Łódzkie - WELCOME
SHARK1979 - 21-05-2009, 21:27
Forest_Taft napisał/a: | Nikt poza sharkim nie był szczepiony a jego zaszczepiliśmy bo najbardziej obgryza |
Anonymous - 24-05-2009, 11:58
Witam,
Galant kombi - ciemna zieleń - 2,5 v6 rok 2000.
Łódź Retkinia -> Centrum
Łódź -> Częstochowa -> Łódź (rodzina)
Łódź -> Polska (odpoczynek ) Ostatnio chętnie w góry
Pozdrowienia dla Wszystkich
Daniel
Anonymous - 24-05-2009, 19:35
Witam. Trochę to takie jakieś prędkie!? Mimo wszystko witam.....
Dąbrowa, to nawet blisko.......
Zapraszam na spoty
pamar - 24-05-2009, 19:47
Forest - RETKINIA
Witaj daniel777 miło kolejnego Gala widzieć
Anonymous - 24-05-2009, 20:06
pamar11 napisał/a: | Forest - RETKINIA |
Nio ta.....ehhhh......ślepota?
Dzięki za poprawienie.
Anonymous - 25-05-2009, 19:07
Cytat: | Zapraszam na spoty |
a gdzie są w Łodzi (okolicach) są cyklicznie?
misiek-misiek - 26-05-2009, 17:05
No witamy uprzejmiĘ
Szukając spotów, musisz zaglądać na forum i to często, bo daty się zmieniają jak w kalejdoskopie. Taka Częstochowa na przykład ma cykliczne spoty w każdy pierwszy czwartek miesiąca, o jednej porze w tym samym miejscu (ja mam bliżej jak do Łodzi)
danielm777 napisał/a: | BMW 316 e21 1978r. |
Jak ty to cudo utrzymałeś, przecież to już zabytek, a już nie mówię że mi się miło ta bryka kojarzy
Anonymous - 27-05-2009, 21:40
misiek-misiek napisał/a: |
BMW 316 e21 1978r.
Jak ty to cudo utrzymałeś, przecież to już zabytek, a już nie mówię że mi się miło ta bryka kojarzy |
mam już prawie 5 lati do czasu zakupu nowego rekina (Galanta) służył dzielnie. Zrobiłem nim ponad 60k KM i nadal sobie nim jeżdże od święta a to że zabytek to fakt
misiek-misiek napisał/a: | Taka Częstochowa na przykład ma cykliczne spoty |
może sie zatem kiedyś tam wybiorę - to moje miasto rodzinne
piotruswie - 28-05-2009, 14:56 Temat postu: nowy na MM hejka wszystkim mitsumaniakom
już od ponad roku mam przyjemność poruszać się cudownym galem
więc postanowiłem dołączyć do ludzi kochających miśki
pozdrawiam więc wszystkich
a szczególnie dzielnicę górna
Chooper - 28-05-2009, 22:59
piotruswie, miło mi powitać sąsiada z górnej
co do Twojego maila, to nie ma żadnych kryteriów, po prostu zgłoś chęć przyłączenia odpowiednim przyciskiem
piotruswie - 01-06-2009, 09:55
Chooper napisał/a: | co do Twojego maila, to nie ma żadnych kryteriów, po prostu zgłoś chęć przyłączenia odpowiednim przyciskiem |
wiesz
troszkę jeszcze nie bardzo mi idzie poruszanie się po tym forum
więc nie wiem o jakim przycisku mówisz
więc wciąż mam info na forum łódzkim "oczekuje na przyjęcie"
a kożystając że jak piszesz jesteśmy sąsiadami musze się przyznać że mam ostatnio problem z jednym kolesiem który mieszka kołomnie i jeździ galem......................
poobijany troszkę i nie ma wkładu lewego lusterka, jaki dziwny więdz zbieg okoliczności że w noc piątkową ktoś próbował mi taki wkład ukraść połamał zaczepy i w zasadzie mi tylko popsuł lusterko, można się tu dowiedzieć czy ten koleś jest forumowiczem?
może wyjaśnimy sobie to na forum zamiast liczyć nad ranem straty - gdzie stary kodeks złodzieja że nie kradnie się na swojej dzielnicy?
pozdrawiam
pamar - 01-06-2009, 10:55
piotruswie napisał/a: | można się tu dowiedzieć czy ten koleś jest forumowiczem? |
Jeśli był to na pewno już nie jest, właściwie to wątpię żeby tacy ludzie odwiedzali jakie kolwiek forum, oni zbierają się w dziuplach
A wracając do tematu witam kolejnego mitsułodziaka z dąbrowy
Radek - 04-06-2009, 18:44
Czesc, jestem Radek
Od pół roku jestem posiadaczem białego CA0, który eksploatowany jest głównie (i z racji dziur niestety) po Łodzi. Zaglądam na forum od czasu zakupu auta, ale narazie jestem raczej obserwatorem Dzieki Wam porobiłem już sobie pare rzeczy w samochodzie, mechaników nie odwiedzam Dziś chyba po raz pierwszy widziałem samochód kogos z Was.. białe CJ0 i z tylu oblejone , znaczek (lub znaczki) mitsu.. gdzies na Aleksandrowskiej
SHARK1979 - 04-06-2009, 23:52
Radek napisał/a: | oblejone |
A czym go tak oblałeś
Radek - 05-06-2009, 16:28
SHARK1979 napisał/a: | Radek napisał/a: | oblejone |
A czym go tak oblałeś |
Wzrokiem... bo myślałem że jest jeden colt biały w Łodzi
|
|
|