To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Napotkane Miśki

Anonymous - 26-12-2008, 13:35

te ustrzelilem w poznaniu to ktos od nas z waszego regionu kreci sie po poznaniu

wczoraj w nocy przysiedzialem i dodalem ponad 140 zdjec :P a jeszcze znalazlem kolejne :finga:

pawelpurc - 27-12-2008, 15:47

Już była fotka z tego miejsca ale też się pochwale:)

A to auto matki, przesiadka z forda fokusza:) super jeździ, zawiecha cudna, pomagałem przy wyborze modelu..może i matka zostanie mitsumaniaczką :)

slawekpurc - 27-12-2008, 17:26

no to |se| matka posmiga....tylko czemu nie evo?
KowaliK - 27-12-2008, 20:21

pawelpurc, ten srebrny to przypadkiem nie ten sam egzemplarz który stał w środku? :)
pawelpurc - 28-12-2008, 14:01

KowaliK ,

Dokładnie ten. Zastanawiałem się jeszcze nad tym czerwonym sedanem... (prawie jak evo :) ) ale spodobała mi się ta przestrzeń ogromna po złożeniu tylnich foteli i wyjęciu deski, zresztą matka od zawsze hatchbackami jeździ.

KowaliK - 28-12-2008, 20:47

pawelpurc napisał/a:
KowaliK ,

Dokładnie ten. Zastanawiałem się jeszcze nad tym czerwonym sedanem... (prawie jak evo :) ) ale spodobała mi się ta przestrzeń ogromna po złożeniu tylnich foteli i wyjęciu deski, zresztą matka od zawsze hatchbackami jeździ.

Ostatnio siedziałem w tym srebrnym. :D Ładnie, ładnie gratuluję zakupu. :wink:

P.S
Evo już nie było? :P

EDIT.

seir napisał/a:
cuuube napisał/a:
http://images39.fotosik.pl/43/05edebd3e9da84c9.jpg

Heh, co za mistrz parkowania...

Przynajmniej mu drzwi nikt nie poobija.

seir - 28-12-2008, 22:55

cuuube napisał/a:
http://images39.fotosik.pl/43/05edebd3e9da84c9.jpg

Heh, co za mistrz parkowania...

painkiller - 29-12-2008, 07:32

Ostatnio wściekałem się na ludzką złośliwość a tu znowu się przydarzyło :evil:

http://www.fotosik.pl/pok...072890fab6.html

Lepiej żeby to był akt wandalizmu niż próba kradzieży bo lokalnego cwaniaka prędzej zlokalizuję i "przekonam" do pokrycia kosztów

drd1812 - 29-12-2008, 10:23

ale paskudnie Ci ktoś .... ech nic tylko .........grrrrrrrr
spiryt - 30-12-2008, 11:32

painkiller napisał/a:
Ostatnio wściekałem się na ludzką złośliwość a tu znowu się przydarzyło :evil:

http://www.fotosik.pl/pok...072890fab6.html

Lepiej żeby to był akt wandalizmu niż próba kradzieży bo lokalnego cwaniaka prędzej zlokalizuję i "przekonam" do pokrycia kosztów

Gdzie to było bo zaczynam się o swój obawiać...I tak go przestawiłam kilkanaście metrow dalej od bramy bo mi zawistne dziadki wartburgowe opluły z balkonu bo na podwórko mam pozwolenie na wjazd:/

slawekpurc - 30-12-2008, 15:05

outlander i outlander , zjazd z ronda na powstancow (powstancow) w strone rynku. 30.12 ok 12-13

oraz czarne pajero sport

KowaliK - 30-12-2008, 16:27

Z tym czarnym Outkiem raz spotkałem się na światłach. Zaprosiłbym właściciela na forum ale żadnej wizytówki nie miałem. Warto zaprosić właściciela na nasze forum, bo auto pierwsza klasa. ;)
painkiller - 31-12-2008, 07:16

spiryt napisał/a:

Gdzie to było bo zaczynam się o swój obawiać...I tak go przestawiłam kilkanaście metrow dalej od bramy bo mi zawistne dziadki wartburgowe opluły z balkonu bo na podwórko mam pozwolenie na wjazd:/

To było na ciemnym podwórku pomiędzy Wyszyńskiego i Żeromskiego. Znam to podwórko od małego, podwórko zna mnie więc albo to ktoś obcy albo wredny tutejszy

czekoladka_1981 - 31-12-2008, 08:51

Trzymam też w okolicy od 2000r , i jak dotąd nie miałam żadnych problemów z włamaniem do auta. Faktem jest że na rogu ul. Żeromskiego-Daszyńskiego-Miarki zbiera się tam w godz. wieczornych element złodziejski. Ale bronić nie mam zamiaru swoich z dzielnicy, i być może to:
painkiller napisał/a:
albo to ktoś obcy albo wredny tutejszy
:snipe:
painkiller - 31-12-2008, 11:18

O to niemalże jesteśmy sąsiadami :) Taka okolica to jest. Mojemu ojcu trzech pijanych gówniarzy urwało lusterko z korzeniami i położyli je na masce, jeszcze widziałem jak się oddalają niszcząc inne auta ale za rogiem się rozpłynęli