Śląskie - [WARSZTAT] Polecane Warsztaty
Artii - 29-06-2012, 09:46
19Tom45 napisał/a: | Witam wszystkich,
kogo moglibyście polecić z mechaników z okolic Gliwic?Konkretnie chodzi o to że dzisiaj miałem "przegląd" w norauto przy wymianie opon i wyszło niestety że są luzy w tylnym zawieszeniu oraz amortyzatory tylne do wymiany.Jeżeli ktoś z Was miał robione coś z tych rzeczy proszę o podanie orientacyjnej ceny.Bardzo zależy mi na czasie bo przegląd już za kilka dni i może być ciężko...
Pozdrawiam |
Jeśli chodzi o zawieszenie to mogę polecić Premio w Zabrzu na Kochanowskiego jeśli się nie mylę.
dodominika - 10-07-2012, 20:50 Temat postu: potrzebny elektryk do Gala '98 w okolicach Zabrza - pilne Jeżdżę Galem 2.0 GLS kombi lpg. Przyjechałem do rodziny do Zabrza 300km i zostawiłem samochód żonie. W zasadzie auto jest super bezawaryjne ale wystarczył jeden dzień w rękach żony i dziś zaczęła się palić kontrolka akumulatora . Ja niestety musiałem wyjechać wczoraj więc potrzebuję namiar na dobrego mechanika/elektryka który mojej żony nie naciągnie. Może teścia z resztą wyślę, z facetem inaczej będą rozmawiać.
Myślę że albo się jakiś kabel odłączył albo altek nawalił. Kontrolka zapaliła się w Gliwicach i do Zabrza żona dojechała bez problemu. Domyślam się że na samej baterii. Ostatnio też miałem problem ze spryskiwaczem. Czasami zupełnie nie reagował. Około 2mies temu akumulator przez noc zupełnie się rozładował z nieznanego powodu. Szkoda że mnie tam nie ma ale auto naprawić trzeba.
Kogo polecacie?
misjonarz. - 10-07-2012, 23:10
daj namiary tel na pw to pokieruję
Jarcev - 18-07-2012, 18:22
Panowie LAKIERNIKA potrzebuje , mam swojego ale niestety w jego garażu zerwało prąd i jest lipa , gal ma do malowania maske i nadkola i co najgorsze ma jechac do ślubu wiec zalezy mi na czasie , Mój mi powiedzial 650 , spodziewam sie ze moze byc troche drozej ale czy ma ktos kogos polecic w Katowicach??
2pac - 18-07-2012, 21:46
jak masz blisko to zagadaj, mnie akurat nie malował, składał po nie miłej przygodzie, głownie do mechanika tam jeżdżę, ale to co widziałem pomalowane jak ktoś odbierał to na mój gust wyglądało OK - z tego co się orientuje ceny normalne
Jarcev - 18-07-2012, 22:07
Cytat: | jak masz blisko to zagadaj | mam bardzo blisko , juz widziałem gdzies w temacie wczesniej , jutro popytam
2pac - 10-08-2012, 13:49
misjonarz. napisał/a: | Tybek napisał/a: | heckler napisał/a: | Polecam warsztat p.Adamusa w Mikołowie.Ma specjalność Mitsubishi i wie jak się zabrać do roboty. |
Byłem, rozmawiałem i polecam Wszystkie części może sprowadzić, nawet lotkę do mojego colt'a której szukam od jakieś czasu. Widać, że zna się na mitsubishi. Możliwość negocjowania cen.
Namiary:
Wojciech Adamus
43-190 Mikołów
ul. Reymonta 11
tel.: 032 22 62 735
tel. kom.: 0 601 416 390 |
zgadza sie. kiedyś colta gti u niego robiłem dobry warsztat i służa fachową pomocą |
w zeszłym tygodniu jak podjechałem była karteczka z informacją, że decyzją UM zamknięto
[ Dodano: 08-09-2012, 09:46 ]
kuzi napisał/a: | TOB - GUM BYTOM
41-933 BYTOM
ul. Strzelców Bytomskich 49
woj. śląskie
tel.: (32) 281 44 88
tel/fax.: (32) 281 41 25
Godziny Otwarcia:
Pn-Pt: 8.00 - 18.00
Sobota: 8.00 - 15.00 |
kuzi usnął swoje konto, ban, zostało usunięte przez administratorów??
TOP - GUM ma olej Liquid Moly - a muszę teraz wymieniać, on polecał ten warsztat - niby prosta rzecz, ale nawet przy wymianie oleju można coś popsuć
Dread87 - 11-10-2012, 23:59
Siema dziewczyny;) szukam sprawdzanego dobrego blacharza-lakiernika, ale takiego ktory zostawi mi troche kasy zebym mial co zjesc;) Chodzi o nadkola w galu. Okolice Tychow
findu - 12-10-2012, 12:36
Hello
Właśnie w nieciekawy sposób dołączyłem do grona Mismaniaków dziedzicząc Gala z uwaloną skrzynią (automat) wszystko wskazuje na wieloklin konwertera ale mój mechanik boi się miny bo automatów nie robi i mnie odesłał dzisiaj z kwitkiem, wiem że mogę do Mysłowic za 3.5tys oddać i mieć autko na poniedziałek nawet ale niestety nie mam teraz takiej gotówki wiec pytanie, czy możecie polecić kogoś w okolicy Katowic kto mógłby zajrzeć i zdiagnozować przypadek i ew się go podjąć czy nie kombinować i prosto do ASB Palka i tyle??:(??
Pozdrawiam
Dread87 - 12-10-2012, 13:27
findu, polecam gościa z Bierunia Adam Dziubek 664 744 644
findu - 12-10-2012, 16:37
Dread niestety dostalem od ze wyjac moze i poskladac ale babrac z automatem sie nie da rady, wiec uczciwie pass bo to nie ma sensu, tyle i moj mechanik moze zrobic, ale za to udalo mi sie znalezc kompletna skrzynie z hydrokinetykiem za 350zl wiec teraz tylko kwestia podjechac i sprawdzic a ze blisko bo wioska obok to w poniedzialek zobaczymy czy nie zrobie po prostu swapa skrzyni a tej nie zostawie sobie na ew rezerwe i juz:D
Dread87 - 12-10-2012, 21:18
findu, zrob swapa i reszte zostaw sobie na ew. czesci, przykro mi ze nie udalo sie:(
inco - 28-10-2012, 21:08
Witam
Posiadam Lancera CS0,szukam bardzo dobrego warsztatu który naprawi moje auto.
Usterki to zawieszenie które już doprowadza mnie do szału + samochód bierze olej, nie trzyma obrotów tak jak powinien. - więc mechanika silnika. Musi tom być warsztat który się zna na japońskiej motoryzacji.
Jestem z Będzina. Czekam na wasze propozycję. Auto chcę oddać do warsztatu w ciągu 2 tygodni.
2pac - 28-10-2012, 21:13
mechanik zna bardzo dobrze markę Mitsubishi
zadzwoń, umów się, podjedź - ta część nic nie kosztuje
potem umawiasz się na robotę, zostawiasz samochód
inco - 28-10-2012, 21:15
Jutro dzwonię, jeżeli polecacie ich jako profesjonalistów to będę w 100% wdzięczny!
|
|
|