MitsuManiaki.com - PKN ORLEN ... Współpraca z Mitsumaniakami
bastek - 05-11-2010, 07:22
akbi napisał/a: | Po wypełnieniu umowy i otrzymaniu karty BIZNESTANK, należy wysłać do mnie (mailem na adres akbi@akbi.pl) Numer umowy oraz numer NIP waszej firmy, na który została podpisana umowa |
dotrał mail? czy to ten numer?
akbi - 06-11-2010, 15:43
bastek1 napisał/a: | dotrał mail? |
tak, już dawno
Anonymous - 06-11-2010, 17:31
Karta dotarla. Dobilem piewrsze 48 litrow na konto. Znizka dziala. Dostalem paragon. Zadnych problemow.
Co ciekawe Pan ptyal czy nie chce faktury, w kontekstu wynika, ze na dowolne dane, ktore podam....?
m@rcin - 06-11-2010, 19:05
glowix napisał/a: |
Co ciekawe Pan ptyal czy nie chce faktury, w kontekstu wynika, ze na dowolne dane, ktore podam....? |
nie na dowolne tylko na dane firmy co są na karcie zapisane
Anonymous - 07-11-2010, 00:03
m@rcin napisał/a: | glowix napisał/a: |
Co ciekawe Pan ptyal czy nie chce faktury, w kontekstu wynika, ze na dowolne dane, ktore podam....? |
nie na dowolne tylko na dane firmy co są na karcie zapisane |
znaczy byles tam i wiesz lepiej... OT
mismen1980 - 07-11-2010, 08:50
glowix napisał/a: | m@rcin napisał/a: | glowix napisał/a: |
znaczy byles tam i wiesz lepiej... OT |
Niestety nie masz rację. To rzeczywiście chodzi o to że możesz dostać fakturę na firmę AKBI. Bo tak jest na karcie wprowadzone. Jedynie będzie na niej twój numer rejestracyjny. Wiem bo z początku pan u nas na stacji miał problem z wystawianiem paragonu (nie wiedział nawet że tak można) więc otrzymałem fakturę.
Anonymous - 07-11-2010, 09:06
Ej... mowie tylko co mowil koles na stacji. Sadzac po tym watku nie takie rzeczy sie zdarzaly przez mniej wyedukowanych pracownikow... that's all i koniec dyskusji.
m@rcin - 08-11-2010, 00:00
glowix napisał/a: | m@rcin napisał/a: | glowix napisał/a: |
znaczy byles tam i wiesz lepiej... OT |
nie byłem tylko pracuje i wiem że takie faktury że innej faktury nie będzie
rysiul - 14-11-2010, 21:10
Z tego co widzę to liczba osób zainteresowanych kartą Biznestank ustabilizowała się pomimo wcześniejszych, szumnych deklaracji. Czy planowane jest w najbliższym czasie wysłanie kolejnej partii kart (minął już prawie miesiąc od ostatniej aktualizacji listy) a nie ukrywam że czekam na swoją z niecierpliwością?
akbi - 14-11-2010, 21:54
rysiul napisał/a: | Czy planowane jest w najbliższym czasie wysłanie kolejnej partii kart |
tak ...tylko faktycznie z końcem roku z powodu nawału pracy (który zapewne potrwa do końca roku) mam małe opóźnienie
Robson86 - 16-11-2010, 10:35
elo
Wczoraj wyrobilem sobie 2 karty na orlenie lecz standartowo umowa ma przyjsc poczta po ok miesiacu.
Czyli teraz mam czekac na nr umowy miesiac i wtedy dopiero podeslac tenze numer wraz z numerami kart do akbi'ego?
Nic wczesniej nie moge zrobic?
Pozdroo
Realistka - 16-11-2010, 12:08
glowix napisał/a: | Karta dotarla. Dobilem piewrsze 48 litrow na konto. Znizka dziala. Dostalem paragon. Zadnych problemow.
Chciałam zatankować na kartę, niestety dostałam odmowną odpowiedź. Pani poinformowała mnie, że ta karta nie jest akceptowana na wszystkich stacjach Orlenu a tylko wybranych. Po czym ona nie wie na jakich. W ciągu miesiąca od tankowania mogę zgłosić się na tę wybraną stację - muszę ją odszukać i może wtedy dostanę upust na paliwo.
A co z tą fakturą? Pani też pytała mnie czy ma ją wystawić? Jakie dane potrzebuję?
Anonymous - 16-11-2010, 12:27
Orientujesz się akbi jak tam kwestia naszej zniżki i tak właściwie ile paliwa zakupiliśmy? Ja na Bliskiej z obsługą Biznes Tanku zakupiłem w tym miesiącu niemalże 300 litrów paliwa.
Realistka napisał/a: | A co z tą fakturą? Pani też pytała mnie czy ma ją wystawić? Jakie dane potrzebuję? |
Dane do faktury masz wbite na karcie BiznesTank. Są to dane AKBIego.
yalook - 16-11-2010, 13:45
kuzi napisał/a: | Orientujesz się akbi jak tam kwestia naszej zniżki i tak właściwie ile paliwa zakupiliśmy? Ja na Bliskiej z obsługą Biznes Tanku zakupiłem w tym miesiącu niemalże 300 litrów paliwa. |
Ja w tym miesiącu zalałem już około 140 litrów
winnipool - 16-11-2010, 14:00
Realistka odysłam do informacji jaką w pierwszym poście tego tematu umieścił kuzi
|
|
|