Off Topic - nasza-klasa
Rafal_Szczecin - 25-01-2008, 00:40
Marcin-Krak napisał/a: | A alter ego Rafała ze Szczecina, nijaki Jarzyna z tegoż miasta również nie próbował się zapisać |
te te te ! Ty uwazaj nie wiem o co chodzi w calej rozmowie, bo jej nie sledze,a nei chce mi sie czytac 100 stron, ale chyba chodzi o to, ze srubek stworzyl konto na nasza-klasa pt " mitsumaniaki " si ?
jezeli tak, to alter ego rafal ze szczecina jest juz tam zapisany
i chyba nawet Ciebie tez dodawalem do znajomych , tylko nei wiem ,czy zaakceptowales hehe
Marcin-Krak - 25-01-2008, 00:43
Rafal_Szczecin, nie denerwuj się tak złość piękności szkodzi
Chodzi o to, że nijaki Krzysztofa Jarzyna ze Szczecina zaprasza sobie wszystkich jak leci I to mi tak na Twój pomysł wygląda
Chyba że to Arek
Rafal_Szczecin - 25-01-2008, 00:45
Marcin-Krak napisał/a: | Rafal_Szczecin, nie denerwuj się tak złość piękności szkodzi |
to juz wiem ,czemu mnie tak odsunelo od Ciebie, gdy Cie pierwszy raz zobaczylem ;P Marcin-Krak napisał/a: | Chodzi o to, że nijaki Krzysztofa Jarzyna ze Szczecina zaprasza sobie wszystkich jak leci I to mi tak na Twój pomysł wygląda
Chyba że to Arek |
no patrz, to chyba bede musial do Arka uderzyc, co by mnie tez zaprosil
arekp - 25-01-2008, 00:49
Marcin-Krak napisał/a: | Chyba że to Arek |
Arek nie mial/nie ma/i nawet w dalekiej przyszlosci miec nie bedzie konta na NK
A skoro juz pisze w tym temacie, to przedstawie Wam jeden z piekniejszych komentarzy dot. NK, na ktore do tej pory trafilem:
"To wyglada tak, jakby serwis za 75 milionow chodzil na 3 pecetach i laczu neostrady..."
Rafal_Szczecin - 25-01-2008, 00:54
i popsul nam cala zabawe
karolgt - 25-01-2008, 01:44
Marcin-Krak napisał/a: |
A i ciekawe ile wyciagnie ten koleś na allegro co się sprzedaje, że zostanie znajomym na NK |
LOL podaj linka
stanik - 25-01-2008, 08:16
http://www.allegro.pl/sea...+klasa&order=pd
najwyższa, aktualna oferta, ponad 1 500 000 PLN
Pozdrawiam
Rafal_Szczecin - 25-01-2008, 09:25
w tej chwili 800 000 128 PL
Aga - 25-01-2008, 09:43
Marcin-Krak napisał/a: |
Nie wiem jak u Was - ale ja co chwilę dostaję zaproszenia od osób których nie znam |
pewnie dlatego, że tak seksownie wyglądasz z tym rowerkiem
arekp - 25-01-2008, 10:44
stanik napisał/a: | http://www.allegro.pl/search.php?string=nasza+klasa&order=pd
najwyższa, aktualna oferta, ponad 1 500 000 PLN |
A ja bym chcial, zeby jedna z takich wysokich ofert zakonczyla sie normalnym cyklem - bo te ostatnie wysokie zostaly chyba usuniete.
Ciekaw jestem jak by sie to zakonczylo, gdy Allegro udupilo by autora aukcji za niezaplacona prowizje lub autor aukcji sadownie udupilby licytujacego.
Przypomne, ze zakonczona aukcja jest prawnie umowa kupna-sprzedazy i mozna z tym isc do sadu.
Aga - 25-01-2008, 10:52
ja myślę, że to ktoś z allegro tak żartuje
nie wierzę, żeby rzeczywiście jakiś idiota tak się podkładał
karolgt - 25-01-2008, 11:25
Aga napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: |
Nie wiem jak u Was - ale ja co chwilę dostaję zaproszenia od osób których nie znam |
pewnie dlatego, że tak seksownie wyglądasz z tym rowerkiem |
a odnośnie allegro to równiez uwzam ze zespół allegro powinien na to jakos zareagowac. Rozumiem ze za 20 zl ktos moze kupic "znajomego" ale oferty typu naście tysięcy złotych i więcej to jednak ewidentne żarty i chyba nie potrebne na tych aukcjach.
stanik - 25-01-2008, 11:29
wczoraj slyszalem w radiu wypowiedz kogos z allegro i powiedzial ze czesc z tych ofert nie lamie regulaminu i tych nie moga usunąć. Także tak jak Arek mówi, mógłby ktos zaplacic prowizje od tych milionow
Pozdrawiam
karolgt - 25-01-2008, 11:37
stanik napisał/a: | wczoraj slyszalem w radiu wypowiedz kogos z allegro i powiedzial ze czesc z tych ofert nie lamie regulaminu i tych nie moga usunąć. Także tak jak Arek mówi, mógłby ktos zaplacic prowizje od tych milionow
|
jasne ze nie łamie, wszystko jest ok i to w sumie (tak to rozumiem) - dobra wola allegro ze odwoluje te aukcje pod koniec i ludzie nie ponosza konsekwencji za swoje glupie aukcje.
Morfi - 25-01-2008, 12:20
Kto zostanie moim Przyjacielem
|
|
|