Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T
fj_mike - 06-11-2012, 19:34
Hugo, po pierwsze to gratuluję potomka
Torp12 napisał/a: |
Ja nie czaje czemu macie takie parcie na te skóry... Poza tym że ładnie wygląda - jeśli jest w dobrym stanie to same minusy |
No poza tym, że ładnie wygląda to kolejną i większą zaletą jest komfort.
Reszta minusów to kwestia gustu. Cytat: | do tego śliskość to plus, bo ja lubię się wslizgiwać do auta |
Ja też
sveno - 07-11-2012, 02:11
Torp12 napisał/a: | Ja nie czaje czemu macie takie parcie na te skóry... Poza tym że ładnie wygląda - jeśli jest w dobrym stanie to same minusy :
-wiadomo w lato parzy, w zimie mrozi
-slizga sie tyłek
-no i jak peknie albo zachaczysz to wiekszy koszt naprawy
Dla mnie skóra na fotelach to pomyłka... |
Hmm... a wziąłeś pod uwagę, że każda skóra w Galancie jest grzana a fotele prądem szarpane? (za wyjątkiem tych z VR-4) Owszem są szmaciaki podgrzewane, ale to rzadkość.
Hugo - 16-11-2012, 20:48
Wczoraj wymieniona przednia prawa piasta kompletna. Coś strasznie chrupało podczas jazdy, co dziwne nic nie szumiało i nie wyło. Możliwości były dwie: łożysko koła lub skrzynia biegów Kilka tygodni temu wymieniłem lewą przednią piastę kompletną, więc teraz kupiłem i wymieniłem prawą. I nastała błoga cisza (warto dodać, że z prawej strony było łożysko MAXGEAR za 80 zł i wytrzymało ok. 40 000 km -niezły wynik).
We wtorek założyłem na przód zimówki Kumho I'ZEN KW23 w rozmiarze 195/65 R15 (wcześniej były SEMPERIT 195/60 R15). Już nie chaczę w większość progów zwalniających, opona świetnie wygląda na aucie. Idealny rozmiar na 15" do EA.
No a żeby nie bylo tak pięknie, przypomniałem sobie, że będzie trzeba w końcu zapłacić:
tresorex - 16-11-2012, 20:55
Ładnie wyszedł
arturj123 - 16-11-2012, 20:56
Hugo nie mogłeś znaleźć tańszego i lepszego fotografa? Tu nie dosyć, że czarno-białe to jeszcze jakieś cyferki i literki
Ale fakt faktem ładny ten Galant na zdjęciu
komarsnk - 16-11-2012, 20:57
Hugo, zacna fota
A odpowiadając na Twój post w moim ogłoszeniu: jakbym miał KITa ze sporta to też bym za nic w świecie nie oddał soczewek
Ale w moim zwykłym szaraku szczerze powiem bardziej mi się klasyczne podobają
Soczewy miałem ze względów czysto praktycznych a po zmianie szyby stały się nieaktualne
W przyszłości założę sobie te soczewki co się w klosza wsadza bez cięcia
Owczar - 17-11-2012, 01:16
Hugo, chyba masz znajomości w wydziale komunikacji
KucharZ - 17-11-2012, 01:33
Hugo napisał/a: |
We wtorek założyłem na przód zimówki Kumho I'ZEN KW23 w rozmiarze 195/65 R15 (wcześniej były SEMPERIT 195/60 R15). |
Hugo mam te same opony, 4szt. I powiem Ci że jestem z nich zadowolony. Gdzie inni się kopali w śniegu, ja przejeżdżałem obok i jechałem dalej . I chyba są cichsze niż moje letnie
sveno - 17-11-2012, 05:05
Hugo napisał/a: | przypomniałem sobie, że będzie trzeba w końcu zapłacić: | ja bym najperw spróbował tego: http://auto.dziennik.pl/a...fotoradaru.html
Ładnie wyszła bestia
stary alfer - 17-11-2012, 10:32
Pirat
Hugo - 17-11-2012, 11:06
komarsnk napisał/a: | jakbym miał KITa ze sporta to też bym za nic w świecie nie oddał soczewek Ale w moim zwykłym szaraku szczerze powiem bardziej mi się klasyczne podobają | Pieprzysz... Owczar napisał/a: | Hugo, chyba masz znajomości w wydziale komunikacji | Ano mam KucharZ napisał/a: | Hugo mam te same opony, 4szt. I powiem Ci że jestem z nich zadowolony. Gdzie inni się kopali w śniegu, ja przejeżdżałem obok i jechałem dalej . I chyba są cichsze niż moje letnie | Są świetne. Nawet na mokrych liściach trzeba mocno wcisnąć hamulec żeby ABS zadziałał. I ciche niesamowicie. Następnym razem napewno skorzystam. Z czystej ciekawości.
robertdg - 17-11-2012, 17:32
Zażądaj rekompensaty za zniekształcenie wizerunku, tylne koło wygląda jakby miało opone ursusa
Hugo - 17-11-2012, 17:44
robertdg napisał/a: | Zażądaj rekompensaty za zniekształcenie wizerunku, tylne koło wygląda jakby miało opone ursusa | Zauważyłem. Fotograf do bani
inq - 17-11-2012, 19:57
Po jakim czasie przyszła Ci ta fotka? U mnie mija już z 2 miesiące i mam nadzieję, że coś się rozmyło, albo klisza pękła
major - 17-11-2012, 20:10
inq napisał/a: | Po jakim czasie przyszła Ci ta fotka? |
Z tego co się orientuje to fotka z mandatem musi przyjść do 180 dni od wykroczenia.
Więc masz jeszcze trochę czasu niepewności
|
|
|