiście daleki jestem od lekceważenia Pudziana ale Robert jest czynnym zawodnikiem sztuk walki, teraz trenuje z Wieśkiem Koluchem (który gdyby miał jeszcze zdrowie to by i Roberta i Pudziana w ringu na raz rozmieszał ;) ) i robi duże postępy. Dodatkowo Robert jest zwierzęco silny (może nie tak jak Pudzian ale w połączeniu z techniką może być bardzo groźny). Przypominam też, że mistrza europy wagi ciężkiej w kickboxingu przydusił w nieco ponad 2 minuty. Nie skreślałbym Roberta, boję się tylko o kondycję - Robert ma czterdziechę na karku...
Tak czy inaczej bardzo mu kibicuję i trzymam kciuki.
Pozdrawiam

gulgulq - 03-02-2010, 17:52

Jackie, pisz tak jeszcze to od razu lecę do bukmacherów obstawiać na Roberta :)
sieegurd - 03-02-2010, 18:13

Jackie napisał/a:
Dodatkowo Robert jest zwierzęco silny (może nie tak jak Pudzian ale w połączeniu z techniką może być bardzo groźny). Przypominam też, że mistrza europy wagi ciężkiej w kickboxingu przydusił w nieco ponad 2 minuty. Nie skreślałbym Roberta, boję się tylko o kondycję - Robert ma czterdziechę na karku...
Tak czy inaczej bardzo mu kibicuję i trzymam kciuki.
Pozdrawiam

Widziałem wiele walk Roberta w sumo, ale i tą w MMA. W sumo jest świetny, ale w tej walce MMA nie pokazał za wiele - po prostu obalił kolesia, który był dużo niższy i do zadusił :) Jeśli tylko w pierwszym starciu obali Pudziana, to może mieć szanse, ale jak dostanie strzała, ewentualnie kopniaka to różnie może być :( O szybkości się nie wypowiadam, bo wbrew pozorom zawodnicy sumo są dość szybcy - o dziwo :)

No i te ponad 40 lat też nie służy:/

Ale będziem kibicować Robertowi razem z Tobą :)

Efa! - 03-02-2010, 19:25

Uważam, że Pudzian to szajbus, przynajmniej jeśli chodzi o walki.
sieegurd - 03-02-2010, 20:05

Efa! napisał/a:
Uważam, że Pudzian to szajbus, przynajmniej jeśli chodzi o walki.

Hmm a możesz rozwiąć wypowiedź?

Spadam do wyrka, więc odpowiem jutro :)

Efa! - 03-02-2010, 20:14

Nie będę rozwijać, bo nie chcę się brzydko wyrażać ;)