Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Marcin-Krak - 08-02-2010, 13:07
| Cezar napisał/a: | Nie Ty, tylko ta w rozowym |
Ta w różowym też nie
W żadne alimenty mnie nie wkopiecie
sieegurd - 08-02-2010, 13:12
[quote="Marcin-Krak"] | Cezar napisał/a: |
W żadne alimenty mnie nie wkopiecie |
Na to wyhodzi, że sam się wkopałeś
Fragu - 08-02-2010, 14:32
| Marcin-Krak napisał/a: | W żadne alimenty mnie nie wkopiecie |
Teraz już przerąbane masz gol jak nic
..że moja narzeczona ma dzisiaj pierwszą jazdę i nie wiem kto bardziej się denerwuje
Uwex - 08-02-2010, 14:42
| Fragu napisał/a: | | że moja narzeczona ma dzisiaj pierwszą jazdę |
a okoliczni tubylcy ostrzeżeni ?
Fragu - 08-02-2010, 14:46
| Uwex napisał/a: | a okoliczni tubylcy ostrzeżeni ? |
joł, wszyscy w domach pozamykani
sieegurd - 08-02-2010, 14:50
| Fragu napisał/a: | | Uwex napisał/a: | a okoliczni tubylcy ostrzeżeni ? |
joł, wszyscy w domach pozamykani |
Haha ale masz zaufanie do przyszłej żony Musisz jej pomóc w nauce jazdy, żeby nie krzywdziła Miśka, gdy go zacznie ujeżdżać
Fragu - 08-02-2010, 14:57
Spoko, trening już był wg mnie całkiem całkiem.
sieegurd - 08-02-2010, 15:03
| Fragu napisał/a: | Spoko, trening już był wg mnie całkiem całkiem. |
Mój Lancelot też już żonę polubił, chociaż ja trochę o nich drżę, bo moja żoncia za pewnie jeździ Czasem mnie przeraża
koszmarek - 08-02-2010, 15:47
jak lekarz dyżurujący w szpitalu, pilnujący 4 ciężko chorych pacjentów może pomylić dane chorobowe? PYTAM SIĘ JAKIM CUDEM!?
Mój dziadek jest w rewelacyjnym stanie, nie miał kłopotów z nerkami i nie przeszedł w nocy dializ...
Za to ten konował z dyżuru wpędził moją mamę w północne płakanie dzięki "ciężkiej niewydolności nerek taty i braku oddychania"....
nienawidzę większości polskich lekarzy... kretyni
jacek11 - 08-02-2010, 21:40
| koszmarek napisał/a: | Za to ten konował z dyżuru wpędził moją mamę w północne płakanie dzięki "ciężkiej niewydolności nerek taty i braku oddychania"....
nienawidzę większości polskich lekarzy... kretyni |
To niech jeszcze więcej piją barany
koszmarek - 08-02-2010, 21:40
Mama wróciła od dziadka. I powiem Wam, że turbodymoman czy jak mu było, przy moim dziadku może kapcie nosić Dziadek się śmieje, rozmawia, nawet dzisiaj herbatę pił. Wszystko jest nieprawdopodobnie dobrze jak na ten wiek, taką operację i taki stan pooperacyjny, mówią lekarze Rentgen płuc z rana jutro i na normalną salę go przenoszą
I tu wielki podziękowania, również od mojej mamy która śledziła to co tu piszę i wy piszecie, za wsparcie duchowe
jacek11 - 08-02-2010, 21:41
| Maretzky85 napisał/a: | Dobrze, że nie zdążyłeś nasiąknąć |
Zdaje się,że miałeś napisać "nasikać"
koszmarek - 08-02-2010, 21:42
jacek11, sądzę, że jest duża szansa, bo jak rozmawiał z ciocią rano ten konował, to nie chciał podać jej żadnych informacji o stanie jej ojca.. bo on nie wie czy to na pewno córka dzwoni... Ehh najważniejsze, że pomylili się w te pozytywną stronę
jacek11 - 08-02-2010, 21:44
| koszmarek napisał/a: | I tu wielki podziękowania, również od mojej mamy która śledziła to co tu piszę i wy piszecie, za wsparcie duchowe |
Nie ma za co Niech dziadek zdrowieje,i na zlot go zabieraj
Bartek - 08-02-2010, 21:47
koszmarek, życz Dziadkowi, żeby dalej zawstydzał turbodymomana i zdrowiał 150% szybciej niż on
|
|
|