Pajero Ogólne - * * * WITAM WSZYSTKICH * * *
akisan - 27-09-2010, 15:07
Witam witam więc i ja sie przywitam jestem od piątku szczęśliwym posiadaczem Pajero 3,2 did rok 2005 3 drzwi automat i już zdążyłem się delikatnie zawiesic nad Dunajcem, jest pajerancko . Teraz tylko czekam na zime pozdrawiam wszystkich
zbyszekm2 - 27-09-2010, 16:01
akisan napisał/a: | :lol: Witam witam więc i ja sie przywitam jestem od piątku szczęśliwym posiadaczem Pajero 3,2 did rok 2005 3 drzwi automat i już zdążyłem się delikatnie zawiesic nad Dunajcem, jest pajerancko . Teraz tylko czekam na zime pozdrawiam wszystkich |
Również pozdrawiamy
PiotrKw - 02-10-2010, 10:25
Witam !! Czytam forum już od jakiegoś czasu ale się nie ujawniałem gdyż ... dopiero przed wczoraj stałem się właścicielem Pajero i pełnoprawnym "mitsumaniakiem" . Po prostu oczarowanie. Mam nadzieję w czwartek osobiście poznać Zbyszkam2 , jadę na oględziny mojego zakupu. I mam nadzieje że dzięki jego pomocy przez telefon kupiłem trafnie. ( a na pewno wiem, że nie kupiłem jednego z samochodów który miał być super " w oczach sprzedawcy")
Pozdrawiam Piotr
pavulon - 03-10-2010, 20:44
siema. jestem na forum od jakiegoś czasu byłem na kilkunastu spotach jednak nie w pajero a w 3000GT które miałem od 1,5 rok. od pewnego czasu posiadam Pajero III 3,2 DID z 2002 roku. pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
Emeth - 05-10-2010, 00:55
Skoro się już zarejestrowałem, wypadało by się ładnie i grzecznie z wszystkimi przywitać co czynie . Na razie może jestem nie w pełni "sprawny" (choć nie uwierzylibyście, gdzie przy rozsądnej jeździe można się dostać autem o obniżonym zawieszeniu) ale kto wie może za jakiś czas... w końcu marzenia są po to by je spełniać, ale puki co na szaleństwa zostaje mi rower.
Pozdrawiam
Anonymous - 05-10-2010, 20:26
Witam wszystkich nowych posiadaczy 4x4
arrobb - 28-10-2010, 17:41
Witam wszystkich. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
Abarth - 28-10-2010, 18:08
Witam wszystkich jako nowy chciałem się przywitać
Majka - 30-11-2010, 11:13
Witajcie. Widzę, że to taki wątek dla nowicjuszy. Też jestem świeżak i pod względem forumowym i użytkowania POJARKI, mimo, że mamy ją już jakiś czas. Ciągle nas czymś to nasze maleństwo zaskakuje i za to je kochamy. Większość napraw robimy we własnym zakresie, więc w razie czego proszę o pomoc. Dzięki Waszemu forum udało się nam zwalczyć problem z odpalaniem, znaleźć sporo ciekawych publikacji (głównie schematy budowy najróżniejszych części) i przede wszystkim stwierdzić, że takiego drugiego samochodu to w całym świecie się nie znajdzie. Jeżeli ktokolwiek zastanawia się nad kupnem POJARKI to ma nad czym myśleć, ale jak już kupi to albo ją pokocha na zabój albo znienawidzi. MY KOCHAMY i nie wyobrażamy sobie poruszania się innym autkiem po "czarnym" i w terenie. Postaram się przeczytać wszystkie wątki, żeby "wujek" Gene nie beształ mnie jak niektórych. I proszę nie traktujcie mnie jak przysłowiowej baby za kółkiem bo nie mam prawka tylko trochę znam się na mechanice
gołąb - 30-11-2010, 21:30
Witaj Majka! Miłego użytkowania i forum i miśka
jawaldek - 01-12-2010, 13:28
Witaj na forum. Miłego czytania a i nie przejmuj się "besztaniem" bo tak już jest i pytaj,pytaj a odpowiedź zapewne dostaniesz
ITR - 01-12-2010, 20:52
Witaj,
Dobrze rozumiem Twoje emocje i podzielam,
Pozdrowienia
Majka - 02-12-2010, 11:41
dzięki chłopaki. Tak jak wspomniałam bez tego forum pewnie MISIU stałby na kołkach pod domem
Pacolo - 05-12-2010, 18:26
Witam wszystkich serdecznie. Na forum jestem już od jakiegoś czasu jako czytelnik, ale wreszcie wypada się przywitać... Myślałem półtora roku, czytałem co mężowie uczeni w piśmie zapodają na forum, szukałem... i wreszcie mam Pajero I, 2,5 TD Intercooler z 1990 na sprężynach, świeżo po wymianie płynów ustrojowych i przekładni kierowniczej, która po 2 dniach od zakupu odmówiła nieodwołalnie współpracy . Autko na razie w 100% seryjne, ale pewne plany zmiany tego stanu są... Ma to być "perła w koronie" rodzinnej skromnej kolekcji Mitsubishi, składającej się nadto z mojego Outlandera 2,0 DID i Space Stara 1,6 żony (niegdyś mojego). I niech mi ktoś powie, że to nie jest miłość do marki
Pozdrawiam,
Pacolo
ZB1R - 25-12-2010, 12:32
Przepraszam bardzo za przeoczenie tego tematu tak więc poprawiam się i witam wszystkich forumowiczów.
|
|
|