Sport - Inne - Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!!
Anonymous - 13-05-2009, 10:14
Kraków poza burtą euro??
Marcin-Krak - 13-05-2009, 10:28
dm17 napisał/a: | Kraków poza burtą euro?? |
W końcu nie przestaliśmy być miastem rezerwowym. A pani ekspert była minister sportu niejaka jakubiak twierdzi, że decyzja byłego rządu była jedyną i słuszną
Przynajmniej nie będzie korków i paraliżu miasta
A tak btw - to wg nowego żartu krakowskich planistów i nie tylko - nowe lotnisko ma wg planów planisty ze stolicy powstać na Błoniach Więc cuda różne mogą stać się w Krakowie.
Ciekawe co się wydarzy o 11
Anonymous - 13-05-2009, 11:15
WARSZAWA, WROCLAW,POZNAŃ GDAŃSK
Marcin-Krak - 13-05-2009, 11:17
No cóż ... mam nadzieję tylko, że ta decyzja nie spowolni inwestycji zaplanowanych w Krakowie. Choć jak dla mnie decyzja jest cały czas mocno kontrowersyjna i to nie dlatego, że jestem z Krakowa.
[ Dodano: 13-05-2009, 12:28 ]
I już się zaczęło, żenua polityczne. pis zrzuca winę na Drzewieckiego, reszta, że to wina pisu - no i zaczyna się polskie polityczne piekiełko. Choć coś z tą polityką jest raczej na rzeczy
Morfi - 13-05-2009, 13:06
Jestem ciekaw co bedzie jeżeli któreś z powyzszych miast sie nie wyrobi
Bęcie obciach na całą Europe a w chorzowie juz wszystko jest.
Źle była przygotowana pierwsza oferta i to zadecydowało, ktos za to powinien wylecieć.
Chorzów był źle merytorycznie przygotowany i teraz sa tego skutki.
Kibiców Lecha zapraszamy na Śląski 19 maja
akbi - 13-05-2009, 15:47
dm17 napisał/a: | Kraków poza burtą euro?? |
a co w tym dziwnego???
Przecież od początku Kraków (niestety) był poza Euro ... to tylko najwierniejsi mieszkańcy wierzyli jeszcze w jakieś zmiany.
Morfi napisał/a: | Jestem ciekaw co bedzie jeżeli któreś z powyzszych miast sie nie wyrobi |
nie płacz już tak nie płacz ...zapraszam do Gdańska
Marcin-Krak - 13-05-2009, 19:35
akbi napisał/a: | nie płacz już tak nie płacz ...zapraszam do Gdańska |
Ino jak tam dojechać
Dolecieć najłatwiej - bo z Krakowa uruchomili połączenie lotnicze - tylko 300-400 zł to trochę dużo
akbi - 13-05-2009, 21:39
wlatujes pod Krakowem na jedynecke i lecisz nia do samiutenkiego koniuszka ... a na samym koniuszku jedynecki obacys po lewej stronie Baltic Arene
Student - 13-05-2009, 22:21
Ja mam propozycję " Niech Kraków bierze EURO2012"
Ja mam gdzieś całą tę imprezę , korki, itd.
Co więcej okaże się że moja firma będzie robiła bilety na tą szopkę
Anonymous - 14-05-2009, 07:56
1. Ja wole Kraków jako organizatora niż Poznań ( ale to odczucie subiektywne)
2. Kraków jest NAJLEPIEJ przygotowanym miastem w Polsce jeśli chodzi o drogi i baze turystyczną -Gdańsk niestety przy tym blednie i to BARDZO. Brak bazy noclegowej, jeśli chodzi o restauracje to jest gorzej niż źle i nie wiem gdzie te dziesiątki tysięcy ludzi będą jadły. Do tego Gdańsk dal ciała i Slowackiego cała nie będzie zrobiona, 2 dni temu stracili kase na trase W-Z. Więc nie wiem Akbi czym sie tu tak podniecać- fakt obiekt będzie i to z najwyższej półki ale impreza typu Euro2012 to nie tylko obiekt..................... a pod tym względem Kraków bije wszystkie miasta łącznie z Warszawą.
Marcin-Krak - 14-05-2009, 11:01
Gdańsk i Wrocław dostały Euro tylko dlatego, że UEFA nie chciała płacić odszkodowań za zerwane umowy. Z Krakowem nie miała podpisanej, więc problem w sumie nie było. Żal tylko bezsensownego i politycznego mydlenia oczu i dawania szans. Moi znajomi mający głęboko gdzieś piłkę nożną i narzekający wcześniej, że będzie horror w mieście też są mimo wszystko rozczarowani, ba nawet czują się oszukani
Może to wydarzenie wreszcie zmieni mentalność skostniałych urzedasów w tym mieście.
Ja wierzę w to, że mimo iż meczów u nas nie będzie - to może Kraków być największym wygranym na Euro
[ Dodano: 14-05-2009, 13:56 ]
W celu przyciągnięcia ludzi do Krakowa w czasie Euro 2012 w Krakowie:
1. Mszę odprawi B XVI.
2. Na czas mistrzostw zostaną zalegalizowane narkotyki.
Poza tym 4 czerwca pod Wawelem nie stoczniowcy dadzą się we znaki pewnemu gdańszczaninowi
akbi - 08-08-2011, 16:21
No i mamy wreszcie w Gdańsku stadion ... byłem w sobotę na otwarciu ... jak dla mnie - Rewelacja ...teraz tylko Lechijka musi się dopasować
Marcin-Krak - 09-08-2011, 13:06
akbi napisał/a: | No i mamy wreszcie w Gdańsku stadion ... |
dopuszczony do organizowania imprez masowych ?
akbi - 09-08-2011, 13:27
Marcin-Krak napisał/a: | dopuszczony do organizowania imprez masowych ? |
oczywiście
pierwszy mecz już w niedziele
Marcin-Krak - 09-08-2011, 13:29
No to niech murawa wam zieloną będzie
Może w ramach przyjaźni Ligę Mistrzów będziemy na Pomorzu grać
|
|
|