To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!!

mkm - 06-08-2008, 15:12

Morfi, tam o korupcji nie ma ani slowa...
siwek - 06-08-2008, 15:22

mkm, a dlaczego został odwołany? to chyba o nim ciągle "bębnią" że jakieś udziały miał których nie ujawnił czy coś takiego...

najgorsze jest to że i tak pewnie nic to nie pomoże i dalej przygotowania bedą szły w takim zastraszającym "tempie" :?

Morfi - 06-08-2008, 15:23

No chodzi o wyprowadzenie pieniędzy z NCS oraz o zatajenie w oswiadczeniu majatkowym współpracy z szwedzkimi firmami....
Ok mkm, to nie dokońca korupcja :)

mkm - 06-08-2008, 15:35

siwek napisał/a:
mkm, a dlaczego został odwołany?
i tu jest pies pogrzebany! Nikt nie wie. Gosc twierdzi, ze spolek juz nie ma bo udzialy sprzedal, gazeta (chyba Dziennik) twierdzi, ze gosc klamie. Gosc mowi, ze to gazeta klamie, minister sportu mowi, ze gosc sie sprawdza i go nie odwola, gosc sklada rezygnacje, ale minister nie przyjmuje, godzine pozniej minister goscia odwoluje, a gosc o tym dowiaduje sie z tvn-u...bajzel panowie.
siwek - 06-08-2008, 15:47

podobno zataił również jakiś majątek który zyskał na tych udziałach...

ale prawdy raczej sie nie dowiemy bo ciągle będą 2 strony barykady :?
skoro został odwołany to trudno choć i tak to w niczym nie pomoże, jakiś cień prawdy na pewno w tym jest.

Marcin-Krak - 06-08-2008, 15:50

A szemrane interesy związane z zakupem kamienicy w warszawie przy Foksal (o ile się nie mylę co do lokalizacji) :?:
Na takim stanowisku (a raczej stanowiskach) powinny znajdować się osoby co do których nie ma zastrzeżeń. Wtedy nie ma problemów takich jak teraz, tym bardziej że sa inne poważniejsze rzeczy do robienia.

mkm - 30-10-2008, 21:12

http://www.tvn24.pl/12694...,wiadomosc.html
Czyzby faktycznie cos bylo na rzeczy czy "kaczka dziennikarska"?

Morfi - 31-10-2008, 07:34

Nowy prezes PZPN Grzegorz. L tez o tym wspominał i powiedział, że mozemy z Niemcami zorganizować Euro
akbi - 29-01-2009, 10:17

jakby ktoś chciał pooglądać on-line budowę gdańskiej Baltic Areny ...to bardzo proszę:
http://www.2012.org.pl/ci...erRedirect=true

Uwex - 02-02-2009, 13:07

akbi chciałem zajrzeć , ale błąd wyskakuje .
Ale może dobrze - jeszcze bym zobaczył trzech facetów opartych na łopatach ?

sruba - 02-02-2009, 15:06

Uwex, zerknij tu:
http://www.2012.org.pl/pl...ask/kamera.html

Marcin-Krak - 12-03-2009, 19:25

No to się uśmiałem jak właśnie dowiedziałem się z Faktów, że na stadionie w Poznaniu mają problemy, bo się trybuna z trybuną źle zejdą i guzik będzie widać. A to Polska właśnie :twisted:
JCH - 12-03-2009, 20:30

Marcin-Krak napisał/a:
bo się trybuna z trybuną źle zejdą i guzik będzie widać. A to Polska właśnie
Minister powiedział, że sposób jakiś się znajdzie żeby się "zeszły" ;) Więc się zejdą ;) :lol: 8)
Marcin-Krak - 12-03-2009, 22:31

JCH napisał/a:
Minister powiedział, że sposób jakiś się znajdzie żeby się "zeszły" ;) Więc się zejdą ;) :lol: 8)

No tak w końcu Polak potrafi - a ministrowie nasi szczególnie :D
Mam nadzieję, że w Gdańsku nie wyjdą im źródła termalne z gorącą wodą z Bałtyku, a w Krakowie hmmm znajdą szczątki smoka wawelskiego i zrobią rezerwat - stadionów nie będzie - ale za to jakie atrakcje turystyczne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

JCH - 12-03-2009, 22:48

Podobno ten facio z FIFA/UEFA (nie wiem, nie orientuję się ;) ) powiedział, że jakby co, to Polska zorganizuje Euro w 6-8 miastach (z tymi 8 to chyba się zagalopował :lol: ) ale czyżby miało to znaczyć, że Kraków i Chorzów :?: :roll: