To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Adaho_krak - 02-03-2010, 12:59

Pozdro dla Lancerka Ja-good (a może raczej HARDCORA), widzianego zaparkowanego pod AD Stachura dzi¶ o 9 rano :)
Ja_good - 02-03-2010, 20:07

[ Dodano: 02-03-2010, 20:08 ]
Adaho_krak napisał/a:
pod AD Stachura dzi¶ o 9 rano

tam pracuje :wink:
sila rzeczy widziec CIe nie moglem ale rowniez pozdrawiam :D :D

Pod AD staje rowinez taki sam misiek jak Twoj.Ale nie mam pojecia kto nim jezdzi :roll:

Adaho_krak - 02-03-2010, 20:17

Ja_good napisał/a:
Pod AD staje rowinez taki sam misiek jak Twoj.Ale nie mam pojecia kto nim jezdzi

Ja też nie znam tego mi¶ka, ale mój jest ładniejszy :P :mrgreen: :D :lol:

pelu - 02-03-2010, 21:40

a ja pozdrawiam kolegow, ktorzy pod norauto wieczorem wymianili zaroweczki w carismie GDI. stali obok mojego gala :)
shymo - 04-03-2010, 20:12

pozdro dla kierowcy Galanta kombi, obok którego stałem czerwon± Cari przy placu Bieńczyckim :)
Anonymous - 06-03-2010, 01:49

Pozdrówka dla srebrnej Carismy KR....X po lifcie widzianej wieczorem na odcinku Kryspinów- Liszki.
SebaKrK - 06-03-2010, 13:17

Kolega od srebrnej Cari spod norauto również pozdrawia :D
sieegurd - 07-03-2010, 20:56

Pozdrawiam czarnego OUTLANDERA (tak mi się wydaje :D ) na krakowskich blachach, który dzi¶ (niedziela) w godz. ok 8.45 przejeżdżał przez Nowy Wi¶nicz w kierunku Limanowej :)
mystek - 08-03-2010, 11:01

A ja pozdrawiam czarnego Lancera CB0 kombii widzianego wcozraj około godziny 20 pod McDonaldem przy Makro :)
wyderka - 09-03-2010, 19:13

pozdrowienia dla srebrnego galanta i kolegi z którym rozmawiałem na CB w Nowym Targu
mystek - 09-03-2010, 22:53

Ciekawe zjawisko społeczne - rozmowa z samochodem, hmmm, nie próbowałem jeszcze, ale jak nie będzie mi chciał odpalić to na pewno spróbuję mu co¶ powiedzieć... :biggrin:

Żarting oczywi¶cie :)

Dzisiaj zrobiłęm ponad 70km po mie¶cie, więc widziałem masę Mi¶ków na mie¶cie, natomiast na wyróżnienie zasługuj±:

- Cari (nie pamiętam koloru, ale chyba KWI) która jechała za mn± od Centrum Huty aż pod Centraln± rano, około godziny 9:00

- srebrn±, delikatnie zwie¶niaczon± Carismę na rejestracji TKA na Opolskiej około godziny 20:00. Na uwagę zasługuje rekinia płetwa z niebieskim LEDem :| oraz przednie, niebieskie halogeny na zderzaku :( . Oraz oczywi¶cie nie mogło zabrakn±ć płetwy ;)

- Tutaj już nie Mitsu, ale Hyundai Coupe, żółty, KWI z wielk± nalepk± na tylnej klapie "Obiekt chroniony" :shock: . Aż nie wiedziałęm czy się ¶miać, czy płakać :D . Mam foto na telefonie, to wrzucę jutro :)

Oto zdjęcie:

Marcin-Krak - 12-03-2010, 18:16

Wczoraj:
1. Gal kombi na blachach DW.
2. Batrek3g chyba?
Obydwa Mi¶ki widziane w rejonie Tesco przy Kapelance ;)
Dzisiaj:
1. L200 na POznańskich blachach na Zakopiance
2. Outek na Zakopiance z obit± mordk± :cry: po bliskim spotkaniu z panem taxi :wink:

mystek - 12-03-2010, 22:23

Na os. Jagiellońskim codziennie widuję Galanta w oryginalnym kolorze, tj. taka meeeega jasna zieleń, prawie, że biały na blachach SD. Albo kto¶ przyjechał do rodziny ze ¶l±ska i tutaj ¶pi, albo kto¶ kupił sobie tam Galanta ze ¶l±ska wła¶nie :)
Ja_good - 12-03-2010, 22:27

Znow Padżerka Berniego widziana w oklicy SHELLA przy wyjezdzie na obwodnice ok 13 :D
mystek - 16-03-2010, 17:14

Pozdrawiam zielone CAO widziane przed 30 minutami przy wjeĽdzie z Armii Krajowej na Bronowick± w stronę centrum miasta. Na tylnej, lewej bocznej szybce było logo mitsumaniaków :) . Samochód taki jak KarolaGT, identyczny, ale patrzyłem na jego galerię i logo mitsumaniaków ma z tyłu samochodu, chyba, że co¶ się zmieniło. Tak czy siak pozdrawiam :)