To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moja nowa (już stara) Żona.

danino88 - 15-09-2013, 01:43

Cytat:
I jeszcze moje Lampy ma :P , a to cwaniaczek z tego D..... :twisted:

już niedługo :) oby...

WreX - 15-09-2013, 02:36

sniegu, Tak pod sądem ;>

Może mistrzem eco-drive'u nie jestem ale te 9,4 (było 9,1 przed wjechaniem do miasta) jest znacznie lepsze od 1zł za 1km :D

I tu 3 podejście pomiarów, już lepsze jeszcze ostatnio było do 100 około 9,4 sekundy a teraz ;)

Ale spokojnie jeszcze zejdę ;D (i tak testowane na płaskiej drodze, prędkościomierz zsynchronizowany z GPSem przy 130km/h itp)

A do 60km/h to rekord był 3,9 ;p

Coraz bardziej mi się podoba ten UKP

WreX - 10-11-2013, 04:47

Dawno nie pisałem, bo w sumie auto bardziej stało ale dzisiaj pojechało i to nawet daleko 200km do Częstochowy i z powrotem, ale za to jakich! Moje miasto słynie z deficytu Galantów, można je policzyć na palcach u jednej ręki, a już spotkać jakiegoś to istny cud, no ale mniejsza, więc po drodze do owego punktu docelowego za Działoszynem z podporządkowanej wyłonił się pewien srebrny Galant (był ciemny wieczór) ależ moje zdziwienie było gdy nawet skręcał akurat w naszą stronę... mało tego wyprzedził nas, no i się zaczęło (oczywiście nie to co wszyscy mogą mieć na myśli) wyprzedziliśmy oboje ze 3 auta przed nami (zgodnie z przepisami...) i jechałem za owym, nawet mu mignąłem, jechaliśmy tak z 10km i nagle zaczął skręcać z trasy no to ja za nim (tak stwierdziłem, że nie odpuszczę :D ) jedziemy chwilkę, mignąłem długimi tym razem dłużej no i się zatrzymał, byłem w sumie przekonany, że to pewna osoba z forum, no ale się pomyliłem :D co nie zmienia faktu, że odbyliśmy miłą pogawędkę na temat naszych Galantów a później jeszcze kawałek jechaliśmy "razem" bo po trasie było i się rozjechaliśmy w swoje strony ;p

Zapadły mi w pamięć słowa:
-Gdybym kupił passata to nikt by mnie nie gonił i nie zatrzymywał :D

A dalej to już standard Jasna Góra (mam parę zdjęć może jak się wyśpię wrzucę) a no i jeszcze Pan taksówkarz z dowoma Paniami na tyle w fajnym dość wybajerzonym Mercedesie w którym było w co wdępnąć, o dziwo nie ruszył z świateł tak żeby mnie zostawić, a nawet szliśmy łeb w łeb :D

(tak była noc pusta 2 pasmówka i nie łamaliśmy przepisów odpuściłem pierwszy)

No i jeszcze jeden Galant widziany gdzieś w zaroślach w dzielnicy fabrycznej nie wiem skąd się tam wziął ale to ciekawe swoją drogą.

I to tyle, dość udany wyjazd szczególnie, że spotkałem Galanciarza :twisted:

WreX - 10-11-2013, 13:21

Ok, żeby nie było, takie tam:

I Żonka, (tak tak brudna wiem ale po trasie także ma prawo)

Fragu - 10-11-2013, 13:22

Fajna fota :wink:
Bizi78 - 10-11-2013, 15:59

Jakoś znajomo wyglądający ten budynek :mrgreen: .
WreX - 10-11-2013, 16:56

Fragu, Dzięki :)

Bizi78, nocą można by się pomylić :D

danino88 - 10-11-2013, 21:03

Cytat:
I Żonka, (tak tak brudna wiem ale po trasie także ma prawo)

trzeba było podjechać na botaniczną, to byś zobaczył brudne auto po trasie :)

WreX - 10-11-2013, 23:45

danino88, ja się CIESZĘ, że w końcu wjazd do tej Twojej Częstochowy zrobili i nie ma gdzie kół pogubić, oczywiście tylko wjazd, bo zaraz za skrzyżowaniem doły jak po wojnie :D
WreX - 13-11-2013, 16:21

Z "nowinek" właśnie zamówiłem tarcze i klocki na przód, niech Bóg dopomoże, żeby wymiana wyeliminowała całkowicie bicie przy hamowaniu...

Planuje wymienić "już" komplet opon i felg na zimowe, może w tym czasie alusy do prostowania pójdą... a później albo do auta albo na sprzedaż.

Tomek - 13-11-2013, 19:50

WreX napisał/a:

Z "nowinek" właśnie zamówiłem tarcze i klocki na przód, niech Bóg dopomoże, żeby wymiana wyeliminowała całkowicie bicie przy hamowaniu...

to zmierz najpierw bicie samych piast

WreX - 13-11-2013, 20:04

tomek84 napisał/a:
to zmierz najpierw bicie samych piast

Jeśli będzie taka możliwość to na pewno to zrobię.

I jeszcze takie tam z nocy... :

Anonymous - 13-11-2013, 21:52

Te zenony nie biją po oczach bez soczewki i spryskiwaczy?
WreX - 13-11-2013, 22:02

bielak930, to nie xenon to postojówki :D
deejay - 13-11-2013, 22:06

WreX napisał/a:

Pamietaj piasta ma byc "równa" bez bicia i idealnie czysta przed założeniem nowej tarczy , bo jak tego nie wykonasz to twoja robota jest bez sensu.