Off Topic - Chcę powiedzieć, że... część IX REKOMBINACJA
Bzyk_R1 - 08-12-2024, 20:46
robertdg, uważam że nic do tego zakończenia szyi nie dotarło. Jestem tylko ciekaw jak to jest w większych miastach bo po takich alarmowo nie jeżdżę. Czy więcej samochodów i przez to trudniej bo i świadomość kierujących marna, czy może jak w małej mieścinie jak u mnie, aut niewiele ale kierowcy totalnie "nie z tych czasów" i zero myślenia dla dobra wspólnego.
joujoujou - 09-12-2024, 00:56
Krzyzak napisał/a: | w salonie, ale był | Ja bym tam w salonie nie grillował, ale cóż - kto bogatemu zabroni?
To tylko był wiatr i troszkę deszczu, więc wystarczyło się przenieść na zawietrzną domu, pod daszek nad drzwiami.
O agregacie owszem myślę, ale sprawa rozbija się o koszta.
Gorzej że w miejscu w którym pracuje pompa zasilająca w wodę całą okolicę nadal nie ma prądu, a energetycy w necie szacują że może to miejsce naprawią do 20:00...
...we wtorek.
[ Dodano: 09-12-2024, 00:00 ]
Edit: tak wygląda w tej chwili ogólna sytuacja w kraju:
Krzyzak - 09-12-2024, 07:18
joujoujou napisał/a: | Ja bym tam w salonie nie grillował, ale cóż - kto bogatemu zabroni? |
pamiętam jak pierwsze transporty negroidów przybywały do Niemiec to włączając zwyczaje i ich IQ poniżej goryla, czyli w skali upośledzenia to debile, rozpalali ogniska pośrodku pokoju - dokładnie tak samo jak to robili w ich afrykańskiej chatce z patyków i krowiej kupy...
a potem te ośrodki masowo płonęły...
Marcino - 09-12-2024, 09:36
Dzien dobry w poniedziałek. Kawa oczywiście jest.
jacek11 - 09-12-2024, 15:45
joujoujou napisał/a: | kto bogatemu zabroni? |
A kto biednemu zabroni bogato żyć?
Tak więc trzecia , jak tylko wrócę od weterynarza.
robertdg - 09-12-2024, 18:59
Bzyk_R1 napisał/a: | uważam że nic do tego zakończenia szyi nie dotarło | Słusznie, bezrefleksyjnośc wsród ludzi jest na bardzo wysokim poziomie
joujoujou - 09-12-2024, 23:53
Dobry wieczór i dobra kawa.
Marcino - 10-12-2024, 09:50
jacek11 napisał/a: | Tak więc trzecia , jak tylko wrócę od weterynarza. |
To już tam musisz zaglądać ... zwykły konował nie wustarcza ?
jacek11 - 10-12-2024, 16:22
Marcino napisał/a: | To już tam musisz zaglądać ... zwykły konował nie wustarcza ? |
Kolejki zdecydowanie mniejsze, a i obsługa jakby milsza Tylko w dziwny sposób temperaturę mierzą
Bzyk_R1 - 10-12-2024, 22:21
jacek11, z medycznego punktu widzenia to najlepsze miejsce
joujoujou - 10-12-2024, 23:53
Wiedzę weterynarz musi mieć dużo większą niż "ludzki" lekarz, IMO
Marcino - 11-12-2024, 08:16
Z mądrymi to i dobrze pogadać w tematach weterynaryjnych.
Miłego dnia zatem.
A, skuter sprzedałem, nie chciało mi się go już robić niech sobie go nowy włąściciel tuninguje. Męczył mnie kiedy go zrobie i sprzeadfam a w koncu odpuściłem. Problemy z gaźnikiem były, jak załozyłem zwykły to przestał się odpuchać, jednak co dellorto to dellorto oczywiście takie powiekszone 17.5. Zreszta na reszte nie marudził nawet sie nie przejechał, wzioł na przyczepkę i pa.
jacek11 - 11-12-2024, 17:32
Bzyk_R1 napisał/a: | jacek11, z medycznego punktu widzenia to najlepsze miejsce |
Jest to prawdopodobne, ale jakoś nie skorzystam
Nasza kotka z którą tam byliśmy, też ominęła tą wątpliwą przyjemność, ponieważ Pani weterynarz badała jej tylną łapę. Coś ostatnio mała dziwnie zaczęła kuleć, i okazało się, że ma uszkodzone kolano. Dokładnie rzepka nie trzyma się na swoim miejscu. Najgorszy jest fakt, że nie można jej zrobić teraz zabiegu, bo jest w rui. Musimy czekać aż minie jej ten czas. Widać jak jej to dokucza Oczywiście piszę teraz o naszej kotce, a nie o Pani weterynarz
AidsD - 11-12-2024, 17:35
hejka wszystkim!
Bzyk_R1 - 11-12-2024, 19:27
Sobieski przyjechał na spienionym koniu, piana leciała mu z pyska...
|
|
|