Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Maretzky85 - 09-02-2010, 23:02
Subaru Impreza STI (chyba) 2,5l (chyba), mocno rozkręcony 5 bieg vs przepięcie na 2 (prawdopodobnie nie trafiona 4). Skrzynia i sprzęgło wytrzymało Co oznacza, że silnik się rozkręcił powyżej możliwości
A teraz rezultat :> :
Niestety nie zdążyłem zrobić zdjęcia efektownej dziury w bloku
[ Dodano: 09-02-2010, 23:25 ]
-Kup Pan cegłę.
-A na co mi cegła ?
-A bo w promocji.
-No to biorę.
No i na co to komu było. Kupił Pan taką cegłę i przyjechał z nią do warsztatu bo coś było nie tak. Jarała ta cegła oleju ponad wszelkie dopuszczalne normy samochodu takiej klasy. Przyszło nam wymienić motur. Po wymianie nie współpracował, winna była elektryka...
Więc kupił Pan taką cegłę za około połowy ceny rynkowej, po czym prawie drugie tyle dołożył do tej cegły żeby doprowadzić do stanu używalności jakiejkolwiek. W rezultacie zapłacił cenę rynkową cegły a nadal nie ma pełnowartościowej cegły...
Wiązka poprzerabiana w x punktach, pozmieniane wtyczki i luźne kable. Check engine podłączony do lampki oleju, być może i lampka oleju gdzieś na lewo podłączona - wszystko po to, by pozbyć się kłopotu wynikającego prawdopodobnie z niewiedzy albo zachowania typowego dla Pana Wiesia naprawiającego samochody w szopie.
Zapewne najłatwiej byłoby założyć nową wiązkę, ale nie wiadomo czy by współpracowała z otoczeniem, poza tym ... to byłoby już półtorej cegły i nadal nie wiadomo czy byłaby to chociaż jedna wartościowa cegła ...
Zgadnijcie kto musiał ogarnąć elektrykę
W połowie ogarniania tematu...
rosomak1983 - 09-02-2010, 23:35
| londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
..ze dzis wypchnalem z zaspy trzy auta pod rzad... tak to były kobiety
Masz numery ? |
Lutek dwie miały po piecdziesiat lat... ale moze Ci załatwie do nich telefony
Trzecia młoda, uciekła ale pamietam numery blach hahahaha
Wszystkie trzy zakopały sie glownie z powodu nadmiaru używania gazu
Jassmina - 10-02-2010, 08:39
...napisałam jakiś czas temu do gazety lokalnej elaborat o stanie parkingu u nas w Sulejówku (I love this city) pod stacją.
Napisałam o tym, iż na własną rękę usiłowałam się dowiedzieć kto jest za ów parking odpowiedzialny-oczywiście nikt się nie chciał przyznać. Urząd miasta zwalał na PKP, PKP nie wiedziało o co mi chodzi...itd itp.
No i wyobraźcie sobie - zaczęli go odśnieżać!
I tak sobie myślę, czy ja przypadkiem nie powinnam na burmistrza kandydować.
Tudzież admina na swojej ulicy
Pexu - 10-02-2010, 08:41
| Jassmina napisał/a: | | I tak sobie myślę, czy ja przypadkiem nie powinnam na burmistrza kandydować. |
tak! zróbmy Halinów i Sulejówek miastami-bliźniakami
a w Raju zniżkę poproszę
koszmarek - 10-02-2010, 08:41
Jaśka masz moje poparcie !
swoją drogą nie mogę się czasem nadziwić, jak już wejdę w okienko z emotkami, że niektóre to są urocze np ta :
Jassmina - 10-02-2010, 08:43
Ach dzięki, dzięki
Sąsiad! W Raju to ja bym zrobiła Happy Hours
sieegurd - 10-02-2010, 09:13
| Jassmina napisał/a: |
I tak sobie myślę, czy ja przypadkiem nie powinnam na burmistrza kandydować. |
Oj Jass boję się, że jakbyś została już tym burmistrzem, to byś była zajęta opróżnianiem koryta i olewałabyś odśnieżanie jakiegoś parkingu Polityka to (wulgar) bagno i lepiej się w to nie bawić i dalej być dobrym człowiekiem
Morfi - 10-02-2010, 11:45
... Jutro mam szkolenie w firmie, obiad i piwo. Szef zapowiedział, że mamy sobie powroty do domu załatwić Będziemy się poznawać
sieegurd - 10-02-2010, 11:49
| Morfi napisał/a: | ... Jutro mam szkolenie w firmie, obiad i piwo. Szef zapowiedział, że mamy sobie powroty do domu załatwić Będziemy się poznawać |
Fajna sprawa Żona miała ubaw, jak przyjechała po mnie z takiej integracji w zeszłym roku Ojjjjjjj się dzieje
gigant87 - 10-02-2010, 12:11
To jest świetna sprawa!!
Zazdroszczę Morfi
Ostatnio odbierałem Tatę z takiego spotkania, ogólnie towarzystwo międzynarodowe. Jak mówił cały czas po angielsku to jeszcze go rozumiałem... ale jak zaczął po węgiersku to już nie!
Jadę zaraz do Dziadków odśnieżyć im podwórko- może w końcu uda się wyprowadzić auto Dziadka z garażu
Cezar - 10-02-2010, 12:32
Wreszcie Gal powrocil na "zla strone mocy"
Po padnieciu aku, zasnal tez komp od lpg. Regulacja i wszystko juz dziala tak jak dawniej
Morfi - 10-02-2010, 13:54
| gigant87 napisał/a: | | Ostatnio odbierałem Tatę z takiego spotkania, | Mnie bedzie Blondi odbierać :)Spotkanie będzie polsko polskie. Z Poznania koledzy chyba przyjadą.
3 tyg temu my bylismy u nich.
Podoba mi sie ta nowa praca, ale kurna mógłbym zacząć coś sprzedawać.
koszmarek - 10-02-2010, 14:46
z weselszych rzeczy powiem tak: dziś są imieniny Jacka, także wszystkim jackom życzę wszystkiego najlepszego
vendetta - 10-02-2010, 15:53
... idę dzisiaj na koncert DM
Pexu - 10-02-2010, 18:37
| vendetta napisał/a: | idę dzisiaj na koncert DM |
dobrej zabawy
|
|
|