To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - III Spot Podkarpacki

saphire - 16-02-2008, 22:37

Ja dziś byłem w Arłamowie - śniegu MASA ale nie mieli jak wyratrakować bo padało od północy do rana i tyle co rano troszkę ubili więc praktycznie jeździło się jak po puchu i po muldach niemniej szykowali się na ostre ratrakowanie w nocy więc rańcem będzie piknie.

Tak też mam zamiar się tam w niedzielę wybrać by trochę agresywniej pojechać fun-carvem zanim ludziska przeszutrują i o ile żonka czegoś na rano nie zaplanuje to bym był rano od 10tej lub po południu od 15tej - w środku dnia jak słońce przygrzewa to za wolny śnieg jest jak dla mnie. :badgrin:

O takie coś na stoku to jest to co tygryski lubią najbardziej:
extream carving of Extream-guerrila

Monia - 17-02-2008, 18:35

Dzięki Za List Misiu z Pajero ;) hihi co Ty tam robiłeś i czemu tak szybko pojechałes ??
Hiszpan - 17-02-2008, 19:52

Zostałem przegłosowany i wylądowałem dziś w Lesku a nie w Arłamowie

Dodatkowo zaliczyłem 200 PLN i 6 pkt. :(

Anonymous - 17-02-2008, 20:06

Monia napisał/a:
Dzięki Za List Misiu z Pajero hihi co Ty tam robiłeś i czemu tak szybko pojechałes ??

fantazja mi się uruchomiła, ale chyba ździwko było co?

[ Dodano: 17-02-2008, 20:09 ]
miałem być niezauważony kurcze

Monia - 17-02-2008, 20:16

misio, zdziwko to mało napisane normalnie szok i w ogóle ale bardzo miło :D :D:D :oops:
Anonymous - 17-02-2008, 20:19

taki był zamiar :mrgreen: , a co bedziesz do domu wracać zmęczona nauką, :mrgreen: najważniejsze że miałaś radochę(ja też się ośmiałem sam z siebie) pozdrawiam
kielurkk - 17-02-2008, 20:53

Cytat:
Dodatkowo zaliczyłem 200 PLN i 6 pkt.

CB radio może by uratowało pod warunkiem żeby miał kto uprzedzić :)

Monia - 18-02-2008, 08:03

kielurkk, ma racje....
co z teog ze mam cb jak sobie jade Stara Wies średnio 90km/h po wyprzedzaniu auta a tu na 6 i 8 "słupku" misiaczki :/ ale nie zatrzymali ;) to pewnie przez te moje okulary przeciw słonecze hihi udałam ze ich nie widze a oni mnie :? ale ojjj Bogu dziękowałam ze nie zatrzymali :/ A jak już przejechałam to zaraz każdy na radiu krzyczał że stoją :[ eh