Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Morfi - 03-02-2010, 20:25
Efa!, Znaczy człowiek który tylko czeka aby komuś ... złoic skóre ??? i robi to dla przyjemności ??
Bo jeżeli o to Ci chodzi to sie z Toba nie zgodzę.
gulgulq - 03-02-2010, 20:29
skończyłem dokopywać się do cywilizacji
Efa! - 03-02-2010, 20:50
| Morfi napisał/a: | Efa!, Znaczy człowiek który tylko czeka aby komuś ... złoic skóre ??? i robi to dla przyjemności ??
Bo jeżeli o to Ci chodzi to sie z Toba nie zgodzę. |
No, obejrzawszy jego walkę (z Najmanem zdaje się), to wyglądało to dokładnie tak. Zabić, zabić.
Morfi - 03-02-2010, 20:57
To jest ring za takie cos płacą. A co innego być człowiekiem poza ringiem.
Efa! - 03-02-2010, 21:04
Eeee, ja i tak straciłam wtedy sympatię dla Pudziana. Może jestem nadwrażliwa, ale moim zdaniem przesadził z tym naparzaniem. Rywal po stójce na głowie i parunastu razach już się poddawał, a ten dalej go walił, jak w transie. Nie podobało mi się to.
gulgulq - 03-02-2010, 21:22
bo był ja w transie - specjalnie ich nakręcają by nie czuli bólu...adrenalina i takie tam ...
plus widowisko dla publiki ...
Rafal_Szczecin - 03-02-2010, 21:30
cos stalo mi sie w kolano podczas wyglupow i silowania sie z kolega, zrobilo "tryk" i nagle ogromny bol ktory po chwili przestal , lecz teraz czyli trzy godziny pozniej boli jak skurczybyk podczas lezenia, juz nie wspomne o chodzeniu ... i najgorsze, ze nie wiem co to jest
Efa! - 03-02-2010, 21:34
Oj, Rafi, lepiej pokaż to lekarzowi. A jak się ból nasili, albo coś zacznie puchnąć, to nie czekaj do rana.
werdew - 03-02-2010, 22:29
... że jazda BMW Z4 zimą to makabra, jest ciasno a zimowe ubranie tylko jeszcze utrudnia. Jeśli już to tylko latem i bez dachu.
Cezar - 03-02-2010, 23:16
Rafal z tym kolanem to jedz na pogotowie, bo potem moze byc za pozno.
Efa co do Pudziana, to tak jak napisal, Morfi - to jest ring, tam jest inny swiat Mi na sparingu adrenalina buzuje, a co dopiero na takiej walce
rosomak1983 - 03-02-2010, 23:23
Co do Pudziana to szacunek. W walce chodzi o agresje i furie... (mistrzem w tym był Tyson)
Po zakończeniu walki zachowywał sie normalnie mysle ze opanowany z niego czlowiek. Ogladajac wywiady odnosze wrazenie ze jest bardzo sympatycznym i skromnym człowiekiem. Pełen szacun!!!
jacek11 - 03-02-2010, 23:40
| Hubeeert napisał/a: | Ja mam materac 160x220 co przy moim wzroście jest minimum
Ale teraz łózka nie mogę znaleźć... |
Robiłem kiedyś takie monstrum Naprawdę było ogromne.Tylko o ile pamiętam,było na 180 szerokie.
sieegurd - 04-02-2010, 07:20
| Efa! napisał/a: | Nie będę rozwijać, bo nie chcę się brzydko wyrażać |
Spoko Może i Pudzian ma mózg sprany koksem, ale niejednokrotnie potwierdził, że jak się za coś bierze, to na serio
Najman to był leszczyk, więc debiut Pudzian w MMA szybki zaliczył. Zobaczymy co będzie dalej
Fragu - 04-02-2010, 07:46
Rafal_Szczecin, poginaj z tym kolanem do lekarza, z tym nie ma żartów. Wiem coś o tym.
sieegurd - 04-02-2010, 08:18
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | cos stalo mi sie w kolano podczas wyglupow i silowania sie z kolega, zrobilo "tryk" i nagle ogromny bol ktory po chwili przestal , lecz teraz czyli trzy godziny pozniej boli jak skurczybyk podczas lezenia, juz nie wspomne o chodzeniu ... i najgorsze, ze nie wiem co to jest |
Mojej mamie też coś strzyknęło i musi iść na operację wstawienia sztucznego stawu, bo żadne inne zabiegi nie pomogły :/
Ojciec też ostatnio narzekał, że go kolano boli, a jak poszedł do lekarza, to się okazało, że kolano też będzie do wymiany Ale póki co dostał zastrzyki i lepiej się czuje
Nie ma co maskować bólu i udawać twardziela, ba za jakiś czas i tak kolano Ci się odezwie :/ Dymaj do lekarza
|
|
|