To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

mlodam - 02-02-2013, 17:00

Ja bede:-)
PABLO998 - 02-02-2013, 20:20

1. volve
2. piterus
3. rafal
4. mlodam
5. jAZZMAN (ja jestem nielot więc nie gram) + Ola albo (to kula do kręgli z ogonkiem niczym kometa)

Mnie nie będzie jutro pracuję.

Rafal_Szczecin - 02-02-2013, 20:26

PABLO998, jestes mistrz z robienia ze mnie debila przed innymi. zalatwiam 50% rabatu, ustalam dwie godziny kregli, bo zapisales sie z osoba towarzyszaca, i gdyby nie moj dzisiejszy post, to dowiedzielibysmy sie jutro na miejscu, ze cie nie bedzie . PIONA :!:
volve - 02-02-2013, 21:19

Rafał:

PABLO998 napisał/a:
No i :butthead: . Sprawdziłem grafik i tego dnia akurat pracuję (pomyliło mi się z przyszłym wekendem) :cry: Narazie się nie wykreślam może jeszcze termin się zmieni :?: :roll:

Także Pablo jak okazuje się wcześniej pisał.

Rafal_Szczecin - 02-02-2013, 21:43

volve, powinien jasno sie okresnic, ze go nie bedzie i usunac sie z listy. takie jest moje zdanie .

nie drazmy tematu tylko dzwonmy do Krzyska ( nie mam do niego nr,ale z tego co mi wiadomo, to Ty jestes w jego posiadaniu :) ) , bo jest juz w PL , moze on sie wybierze :)

volve - 02-02-2013, 22:11

Zadzwonie jutro koło 10, bo dzisiaj już nie chcę dzwonić(jest 22). Bo tak to mamy 5 osób(jazzman nie gra, ale jego Ola gra ;) )
mlodam - 03-02-2013, 10:13

To ze niby w galaxy ma byc rozumie...
Przed bowlingiem sie spotykamy tak? Bo od 12 dostepu na necie nie bede miala i.takze jak cos to ja tam bede warowac :-)

[ Dodano: 03-02-2013, 10:16 ]
Pato dawaj na bowlinga w sumie to nie gokart ale tor jest :biggrin:

volve - 03-02-2013, 10:33

Krzysiek odpisał mi, że będzie ;)
Pato89 - 03-02-2013, 14:21

mlodam napisał/a:
Pato dawaj na bowlinga w sumie to nie gokart ale tor jest

Ja nie umiem grać w kręgle :D po za tym, mam czas do 19 dzisiaj :P

volve - 03-02-2013, 14:33

Pato89 napisał/a:
Ja nie umiem grać w kręgle

Ty myślisz, że tu ktoś będzie umiał ? No może Rafał, reszta raczej nie grała, albo grała mało(ja w ogóle :D ).

mlodam - 03-02-2013, 16:54

No to na godzine mozesz wpasc przecie
volve - 03-02-2013, 19:53

Napiszę o spotkaniu w dwóch punktach:

1. Dzięki wielkie dla Marleny, Rafała, Krzyśka za spotkanie. Było świetnie, pierwszy raz byłem na kręglach(dzisiaj :P ) i ogólnie było super. Ale czego innego można było się spodziewać po tak doborowym towarzystwie !!!

2. Wielki opieprz dla: piterus, jAZZMAN !!! Tak się nie robi!! Rafał załatwia, rezerwuje miejsca a Wy macie wszystko gdzieś i nawet nie napiszecie, że Was nie będzie :evil: Czy tak ciężko było wejść na forum dzień czy dwa wcześniej i napisać: nie będzie nas ? Akcie typu spot to jasne, można nie przyjechać. Ale w momencie, gdy ktoś rezerwuje miejsca wypadałoby jednak dać znać. Szczególnie jAZZMAN który ma do mnie numer(obecnie wyłączona komórka jego). Szkoda słów... :evil:

Jeszcze raz dzięki dla tych, którzy byli. Liczę w przyszłości na więcej takich spotkań, czy to przy kręglach czy też innych rozgrywkach.

Rafal_Szczecin - 03-02-2013, 20:09

widze , ze ktos mnie ubiegl ;)

tak jak powiedzial Tomek, wielkie podziekowania dla tych, ktorzy pojawili sie na dzisiejszych kreglach, Marlena, Tomek, i "zalatwiony" w ostatniej chwili Krzysztof.
Gratulacje dla zwyciezczyni ;) oraz podziekowania za mile spedzony wieczor.

dla tych, ktorzy byli zapisani i sie nie pojawili. wielki zal. dziekuje ,ze mozna na Was liczyc i ze zachowaliscie jak jak typowe gowniarstwo . wszyscy tu jestesmy dorosli, wiec raczej powinnismy zachowywac sie powaznie, niestety jak bylo dzis widac, nie wszyscy tak robia. mialem napisane pare mocniejszych slow, ale podaruje Wam, mimo, ze na to nie zasluzyliscie .

Xsystoff - 03-02-2013, 20:40

Dzieki wielkie ze pamietaliscie o mnie i Volve wyslal smsa rano :) Atmosfera jak zawsze swietna, ale Rafala to trzeba jeszcze nauczyc grac :lol: :lol: :lol: Siara zeby same 9-tki bic ;) Mam nadzieje, ze na nastepnym spocie zawitam niebieskim ptakiem :) Wogole to moze jakas damoweczka zeby sie zintegrowac i np. ps3 + pes? :)
volve - 03-02-2013, 20:52

Xsystoff napisał/a:
Wogole to moze jakas damoweczka zeby sie zintegrowac i np. ps3 + pes?

Znajdź miejsce i PS3 to ja się piszę ;)