To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galancer Evilution i Satarion oraz czarne GTO TT MK3

kochajj - 01-07-2010, 12:54

tomcio dawaj fotki... gdybyś przewalał się A4 to zapraszam... :)
TommiCrazy - 03-07-2010, 14:10

teraz dopiero patrze na neta . jechalem A4 do mikera do lublinca na jego wesele... niewiem tomku gdzie ty teraz mieszkasz... gdybym wiedzial bym wpadl z checia.... starion sie spisuje...

jedyny problem jest dosc istotny ( niewiem kto tu zawinil) ale w starionie sa jakies kable ktore maja zwarcie i czasem wylaczaja mi auto... nieiwem czy poknocil cos koles ktory regenerowal alternator... czy on odcinal kable i je skrecal ze soba? ( ale chyba by takiego partactwa nie zrobil bo on ma dobra w okolicy reputacje... rowniez moze byc to wina chlopaka ktory zakladal mi wylacznik przeciwkradziezowy... niewiem jak on to robil ale w czasie gdy chlopaki skladali mi pomalowane auto poprosilem by ktos zainstalowal to ustrojstwo co odcina zaplonu.... przez pierwsze dwa dni jazdy starion odmowil zemna wspolpracy 4ry razy. po jakims czasie problemu niebylo :/

bedzie konieczna kolejna wizyta u fachowca z elektryki samochodowej.

fotka z trasy na wesele mikera

jacek11 - 03-07-2010, 14:16

Piękne auto :)
yaro1976 - 03-07-2010, 16:27

jacek11 napisał/a:
Piękne auto :)

tia, auto!?

TommiCrazy - 04-07-2010, 00:45

zastanawia mnie kolejna sprawa.

czesci blacharskie jak nadkola zostaly zdjete i po malowaniu ponownie zalozone, z tym ze teraz pomiedzy grodz silnika a nadkole dostaje sie woda podczas mycia czy deszczu... czy to nie powinno byc czyms wypelnione /uszczelnione? gdy woda leje sie po szybie wpada zamiast po rynience na przod maski leci na kable ktore wychodza z dzwi....

jacek11 - 04-07-2010, 12:00

yaro1976 napisał/a:
tia, auto!?

:P

TommiCrazy, najprawdopodobniej czegoś tam brakuje,albo tak jak piszesz :)

Krzyzak - 04-07-2010, 14:15

TommiCrazy, się przemalowała?? :) - wiesz, o kogo pytam :P
w końcu nie widzieliśmy się z 3-4 lata

TommiCrazy - 04-07-2010, 21:22

dokladnie tak jak mowisz.... dzien przed fotografia zmienila kolor:)

3-4 lata... no bedzie tyle... ale kto wie... jak zawodny starion nie zawiedzie to pojawimy sie nim na mitsumaniakach w sierpniu.. bilety anglia-polska juz sa.... tylko zeby auto niespodzianek nie robilo

TommiCrazy - 12-07-2010, 00:58

to sa rzeczywiste fotki stariona, bez zadnego fotoshopowania koloru, jedyne co zrobione to zdiecie jest wykadrowane.

kolor auta zmienia swoj odcien w zaleznosci od swiatla, roznice sa spore ale fotki tego nie pokaza.

autko nadal idzie jak blyskawica. super przyjemnosc z jazdy.

mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie zeby odwiedzic zlot mitsumaniakow na mazurach.

pozdrawiam

Wszyc - 12-07-2010, 14:19

Tommi jak dorwiesz tą dokładkę przedniego zderzaka to będzie wyglądał genialnie a ten kolor to strzał w dziesiątkę :)
Krzyzak - 12-07-2010, 18:56

ten włos na masce strasznie wygląda :P
londolut - 12-07-2010, 20:32

TommiCrazy, kawał pięknej bryki :!: Gratulacje :)
norbiolo - 13-07-2010, 03:40

No kolego REWELACJA NA SUFICIE

Gratuluje prawdziwy unikat :rolleyes:

TommiCrazy - 26-07-2010, 13:28

czy ktos wie gdzie dostane komplet śrub łaczaych skrzynie biegow 4x4 z reduktorem? pilne
TommiCrazy - 16-08-2010, 02:10

nareszcie, udalo kupic mi sie w bardzo dobrym stanie trzy czesciowy przedni spiler do stariona. mam nadzieje ze tym razem inny kurier tego nie polamie, w polsce szybko to zostanie pomalowane i auto z kompletnym spoilerem dotrze na zlot mitsumaniakow.

oraz.. czy istnieje mozliwosc ubezpieczenia oderestaurowanego samochodu w jakis innych specjalnych warunkach? ew jakas wycena rzeczoznawcy?

auto katalogowo i rocznikowo jest warte marne pieniadze w ksiazeczkach ubezpieczalni... na prawdziwym rynku wartosc odnowionego i zdrowego stariona jest bardzo wysoka.

obrazek ten byl zrobiony na stronke dla eclipsow. stad na rejestracji MEKP
ale jakby nie bylo obrazek mi sie podoba wiec chcialm go wstawic rowniez tutaj