Nasze Mi¶ki - Outu¶
Marcino - 19-01-2026, 10:28
| jacek11 napisał/a: | | Najlepiej na tę chwilę, jeĽdzi Galant, na kilkuletnich nokianach wrd4 |
też mam takie opony, jedne chyba 2018 a dwie kolejne 2020. Generalnie ona maj± tai znacznik ¶niezynkę i jak ona się konczy to jest chyba pomiedzy 4 a a5 min to wg mnie ta opona przestaje dobrze działać.
Do kampera kupiłem wieosezon nowy bo nie bedę raczej w zimę nim jedził, a na przodzie jest jeszcze ori Pirelli wielosezon z 2016r które okazały się mega ¶liskie jak nie mogłem na parkingu ruszyć i nawrócić. A jak dobrze spojrzałem to na tyle mam premium zimówki Conti ale nie chce mi się ich prtzekładać jak nie mam zamiaru jeżdzić.
Co do wielosezonu kupiłem to co ludzie polecaja do busów i kamperów chinski Sailun Commercio 4 seazon. Jest ponoc bardzo podobna do Crossclimatów. Ale też ci co jezdz± zim± w alpy powiedzieli ze dobra zimówka musi być.
jacek11 - 28-01-2026, 21:13
Silnik w Outlanderze znowu robi niespodzianki, i odcina moc w nieoczekiwanych momentach. Trzeba się temu przyjrzeć, bo to trochę niebezpieczne. Jak ja nie lubię zagl±dać z tyłu tego silnika. Ale wyj¶cia nie ma.
|
|
|