To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Polecane filmy!

Chooper - 13-05-2009, 08:00

jak ktoś ma wolny wieczór, to zachęcam do "Go Fast" Olivier'a Van Hoofstadt'a . Ciekawe francuskie kino utrzymane troche w stylu "13 dzielnicy" czy "Ronin". Zbyt wartkiej akcji może nie ma, ale myśle, ze warto chociażby dla scen poganiania Audi RS4 po autostradzie
michalp - 13-05-2009, 12:57

"Uwaga pożądanie" - film wypożyczała żona trochę pod siebie, a okazał się pasjonujący również dla mnie. http://bezpopcornu.blox.p...pozadanie.html. POLECAM
Jassmina - 14-05-2009, 12:45

"30 dni zmroku" dla Maniaków o mocnych nerwach! :biggrin:
Anonymous - 14-05-2009, 22:02

Jassmina napisał/a:
30 dni zmroku

Bylem w kinie i jesli ktos lubi horror gdzie sa wampiry i inne dziwne stwory powinien byc zadowolony. Ja jednak preferuje horrory gdzie np jest jakis koles z siekiera i wykancza ludzi po kolei. Jak dla mnie bardziej realistyczne i bardziej straszne :) Widzialem wlasnie przed tym filmem reklame innego horroru tylko nie pamietam tytulu. W reklamie bylo ".. w jego osiemnaste urodziny..". Film o grupie przyjaciol ktorzy zrobili sobie wypad nad jezioro. Tam jest jakis kolo w masce i jest fajnie :) Tylko ten tytul mi wylecial z glowy. Z reklam wygladal calkiem niezle.

Grześku - 15-05-2009, 12:50

dylson napisał/a:
Tylko ten tytul mi wylecial z glowy.

czyżby to było to?
na ten weekend zaplanowałem "Anioły i Demony" a na przyszły chyba pójdę na ten 'piątek', niby remake ale może być fajna zabawa 8)

Morfi - 15-05-2009, 14:00

http://3we.home.pl/index.php polecam ten serwis wszystkie nowości mozna sobie zobaczyc legalnie :)
dylson, zobacz sobie hostel i hostel 2 oraz czarodziej gore :D

Anonymous - 15-05-2009, 22:19

Grześku, dokladnie o ten film mi chodzilo :) Morfi, dzieki za tytuly, sa na pierwszym miejscu do sciagniecia :)
Tomek - 24-02-2013, 21:17

Byłem ja sobie przed wczoraj na "Syberiadzie polskiej"
miałem spore oczekiwania po tym filmie, bo tematyka jak najbardziej "moja"
po wyjściu stwierdzam, że film jak każdy inny z tej tematyki, przewidywalny do bólu, a z drugiej strony film totalnie o niczym,
ktoś ma podobnie ?

mjsystem - 24-02-2013, 21:36

tomek84 napisał/a:
przewidywalny do bólu

Dlatego dziś zamiast "Nędzników" wybrałem "Last minut" Takich filmów nie trzeba krytykować. Wystarczy się odstresować szczerym uśmiechem :lol:

PrzemekPyza - 08-05-2013, 09:16

Z polskiego kina to ostatnio oglądałem Pokłosie i Obławę oba bardzo mi się podobały. Teraz w kinach leci Układ zamknięty podobno dobry film i niezłe opinie zbiera. No a jutro premiera nowego Iron Mena trzeba wybrać się do kina.
Tomek - 08-05-2013, 10:03

PrzemekPyza napisał/a:
Teraz w kinach leci Układ zamknięty podobno dobry film

super film
prawdziwy (nie tylko w sensie, że "na faktach") i to mi wystarcza
choć zakończenie jest trochę odmienne od rzeczywistosci i jakies takie wyidealizowane (w pewnym aspekcie)

PiotrNowikson - 09-05-2013, 08:33

Co do filmu Układ zamknięty, to jestem pod olbrzymim wrażeniem. Po prostu świetny, i warty zobaczenia. A teraz wpadka: CBA w 2003 roku nie istniało. W więziennym monitoringu jest rok 2012. Polecam zobaczyć w kinie, a nie w torrentach, czy TV.
Fragu - 09-05-2013, 11:49

A ja nadal jestem pod ogromnym wrazeniem Django ! Jeden z najlepszych filmow jakie widzialem w ogole...
maniax86 - 09-05-2013, 12:19

Fragu, Django klasa sama w sobie... Tarantino w najwyższej formie a gra aktorska wymiata....
Ostatnio zobaczyłem i bardzo mi się spodobał angielski film "zawód gangster"....(prawdziwa historia jak od kibola głowny bohater wchodzi do angielskiego półświatka) ale nie jest to gangsterski film w stylu gangster squad itp..... żadnych gwiazd też w nim nie zobaczycie.... ale moim skromnym zdaniem film wymiata... :D

mjsystem - 12-05-2013, 21:13

Dziś obejrzałem "Oszukane" i polecam. Historia prawdziwa. Film ma jedną zaletę: jest nietuzinkowy i mało przewidywalny. To chyba dobra cecha współczesnych produkcji?