Nasze Miśki - LEGNUM Vr4
kochajj - 24-02-2009, 20:31
Derpin napisał/a: | kochajj napisał/a: | po długich staraniach nowe siedzonka... |
siedzonka z E6? gdzie obijałeś w skóre? i czy tył jest malowany czy obity ? naprawdę dobrze to wygląda , mogę pw z informacją o kosztach obicia? |
Tak są to siedzenia z EVO VI... w skórę obijałem pod Krakowem w firmie GMax
... wszystkie plastiki malowane ... skóry wygladają co najmniej jak ori... są to skóry jagnięce... wcześniej fotele były obszyte w Oleśnicy, ale zostawie to bez komentarza... zobaczcie na fotki :
wg mnie wykonanie bez porownania... ogolnie jestem strasznie zadowolony z ich usług... a koszt zakupu + szycie i malowanie przekroczył 4000zł...
Matejko - 24-02-2009, 23:18
kochajj napisał/a: | wcześniej fotele były obszyte w Oleśnicy, ale zostawie to bez komentarza |
pisales ze byla masakra, ale ni eze taka, ci z krakowa poprawili czy od nowa robili ??
adres tej firmy z olesnicy odrazu umieszczaj na forum, na przestroge
rosomak1983 - 24-02-2009, 23:28
kochajj napisał/a: | ale zostawie to bez komentarza... zobaczcie na fotki : |
bez porówania
kochajj - 25-02-2009, 08:21
Ci z Krakowa nie poprawiali tylko uszyli od nowa....
leszczo - 26-02-2009, 05:36
fajniutkie ale az strach jak taki przyjedzie na jakies pierdolki ze trzeba sie kilka razy przejechac zeby cos ustalic chyba ze rano i kombinezon wisi w szafce ok bo cos spac nie moge nikt nie dzwoni wiec jest czas na pare fotek
glowica czesciowo obrobiona tzn ssak
tu dokonczona do uszczelki
a tak to czego nie widac bo sie skrywa pod oslonami i pokrywami
wiem wiem zdjecia kiepskie ale zlapalem kapcia w wozku transportowym i nie chce mi sie wszystkiego nosic na plecach do garazu
tak od dolu zanim wskoczyl wsysacz/zasysacz oliwy do smarowania stawow
ten blask wiekszosc prac musialem naginac w masce do spawania
a to to niewiem treblinki czy cos
alu podpora zmora mechaniora 'miska'
a tu uszczelka samokszaltujaca szkoda ze nie czerwona fajnie by wygladalo gdyby wystawala z kazdego polaczenia w silniku echhhh a moze rozebrac i zmienic na czerwona??
Milego dnia panowie
Anonymous - 26-02-2009, 08:56
Hohoho, hehehe normalnie nieźle się narobiłeś przez całą noc w tym fotoshop'ie. Po pierwsze to nic Tomku nie zostało jeszcze skręcone, a po drugie to wszystko to jakieś takie ubabrane smarem a nie jak tu takie lśniące
Bartek - 26-02-2009, 09:03
Nie treblinki, tylko blok silnika z Syreny......ciekawe jak będzie jeżdził po takim tuningu
nabassu - 26-02-2009, 09:28
szkoda ze tych Vauek nam nie montuja wzdluznie..
albo polerowane kolektory jak w alfach
pozdrawiam i powodzenia!
kochajj - 27-02-2009, 14:44
no widze że silniczek prawie gotowy... niestety komory jeszcze nie przygotowałem ...
leszczo - 27-02-2009, 17:19
kochajj napisał/a: | no widze że silniczek prawie gotowy... niestety komory jeszcze nie przygotowałem ... |
spoko loko wiec rozbieram z powrotem i zmieniam silikon na czerwony
kochajj - 27-02-2009, 20:56
ja Ci dam czerwony... wiesz jak jestem uczulony na taki sylikon... drgawek dostaje jak mysle ze mozna tak upackać silnik ...
A tak na marginesie dzisiaj udało mi sie zamontować nowe fotele
Anonymous - 27-02-2009, 22:33
To ja na marginesie wystawiamn układ wydechowy BCM A co...
roch_27 - 27-02-2009, 23:33
autoR napisał/a: | To ja na marginesie wystawiamn układ wydechowy BCM A co... | no Czarek czekamy na fotki BTW: ja również czekam na układ wydechowy
Tak na marginesie dziś obedrałem swojego VR-4 z czyszczenia wnętrza pachnie nowością
ps. Tomek fotele masz super
pozdro
kochajj - 28-02-2009, 08:31
autoR napisał/a: | To ja na marginesie wystawiamn układ wydechowy BCM A co... |
to może Czarku jakieś fotki byś zapodał????
Anonymous - 28-02-2009, 11:54
Nysana trza pytać, mnie nie zezwala
|
|
|