Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
Wojciech Bogacz - 07-02-2013, 10:44
tpodsiadlo napisał/a: | to ma 3.20 wysokosci |
tpodsiadlo napisał/a: | moze byc tak ze przyjade masterem... |
Tak właśnie próuję sobie wyobrazić jaka to byłaby hałda śniegu... Pewnie musisz sobie Tomku własny śnieg przywieźć bo nie wiem czy na podwórku tyle będzie co by takie autko przysypać
mjsystem napisał/a: | Kurcze, cza będzie dużo paczek papierosów kupić |
To już lepiej jak oficjalnie ogłosimy zawody w przysypywaniu mastera - będę dopingującym - a jak się będzie ktoś ociągał to dostanie kielicha
bongo_22 - 07-02-2013, 11:48
mAGDA napisał/a: |
bongo, ja wysoko cenię sobie Sławka możliwości aleeeee -lepiej mieć zaplecze i możliwości transportowe będzie bezpieczny ja spokojniejsza |
W pełni Cię rozumiem, ale jakby co to transport niosący (wlekący) powinien się znaleźć
mjsystem napisał/a: |
Kuba, jak mi pomożesz to dam radę |
Sławku, oczywiście, że pomogę
Wojciech Bogacz napisał/a: | Tak sobie myślę, że ta stacja BP na Zakopiance byłaby w porządku - zasaniczo też mógłbym inną drogą jechać ale jakoś lubię jak jedziemy sobie grzecznie razem
Tradycyjnie też zaczynam trasę z miejscowości Książ Wielki - tak więc Bongo - możesz miało jechać za mną |
mjsystem napisał/a: | Nieśmiało chciałbym zaproponować godz. 10.00 rano jak rok temu na BP przy zakopiance |
To rok temu było BP a nie McDonald's? Jeszcze nie wiem, o której będę wyjeżdżał więc ciężko mi się określić odnośnie spotkania na trasie. W połowie przyszłego tygodnia powinienem już wiedzieć i jeśli podobnie jak ostatnio, to wtedy Wojtku się z Tobą zgram w Książu.
Jeśli ktoś chce znać warunki pogodowe w Wierchomli, to podsyłam link do kamerek na stoku -> http://www.wierchomla.com.pl/hotel/kamery, który jest ok 2,5 km od naszej miejscówki.
Dowaliło trochę śniegu
Narty już nasmarowane
JCH - 07-02-2013, 13:16
bongo_22 napisał/a: | jakby co to transport niosący (wlekący) powinien się znaleźć | Zawsze można turlać bongo_22 napisał/a: | Dowaliło trochę śniegu | Oooo To super
Blondi - 07-02-2013, 15:29
Misiaki a zabiaracie ze soba sanki??
My planujemy wziąć 2pary.
wojzi - 07-02-2013, 16:03
My z Renią będziemy jechać dopiero po południu - pewnie gdzieś tak po 17 z Krakowa.
Sanki nie głupi pomysł. Może weźmiemy.
mjsystem - 07-02-2013, 19:51
wojzi napisał/a: | My z Renią będziemy jechać dopiero po południu - pewnie gdzieś tak po 17 z Krakowa. |
Nie jedziecie z nami???
wojzi - 07-02-2013, 21:36
Nie mamy z kim dzieci zostawić wcześniej zostawić. Więc wyjeżdżamy najwcześniej o 17.
Morfi - 07-02-2013, 22:24
To co będzie z kuligiem jak tylko My chyba zabieramy sanki ?
bongo_22 - 07-02-2013, 22:54
Moja córka nie darowałaby mi, gdybym jej zabrał sanki, szczególnie teraz, kiedy jest śnieg
Z tego co pamiętam w zeszłym roku chyba nikt nie miał sanek a kulig był. Ale zawsze dodatkowa para mile widziana
mabda - 08-02-2013, 15:54
bo druga para sanek Morfiego i Blondi jest juz od sylwestra zarezerwowana
mjsystem - 08-02-2013, 16:00
To my swoje sanki też zabierzemy
rene74 - 08-02-2013, 20:58
I ja, i ja będę
My saneczki też weźniemy
Aga - 08-02-2013, 23:46
JCH, to był żart
mnie tak naprawdę namiary nie są potrzebne
bardziej dla Buba i Magdy z Kacprem
ale myślę, że dotarli by i bez tego więc nie musiałeś się kłopotać