To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śmietnik - [K-ce] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W KATOWICACH - 8 SIERPNIA

Realistka - 17-02-2010, 10:13

Myślę że podyskutujemy w niedzielę na spocie - o kuligu.
Morfi - 17-02-2010, 10:14

to juz sniegu nie bedzie.
Realistka - 17-02-2010, 10:25

Tak, my mamy blisko, ale niech wypowiedzą się osoby w Dąbrowy Górniczej czy Sosnowca a nawet z Żor ;)
Możemy zawsze zrobić Kulig a potem pojechać na ciepłą kawę .

A co na to nasz londolut czy JCH?

londolut - 17-02-2010, 14:24

Realistka napisał/a:
A co na to nasz londolut
Ale na co? Na kulig w sobotę? Ja nie dam rady. Przeprowadzam się więc mam remontowy kocioł cały dzień. Dopiero wieczorem jestem wolny ;)
madź - 17-02-2010, 15:03

Morfi ja tam wole kulig niż tłoczną silesię... przepychanie sie miedzy ludźmi kiedy taka ladna zima... mimo ze bylo nas 5 osób i pies zabawa była przednia i warto ja powtórzyć... troche uśmiechu i spalin nikomu na ślasku nie zaszkodzi:) Marcin wychodzi ze szpitala jutro wiec na pewno bedziemy:)
Realistka - 17-02-2010, 15:58

ale to jak, kulig rano w niedzielę, a po południu spot w SCC?
Napiszcie coś więcej.

madź - 17-02-2010, 19:31

Ogólnie to sprawa wygląda tak, że kulig na pewno sie odbedzie rano. Nie chcemy nikogo przymuszać do marznięcia czy wspólnej zabawy ale to jest faktycznie coś nowego... nie siedzenie przy kawie czy hamburgerach w zatłoczonej Silesi

Moja propozycja jest taka aby na kulig udały sie te osoby, którym nie straszna jest zima ( a atmosfera jest gorąca) i ktore chcą sie pobawić...

wynik ankiety jest 8 do 2 a propozycja dotyczyła jednorazowego spota właśnie na kuligu, więc nie wiem czy ktoś pojedzie do Silesi, a my po wpólnej zabawie udamy sie na ciepłą kawe czy herbatę i na pewno wtedy porozmawiamy i wymienimy sie wrażeniami..

moim zdaniem spokojnie możesz wziąść dziecko bo kierowca pojedzie po prostu wolniej a dzieciaczek bedzie sie cieszył....

poleamy metalowe sanki, ktore nie ulegną rozpadowi... i najlepiej by kazdy mial swoje... jazda we dwoje kończy sie wypadnięciem z sanek...:P SPRAWDZILIŚMY

chcialabym aby zrobić listę osób, ktore na pewno będą...

1. madź + enanthate
2. rudelek + os. tow
...

proszę przekopiować listę i się wpisać

Spotykamy sie koło Lidla na Stroszku w Bytomiu o godzinie 10:30

mirc23 - 17-02-2010, 20:43

No to muszę się zastanowić jak zorganizować czas na wypad no i sanki do zabawy :) , a może i udało by się przyjechać z Aś :D
madź - 17-02-2010, 21:17

polecamy także zabrać termosy z herbatką... doskonale na przerwę

i jeszcze raz proszę kopiować listę i sie wpisać

Morfi - 17-02-2010, 21:19

Ania ma chyba uczelnie więc wpadłbym sam.
Blondi - 17-02-2010, 22:11

Tak jak Morfi napisał ja mam uczelnie więc nie dam rady ale on pewnie pojedzie.

mirc23, moge pożyczyć Ci swoje sanki jak chcesz :mrgreen:

JCH - 17-02-2010, 22:37

Prognoza na weekend dla TG:
http://new.meteo.pl/php/m...ntype=2n&id=830

Po piątkowo-sobotnich opadach deszczu ma się ochłodzić i być może opad śniegu - idzie więc ku dobremu :)
Jeśli nie pojadę gdzieś w góry to będziemy się ciągać ;)

madź - 17-02-2010, 23:43

Jacek nidzie nie jedziesz... mamy cos dla Ciebie... a po za tym musimy nadrobic spoty na ktorych nie byles...

oczywiście żartuje...

bedzie nam niezmiernie milo jesli sie pojawisz

FAJNIE ŻE KTOŚ KOPIUJE LISTE!!!

JCH - 18-02-2010, 00:00

1. madź + enanthate
2. rudelek + os. tow
3. mirc23 + Aś
4. Morfi
5. JCH (?)

pawliku - 18-02-2010, 11:27

a ja mam pytanie czy ten kul;ig odbywa się wokół jeziora? czy gdzies indziej bo sobie własnie rozplanowałem rozjazdy autobusem ale musze wiedzieć dokładnie żeby wysiąsc na dobrym przystanku :P