To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

volve - 19-01-2013, 13:17

Rafal_Szczecin napisał/a:
ja bylbym za niedziela, kwestia dogadania, czy za tydzien, czy za dwa . godzina hmm 18 ? 19?

Również mi pasuje w razie co niedziela. Tylko wolałbym za dwa tygodnie, teraz do końca miesiąca mam pewien projekt do zrobienia i być może przyszłą niedzielę będę miał zajętą :/
W razie co i tak bym przyjechał, ale wolę termin za dwa tygodnie ;)

mlodam - 19-01-2013, 19:00

jAZZMAN napisał/a:
niedziela na 18?

moze byc :)

jAZZMAN napisał/a:
Co do kręgli to nie dla mnie ;)

nie wykrecaj sie :P

volve - 19-01-2013, 19:18

to gdzie jutro ? Orlik w sumie raczej odpada, bo faktycznie niektórym może być zimno :p :mrgreen: Jeśli miałbym wybierać między Galaxy a Turzynem to lepiej Turzyn - Więszka miejsca parkingowe i brak biletów.
mlodam - 19-01-2013, 19:35

volve napisał/a:
to gdzie jutro ? Orlik w sumie raczej odpada, bo faktycznie niektórym może być zimno :p :mrgreen:

a no wskaż paluchem komu zimno to tak :twisted:

Cytat:
Jeśli miałbym wybierać między Galaxy a Turzynem to lepiej Turzyn - Więszka miejsca parkingowe i brak biletów.

hmm ale ,że niby tam na góre trzeba będzie wjechać na Turzynie?
Chyba nie kazdy tam da rade wjechac...

o sobie nie mowie , bo ja baba jestem a baby wszedzie dadza rade :mrgreen:

volve - 19-01-2013, 19:51

mlodam napisał/a:
hmm ale ,że niby tam na góre trzeba będzie wjechać na Turzynie?
Chyba nie kazdy tam da rade wjechac...

Hmm..a kto nie da rady ? Wczoraj wjeżdżałem normalnie. Codziennie w tygodniu wjeżdża tam nasz moderator Maciek swoim Galantem. Zresztą w sumie już raz mieliśmy tam spot i wszyscy dali radę ;) Oczywiście mówię o CH Turzyn, tam gdzie jest Carrefour ;)

PABLO998 - 19-01-2013, 20:11

1. volve
2. piterus
3.rafal
4.mlodam
5. PABLO998 + Magda (jak dzień w pracy mi nie wypadnie)

[ Dodano: 19-01-2013, 20:18 ]
volve napisał/a:
Hmm..a kto nie da rady ? Wczoraj wjeżdżałem normalnie. Codziennie w tygodniu wjeżdża tam nasz moderator Maciek swoim Galantem. Zresztą w sumie już raz mieliśmy tam spot i wszyscy dali radę
No nie wiem, czy ja dam rady :roll: Jutro też może się zjawię, bo będę w Szczecinie. Volve tylko jak możesz to wyślij mi swój numer na priv co bym był na bieżąco co do miejsca i godziny spotkania :wink:
mlodam - 19-01-2013, 22:10

no to wiec jutro czyli niedziela godz.18 CH TURZYN
volve - 20-01-2013, 09:21

Aha dla jasności proponuję drugi poziom, bo na pierwszym zapewne będzie dużo ludzi ;)
mlodam - 20-01-2013, 10:20

przyjete do wiadomosci:) na drugim rzecz jasna
jAZZMAN - 20-01-2013, 10:20

Cytat:
no to wiec jutro czyli niedziela godz.18 CH TURZYN

Potwierdzam. Postaram się wrócić na 18 :)

volve napisał/a:
Aha dla jasności proponuję drugi poziom, bo na pierwszym zapewne będzie dużo ludzi ;)

Si Senior :)

mlodam napisał/a:
jAZZMAN napisał/a:
Co do kręgli to nie dla mnie ;)

nie wykrecaj sie :P

Chyba już się wykręciłem. To naprawdę nie dla mnie.

mlodam - 20-01-2013, 20:43

no i gdzie te zdjecia ? :P
volve - 20-01-2013, 21:09

jAZZMAN napisał/a:
1. volve
2. piterus
3.rafal
4.mlodam

Jeszcze do listy powinni się dopisać jazzman z Olgą ;) Ale podobno Jacek nie gra, za to Ola będzie grała :D
Termin jaki planujemy to: 03.02.2013. Godzina popołudniowa ;) Rafał jak możesz, to zobacz co uda się załatwić i podaj cenę. Z listy na razie wynika, że grać będzie 7 osób(Magdę i Olgę liczę). Może ewentualnie jeszcze namów Derpina jak go spotkasz ;)

jAZZMAN - 20-01-2013, 21:19

Termin jaki planujemy to: 03.02.2013. Godzina popołudniowa. <-- To napisał volve :D

1. volve
2. piterus
3. rafal
4. mlodam
6. jAZZMAN :drinkers: (ja jestem nielot więc nie gram) + Ola :fball: albo :sign12: (to kula do kręgli z ogonkiem niczym kometa)

P.S.
volve napisał/a:
(Magdę i Olgę liczę)

:-k :?:
Planujesz dla mnie jakieś zmiany :?:

PABLO998 - 20-01-2013, 21:29

No i :butthead: . Sprawdziłem grafik i tego dnia akurat pracuję (pomyliło mi się z przyszłym wekendem) :cry: Narazie się nie wykreślam może jeszcze termin się zmieni :?: :roll:
volve - 20-01-2013, 21:30

jAZZMAN napisał/a:
Planujesz dla mnie jakieś zmiany

Ty po weselu będziesz wprawiony, więc zmiana przy stoliku nie będzie potrzebna :mrgreen: :p