To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkajmy się: propozycje gdzie i kiedy :)

szuwar - 09-08-2016, 21:26

Klark, nie zrozumiałeś , w ASO zastosują nowy element i go pomalują .... no nie wiem czy będzie lepiej niż wymiana na używany w kolorze Twojego auta ... Malowanie nie będzie fabryczne i zawsze będzie do zdiagnozowania. Ale koniec OT.
Yoshiko - 09-08-2016, 21:54

PABLO998 napisał/a:

Yoshiko napisał/a:
a już myślałam że jakiś spot będzie :/

Klark napisał/a:
jestem za organizacją jakiegoś małego spota na Miedwiu

To ja proponuje 15.08

oooo właśnie

15 sierpnia zapewne wszyscy mają wolne - czy są chętni ?????

Yoshiko - 09-08-2016, 21:55

szuwar, Klark zaraz was pogonie , :twisted: :twisted: :twisted:
Klark - 10-08-2016, 08:02

Haha 15 sierpnia także jestem w pracy (dodatkowa premia ]:->). Yoshiko za co nas pogonisz??
PS: Szuwar mam złe wspomnienia z zamawianiem części używanych do dwóch aut - od znaczącej jakości odbiegających w rzeczywistości od zdjęcia, po błędne wysłanie elementu. Za dużo przygód :) . W moim przypadku do wymiany jest reflektor, nadkole więc tak czy siak będzie widać ingerencję blacharsko-lakierniczą. Swoją drogą wolę być uczciwy, niż wpajać, że Niemiec płakał. Kumpel sprzedał ostatnio swoją Vectrę C gdzie cała prawa strona była malowana, udokumentowana naprawa i szybko poszła w bardzo dobrej cenie. Olek jak to czytasz to sorry, w ASO całą prawą stronę Lancera Ci ładnie pomalują

robert78 - 12-08-2016, 21:15

ja sie pytam co z wami sie dzieje jest ten spot w poniedzialek czy nie ja przyjade chocbym byl sam :P
Klark - 13-08-2016, 09:53

Robert ja po pracy się chętnie spotkam w poniedziałek (nawet dzisiaj lub jutro). Auto do odbioru mam we wtorek, więc przyjadę oplem astrą, ale mogę być dopiero po 16:)
JacekeR - 14-08-2016, 18:32

Więc jest ten spot czy go nie ma?
PABLO998 - 14-08-2016, 19:31

JacekeR napisał/a:
Więc jest ten spot czy go nie ma?

No właśnie :roll:

Klark - 15-08-2016, 09:00

Sądząc po zainteresowaniu to raczej nie ma. Bądź co bądź do 16 jestem w pracy, jeżeli będzie informacja, że jednak jest to się zjawię :) .
robert78 - 15-08-2016, 11:33

no widze zainteresowanie po edit poprostu genialnie
milego dnia zycze wszystkim

Yoshiko - 15-08-2016, 22:19

robert78 napisał/a:
no widze zainteresowanie po edit poprostu genialnie
milego dnia zycze wszystkim

nic na to nie poradzę - chciałam dobrze :?

zainteresowania brak
chęci brak

Kktus - 18-08-2016, 08:32

Ja się piszę na swój debiutancki spot :)
Proponuję wtorek, 23.08 na Łasztowni :)
robert78 napisał/a:
ja sie pytam co z wami sie dzieje jest ten spot w poniedzialek czy nie ja przyjade chocbym byl sam :P

I mam takie samo podejście jak robert78 ;)

Klark - 18-08-2016, 08:54

Ja dzisiaj swoją srebrną szlifierkę odbieram z ASO (2 miesiące równe od kolizji)... Od razu czuję, że będę musiał do swojego mechanika oddać na sprawdzenie pojazdu. Pytanie co należy sprawdzić po 2 mscach stania auta oprócz oczywistych rzeczy tj, stan płynów, zawieszenia ?? Martwię się o elementy silnika tj. różnego rodzaju paski...
szuwar - 18-08-2016, 08:56

Heh chyba ciężko będzie bo od soboty ZLOT w Karkonoszach i zapewne część z nas już będzie w tym terminie na miejscu.

To może na zlot się wybierz z nami ....

Kktus - 18-08-2016, 08:59

szuwar napisał/a:
Heh chyba ciężko będzie bo od soboty ZLOT w Karkonoszach i zapewne część z nas już będzie w tym terminie na miejscu.

To może na zlot się wybierz z nami ....

Na zlot nie dam rady niestety :/
Może faktycznie termin nieco nietrafiony, ale być może ci, którzy nie pojechali w karkonoskie pagórki, będą mieli ochotę na taki mały spot ;)
Jak nie we wtorek, to będę proponował inny termin.