To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

stary alfer - 26-01-2008, 12:50

Wujek alfRED też przybędzie ;)
Anonymous - 28-01-2008, 09:23
Temat postu: Spotkanie w Tabu
Kolejny spot już za nami. Było sympatycznie choć w wąskim gronie. Nie obyło się jednak bez ekscesów :( Derpinowi, jakiś frajer wybił szybę w Galu i zawinął 2 kurtki. Złodziejowi przesyłam serdeczne sp......dalaj :butthead:

P.S. Wielki dzięki Derpin za podwózkę do domu, pomimo braku szyby od strony kierowcy.

phot - 28-01-2008, 09:50

O cholera wspolczuje na maxa... Ale frajerstwo totalne...Normalnie hama trza by za jaja powiesic... Kurcze dlatego na imprezy masowe lepiej nie autem... Kiedy next spocik parkingowy (moj ulubiony rodzaj:D )
Pozdrawiam

Anonymous - 28-01-2008, 10:35

phot napisał/a:
O cholera wspolczuje na maxa... Ale frajerstwo totalne...Normalnie hama trza by za jaja powiesic... Kurcze dlatego na imprezy masowe lepiej nie autem... Kiedy next spocik parkingowy (moj ulubiony rodzaj:D )
Pozdrawiam

dokładnie spociki parkingowe to jest to .... do pubu jechać a utem a potem albo nie pic albo wrócić taksą i auto zostawić??? wole spotkać się w terenie...
MAJK

Anonymous - 28-01-2008, 14:39

Spot w terenie miał być dwa tyg temu ale pogoda nam przeszkodziła. Jednak nie przypominam sobie by któryś z Was wtedy napisał, że przybędzie. (chodzi o spot na lodogryfie).
Temat jednak jest jak najbardziej aktualny i jak tylko pogoda dopisze to zorganizuje się w końcu ten spot (info w osobnym wątku założonym przez Rafi'ego). Macie i parking i teren :finga:

Pozdrawiam a Derpinowi współczuję :( - wstawiaj nową szybkę i znów ciesz się jazdą :-)

Anonymous - 28-01-2008, 20:46

HEXA napisał/a:
Pozdrawiam a Derpinowi współczuję :( - wstawiaj nową szybkę i znów ciesz się jazdą :-)

szybka wstawiona :)

Anonymous - 28-01-2008, 23:15

HEXA napisał/a:
Spot w terenie miał być dwa tyg temu ale pogoda nam przeszkodziła. Jednak nie przypominam sobie by któryś z Was wtedy napisał, że przybędzie. (chodzi o spot na lodogryfie).
Temat jednak jest jak najbardziej aktualny i jak tylko pogoda dopisze to zorganizuje się w końcu ten spot (info w osobnym wątku założonym przez Rafi'ego). Macie i parking i teren :finga:

to masz słabą pamięć :) ja miałem być ino lało i w ostatniej chwili zobaczyłem odwołanko ...
MAJK

phot - 29-01-2008, 12:46

Ja nie mowie ze mi zawsze i wszedzie pasuje dlatego sie zawsze i wszedzie nie zglaszam;) Ale miejmy nadzieje ze sie uda:D
stary alfer - 29-01-2008, 13:25

Derpin napisał/a:
szybka wstawiona :)

Po primo to serdeczne dzięki za podwiezienie :)

Po drugie primo to cieszę się, że udało się to załatwić dość szybko.

Po trzecie primo to następnym razem powiesimy kurtki na jeden numerek ;)

Dziękuję wszystkim za miło spędzony wieczór.
Czy ktoś wie jak zakończył się on dla kolegi Jacka? :D

Anonymous - 01-02-2008, 19:40

MAJK napisał/a:
to masz słabą pamięć :) ja miałem być ino lało i w ostatniej chwili zobaczyłem odwołanko ...
MAJK

Mam dobrą pamięć, tylko nie zauważyłam wcześniej Twojego posta MAJK.

Zamawiajcie tą pogodę, bo łyżwy nam zardzewieją :wink:

kaleos - 02-02-2008, 13:37

dzis i jutro bedzie bez opadow
Łukasz zs - 03-02-2008, 11:44

dlatego jade myc misia i bede jezdzil sobie. moze ktos ma chec sie przylaczyc? startuje o 15

czekam na gg

kaleos - 03-02-2008, 17:14

ja dzis bylem na II rundzie Konkursu o Tytuł Najzręczniejszego Kierowcy Szczecina
startowaly 2 miski, colcik i eclipse 8)
III runda KoTNKS ponownie w piersza niedziele miesiaca, moze ktos z mistumaniakow pokaza jak sie kreci kolkiem? :mrgreen:

Anonymous - 03-02-2008, 20:04

pogoda hmm troche zimno ale bez opadów :twisted: jakiś spocik????
POZDRAWIAM 8)

Anonymous - 07-02-2008, 14:58

nie wiem wy ale ja mysle ze moze byc fajnie - pomysl z lodogryfem to dobry pomysl , napewno bedzie wesolo ( zwlaszcza ze ja nie potrafie jezdzic ) moze jakies male wyscigi na 1/4 lodogryfu? :thumbright: