Śląskie - [WARSZTAT] Polecane Warsztaty
2pac - 28-10-2012, 21:18
tylko pamiętaj, ze przez telefon nikt samochodu Ci nie naprawi / nie zdiagnozuje
ceny mają rozsądne
pyjte - 26-11-2012, 23:12
Panowie, potrzebował bym namiar na zakład co dobrze mi ustawi geometrie, a przy okazji nie będą stękali jak jakaś jedna śruba nie będzie lekko chodziła że wahacz mam wymienić
Jarcev - 27-11-2012, 00:09
http://www.geometria-duda.pl/ nie wiem czy nie bedą marudzic o wahacz ale kiedys jak jezdziłem vectrą C to jako jedyni ją dobrze poustawiali ale było to pare lat wstecz, nie wiem jak teraz
Anonymous - 02-12-2012, 19:21
Czy może ktoś potwierdzić zamkniecie warsztatu u Pana WOJCIECHA ADAMUSA w Mikołowie.
Jeśli rzeczywiście ma zamknięte to podpowiedzcie gdzie mogę sprawdzić/dolać olej do skrzyni automat w Galancie, lokalizacja Ruda, Chorzów, Zabrze, Katowice, Bytom i najbliższe okolice.
leginfo - 03-12-2012, 16:10
dmn1 napisał/a: | Czy może ktoś potwierdzić zamkniecie warsztatu u Pana WOJCIECHA ADAMUSA w Mikołowie |
Witam!
Warsztat był kiedyś zamknięty z powodu urlopu a teraz cały czas działa bo własnie od niego wróciłem
swoją drogą Gorąco Polecam pana Wojtka bo żadną usterką nie można go zaskoczyć
2pac - 07-12-2012, 18:50
Warsztat, o którym już wspomniałem już chyba połowę samochodu w nim wymieniłem
Dwie nowe rzeczy o których się przy ostatniej wizycie dowiedziałem:
- warsztat przy dłuższych naprawach dysponuje bezpłatnym samochodem zastępczym
- mają już też urządzenie do wyważania kół
Gorąco polecam, bo płaci się dopiero po usunięciu usterki, naprawie samochodu, a nie jak to bywa w niektórych warsztatach: tam zajrzy, tu dotknie, dalej nie działa, chwilowo błędy z komputera usunięte, a pieniążki kasuje.
Wielokrotnie miałem okazję patrzeć na ręce mechanika , który tam pracuje i nie można mu nic zarzucić przy pracy. Pracuje szybko i sprawnie, mówi tylko same konkrety (nie jak to niektórzy dużo mówią, co to nie robili, a za chwilę coś ukręci lub urwie).
Ja osobiście nie lubię jak się mnie wygania z warsztatu, karze zostawić kluczyki i przyjść jak się dopiero do mnie zadzwoni... to jest tzw. zabezpieczenie przed spieprzeniem czegoś przy kliencie - w tym warsztacie nikt się tego nie obawia, więc nie musicie spuszczać oczu z samochodu. Ale ja już na tyle mam zaufanie, że zdarzało mi się na drugi dzień odbierać samochód lub odwiedzam SSC (Cinema City) które jest bardzo blisko.
Namiary na warsztat: Efekt ul. Dobra 11a, Katowice, telefon: 607 561 021
Oprócz mechaniki zajmują się blacharką.
Spokojnie można też zlecić zakup części.
Jak ktoś ma daleko do Mikołowa, to dobra alternatywa.
Markus78 - 23-12-2012, 16:49
Witam. Szukam dobrego fachowca który by mi zrobił diagnostykę komputerową i ewentualnie naprawił z okolic Tarnowskich Gór, Bytomia, Katowic, Zabrza i Gliwic.
Z góry dziękuję.
Cari 1.8 GDI 2000
zeeb - 25-01-2013, 12:20
A ja ponawiam pytanie o dobrego lakiernika w Tychach lub najbliższej okolicy
Dread87 - 25-01-2013, 13:30
zeeb, jak znajdziesz kogoś konkretnego daj znac:) przy okazji na jakim osiedlu mieszkasz?
zeeb - 27-01-2013, 21:19
Mam jednego w Piasku, jest dobry tylko zawalony robotą strasznie. Bierze 350 zł za element, chciałbym znaleźć taniej.
Mieszkam na Żwakowie a Ty? Widziałem ze zamawiałeś nalepki jeśli jeszcze nie dostałeś to zamów też dla mnie zewnętrzne 2 szt
Dread87 - 27-01-2013, 21:24
zeeb, jeszcze nie mam naklejek;) ja na O mieszkam. a ten lakiernik tyle bierze za malowanie elementu? Czy za np wstawienie nadkola i malowanie?:P
misjonarz. - 27-01-2013, 22:32
350 za element to jeszcze nie tak dużo. ja raczej bym się wystrzegał tych tańszych (to tak z doświadczenia)
zeeb - 28-01-2013, 09:00
za malowanie
mam też jednego gościa w Tychach który robi taniej ale rzeźbi w garażu - wstawia, maluje, konserwuje itd. No i tu jest mały problem bo nie gwarantuje że jakiś pyłek się nie przyczepi w trakcie schnięcia. Maluje dobrze, używa dobrych lakierów ale pozostaje to jedno małe ale...
Widziałem kilka po zrobieniu i jakieś 80% było idealne. Tylko pozostaje te 20%
jaskier - 28-01-2013, 09:49
Witam. Potrzebuje namiar na magika w Radomiu, który usunie "od ręki" błąd poduszek powietrznych po rozpięciu foteli w Galancie 97
Dread87 - 28-01-2013, 12:51
jaskier, to musialbys napisac na forum swojego regionu;)
|
|
|