Mazowieckie - Polecane warsztaty/mechanicy Warszawa.
Pexu - 10-06-2010, 20:50
polecam warsztat specjalizujący się w przegubach/półosiach w Sulejówku na Dworcowej 21. telefon: (22) 783-12-83
rzetelna wiedza, konkretna robota i wcale nie drogo
jarzabek.waclaw - 13-06-2010, 22:49
Ponawiam pytanie o warsztat z kompem MUT-III do diagnostyki. Może być ASO, żeby tylko nie krzyknęli 400zł za 10 minut roboty. Niestety uniwersalne skanery, których probowałem nie pozwalają mi sczytać błędów z ETACS.
viciu - 14-06-2010, 09:55
Panowie, szukam mechaniora jak najbliżej Marek. Generalnie ze swoim SpaceStarem problemów nie miewałem, ale... Tuleje od skrzyni domagają się wymiany plus jeszcze kilka innych rzeczy mniej lub bardziej ważnych.
Problem w tym, że flota odpłynęła i nie wiadomo, kiedy będzie, stąd poszukiwania wariantu ekonomicznego ze wskazaniem na kilka wizyt (dzisiaj rozrząd i tapicerka, jutro zajmiemy się wymianą silnika ).
Póki co najbliżej mnie jest http://www.autojapan.com.pl/ , ale prócz adresu na samym dole drugiej strony tego tematu z żadną opinią się nie spotkałem...
Jakiś koncept? Wskazania? Polecenia?
Będę wdzięczny za pomoc. I tak, wiem, że mam AutoTest pod bokiem
cns80 - 14-06-2010, 10:01
viciu napisał/a: | Panowie, szukam mechaniora jak najbliżej Marek. |
Jakiś mechanik z AUTOTESTu naprawia gdzieś w tamtej okolicy. Pytaj Student'a. Oprócz tego futrzany z Radzymina ma jakiegoś swojego mechanika - pana Mariana. Zed u niego sporo naprawiał i był zadowolony.
SZYNA - 21-06-2010, 08:15
Ja szczerze polecam chłopaków z warsztatu na ul. Pustelnickiej 28, ostatnio uratowali mi życie jak byłem w podróży służbowej swoim Galem i pękły mi mocowania wodzików skrzyni biegów, była już 19 i ciężko było znaleźć jeszcze kogoś kto pracuje o tej porze. Szybko naprawili usterkę (za naprawę wzięli bardzo mało) i mogłem wracać do Wrocławia
Z krótkiego wywiadu jaki przeprowadziłem mają dostęp do używanych części do japończyków
Nr telefonu: 600 980 507
kpawel - 28-06-2010, 09:59
Czy zna ktoś warsztat w Warszawie, który wymieni uszczelniacze trzonków zaworów bez ściągania głowicy.
Głównie rozchodzi się o cenę, obecna propozycja to 200zł (ul. Wigury 29, 05-091 Ząbki tel. 22-781-77-37).
Silnik 1.3L 12V
Anonymous - 29-06-2010, 22:28
Ja polecam Wyszków (traska z marek zajmuje 20 min jazdy) Tadeusz Szydłowski 506 416 906 Robi rozrządy głowice hamulce zawieszenia. Serwisuje u niego wszystkie auta z rodziny i tylko jemu nie obawiam się oddać auta. Ceny Wyszkowskie nie Warszawskie ! Proszę powoływać się na Adriana żeby wiedział że swój nie obcy.
Anonymous - 02-07-2010, 00:26
Serwis LPG praga południe polecam: Energy Gaz Polska Ostrobramska, blacharka: Bąbik Mirosław Blacharstwo Samochodowe ul. Zakładowa 7 Wawer
Maretzky85 - 02-07-2010, 08:11
msgcwpl napisał/a: | Energy Gaz Polska Ostrobramska |
O nie. Nigdy tam nie pojadę więcej. Straszne buractwo. Jak kiedyś byłem to ani nie zrobili tego co miało być zrobione, a wzięli więcej pieniędzy niż inne warsztaty.
eddi1977 - 02-07-2010, 19:18
adipaw napisał/a: | Ja polecam Wyszków (traska z marek zajmuje 20 min jazdy) Tadeusz Szydłowski 506 416 906 Robi rozrządy głowice hamulce zawieszenia. powoływać się na Adriana żeby wiedział że swój nie obcy. |
Dla nieznajomych ten warsztat też jest polecany?
Sylwan - 08-07-2010, 09:55
Witam
Ja nie polecam warsztatu Unixcar... Trzymałem tam samochód przez 3 tygodnie i nic w nim nie zrobili. Za to bardzo polecam kolegę Maretzkiego85 wystarczył tylko jeden telefon żeby się z nim umówić przyjechał bez żadnych problemów najpierw zdiagnozował mi auto później naprawił w pół godziny to czego w warsztacie nie potrafili w prawie miesiąc...
Reasumując jak ktoś ma jakiś problem to spokojnie uderzajcie do niego...
tyr - 12-07-2010, 15:32
witam!
no i w tym zalewie różnych informacji się gubię
miałem stłuczkę, zderzak przedni do wymiany, prawdopodobnie grill, a belka???
gdzie się z tym czymś udać? mieszkam na Wilanowie.
niektórzy polecają Maretzky'ego. ale czy taki "nowy" user też może liczyć na pomoc?
w dodatku czas nie jest obojętny bo szykuje się wyjazd...
koszmarek - 12-07-2010, 17:21
tyr napisał/a: | "nowy" user też może liczyć na pomoc? |
to nie ma znaczenia czy jesteś nowy czy ze stażem na forum
tyr - 12-07-2010, 21:59
znów dziękuję za pomoc
na zlot się niestety nie wyrwę. nawet tak sobie przez chwilę marzyłem ale...
rozliczne rodzinne obowiązki nie pozwolą mi...
może tak za 2 lata jak dzieci podrosną...?
tak czy owak pozdrawiam i dziękuję
eddi1977 - 18-07-2010, 08:01
Nareszcie w tym tygodniu zrobiłem serwis inst. gazowej po 30 tys.Postanowiłem spróbować na burakowskiej 14.Solidnie i niedrogo ale po regulacji wyczuwalny spadek mocy w stosunku do tego co było poprzednio. Mam już zaproszenie na rewizytę
|
|
|