Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków
stary alfer - 26-01-2008, 12:50
Wujek alfRED też przybędzie
Anonymous - 28-01-2008, 09:23 Temat postu: Spotkanie w Tabu Kolejny spot już za nami. Było sympatycznie choć w wąskim gronie. Nie obyło się jednak bez ekscesów Derpinowi, jakiś frajer wybił szybę w Galu i zawinął 2 kurtki. Złodziejowi przesyłam serdeczne sp......dalaj
P.S. Wielki dzięki Derpin za podwózkę do domu, pomimo braku szyby od strony kierowcy.
phot - 28-01-2008, 09:50
O cholera wspolczuje na maxa... Ale frajerstwo totalne...Normalnie hama trza by za jaja powiesic... Kurcze dlatego na imprezy masowe lepiej nie autem... Kiedy next spocik parkingowy (moj ulubiony rodzaj:D )
Pozdrawiam
Anonymous - 28-01-2008, 10:35
phot napisał/a: | O cholera wspolczuje na maxa... Ale frajerstwo totalne...Normalnie hama trza by za jaja powiesic... Kurcze dlatego na imprezy masowe lepiej nie autem... Kiedy next spocik parkingowy (moj ulubiony rodzaj:D )
Pozdrawiam |
dokładnie spociki parkingowe to jest to .... do pubu jechać a utem a potem albo nie pic albo wrócić taksą i auto zostawić??? wole spotkać się w terenie...
MAJK
Anonymous - 28-01-2008, 14:39
Spot w terenie miał być dwa tyg temu ale pogoda nam przeszkodziła. Jednak nie przypominam sobie by któryś z Was wtedy napisał, że przybędzie. (chodzi o spot na lodogryfie).
Temat jednak jest jak najbardziej aktualny i jak tylko pogoda dopisze to zorganizuje się w końcu ten spot (info w osobnym wątku założonym przez Rafi'ego). Macie i parking i teren
Pozdrawiam a Derpinowi współczuję - wstawiaj nową szybkę i znów ciesz się jazdą
Anonymous - 28-01-2008, 20:46
HEXA napisał/a: | Pozdrawiam a Derpinowi współczuję - wstawiaj nową szybkę i znów ciesz się jazdą |
szybka wstawiona
Anonymous - 28-01-2008, 23:15
HEXA napisał/a: | Spot w terenie miał być dwa tyg temu ale pogoda nam przeszkodziła. Jednak nie przypominam sobie by któryś z Was wtedy napisał, że przybędzie. (chodzi o spot na lodogryfie).
Temat jednak jest jak najbardziej aktualny i jak tylko pogoda dopisze to zorganizuje się w końcu ten spot (info w osobnym wątku założonym przez Rafi'ego). Macie i parking i teren
Pozdrawiam a Derpinowi współczuję - wstawiaj nową szybkę i znów ciesz się jazdą |
to masz słabą pamięć ja miałem być ino lało i w ostatniej chwili zobaczyłem odwołanko ...
MAJK
phot - 29-01-2008, 12:46
Ja nie mowie ze mi zawsze i wszedzie pasuje dlatego sie zawsze i wszedzie nie zglaszam;) Ale miejmy nadzieje ze sie uda:D
stary alfer - 29-01-2008, 13:25
Derpin napisał/a: | szybka wstawiona |
Po primo to serdeczne dzięki za podwiezienie
Po drugie primo to cieszę się, że udało się to załatwić dość szybko.
Po trzecie primo to następnym razem powiesimy kurtki na jeden numerek
Dziękuję wszystkim za miło spędzony wieczór.
Czy ktoś wie jak zakończył się on dla kolegi Jacka?
Anonymous - 01-02-2008, 19:40
MAJK napisał/a: | to masz słabą pamięć ja miałem być ino lało i w ostatniej chwili zobaczyłem odwołanko ...
MAJK |
Mam dobrą pamięć, tylko nie zauważyłam wcześniej Twojego posta MAJK.
Zamawiajcie tą pogodę, bo łyżwy nam zardzewieją
kaleos - 02-02-2008, 13:37
dzis i jutro bedzie bez opadow
Łukasz zs - 03-02-2008, 11:44
dlatego jade myc misia i bede jezdzil sobie. moze ktos ma chec sie przylaczyc? startuje o 15
czekam na gg
kaleos - 03-02-2008, 17:14
ja dzis bylem na II rundzie Konkursu o Tytuł Najzręczniejszego Kierowcy Szczecina
startowaly 2 miski, colcik i eclipse
III runda KoTNKS ponownie w piersza niedziele miesiaca, moze ktos z mistumaniakow pokaza jak sie kreci kolkiem?
Anonymous - 03-02-2008, 20:04
pogoda hmm troche zimno ale bez opadów jakiś spocik????
POZDRAWIAM
Anonymous - 07-02-2008, 14:58
nie wiem wy ale ja mysle ze moze byc fajnie - pomysl z lodogryfem to dobry pomysl , napewno bedzie wesolo ( zwlaszcza ze ja nie potrafie jezdzic ) moze jakies male wyscigi na 1/4 lodogryfu?
|
|
|