Małopolskie - Lista Obecności - Czas najwyższy
nicola80 - 30-09-2011, 15:35
Witam witam kolege jakoś cięzko idą mi te poszukiwania a tak przy okazji to Najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia CHŁOPAKA czy jak kto woli MĘŻCZYZNY - 1OO% pewności, więcej stanowczości,
ruchu pewnego,
głosu mocnego,
spojrzenia boskiego,
torsu dużego,
auta wymarzonego,
serducha ciepłego....
Tomek - 30-09-2011, 15:53
nicola80 napisał/a: | dnia CHŁOPAKA czy jak kto woli MĘŻCZYZNY - |
dzień mężczyzny jest zdaje się 10 marca
co do spota, o który pytałaś w innym temacie to najblizszy planowany jest na Orawie w dniach 22-23.10.2011
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66655
a kolejne to musisz śledzić podforum małopolskie
wojzi - 30-09-2011, 20:56
tomek84 napisał/a: | co do spota, o który pytałaś w innym temacie to najblizszy planowany jest na Orawie w dniach 22-23.10.2011
|
nicola już o tym wie. Czujne oko Wielkiego Brata wszystko widzi i rozporwadza ważne wiadomości do wszystkich nowych forumowiczów z naszego regionu .
A tak przy okazji witam i ponownie zapraszam.
nicola80 - 30-09-2011, 23:39
Oj widzę Tomaszu, że strasznie drażliwy jesteś cóż to za różnica chłopak czy mężczyzna zwał jak zwał liczy się intencja tak ?
gdzie nie spojrzę tam jest jakieś Twoje "ale" względem tego co napisze ....
Tomek - 01-10-2011, 08:05
nicola80 napisał/a: |
Oj widzę Tomaszu, że strasznie drażliwy jesteś |
zupełnie nie
nicola80 napisał/a: | gdzie nie spojrzę tam jest jakieś Twoje "ale" względem tego co napisze .... |
no rzeczywiście tak wyszło, przepraszam
ale to nie celowo, normalnie taki nie jestem
Jackall - 01-10-2011, 12:51
nicola80 napisał/a: | cóż to za różnica chłopak czy mężczyzna | A jaka jest różnica pomiędzy dziewczyną a kobietą?
Tomek - 01-10-2011, 13:06
Jackall napisał/a: | nicola80 napisał/a: | cóż to za różnica chłopak czy mężczyzna | A jaka jest różnica pomiędzy dziewczyną a kobietą? |
TY nie wiesz??
sieegurd - 01-10-2011, 14:19
tomek84 napisał/a: | Jackall napisał/a: | nicola80 napisał/a: | cóż to za różnica chłopak czy mężczyzna | A jaka jest różnica pomiędzy dziewczyną a kobietą? |
TY nie wiesz?? |
Hahaha Wiedział, ale zapomniał
Jackall - 01-10-2011, 14:50
tomek84 napisał/a: | TY nie wiesz?? | Kolejne ALE tylko tym razem do tego co ja napisałem
A moje pytanie było skierowane do Nikola80
sieegurd napisał/a: | Wiedział, ale zapomniał | Wiem, ale nie powiem
Ja nie wiem... Sami złośliwi na forum siedzą
nicola80 - 01-10-2011, 20:24
Jackall napisał/a: | tomek84 napisał/a: | TY nie wiesz?? | Kolejne ALE tylko tym razem do tego co ja napisałem
A moje pytanie było skierowane do Nikola80
sieegurd napisał/a: | Wiedział, ale zapomniał | Wiem, ale nie powiem
Ja nie wiem... Sami złośliwi na forum siedzą |
Osz Wy MĘŻCZYŹNI , ociekacie wprost złośliwością a chciało by się powiedzieć "zaje.....istością" Pytasz czym różni się kobieta od dziewczyny, hmmm to dłuższy i bardzo złożony temat jeśli będę miała okazję wytłumaczę Ci to osobiście ....
Jackall - 01-10-2011, 21:31
nicola80 napisał/a: | chciało by się powiedzieć "zaje.....istością" | Tak możesz powiedzieć dopiero po lepszym poznaniu
nicola80 napisał/a: | hmmm to dłuższy i bardzo złożony temat | wiem, wiem... Tak znaczy nie, nie znaczy nie wiem a nie wiem - tak
nicola80 napisał/a: | jeśli będę miała okazję wytłumaczę Ci to osobiście .... | Obiecanki cacanki
nicola80 - 01-10-2011, 22:29
Jackall napisał/a: | nicola80 napisał/a: | chciało by się powiedzieć "zaje.....istością" | Tak możesz powiedzieć dopiero po lepszym poznaniu
nicola80 napisał/a: | hmmm to dłuższy i bardzo złożony temat | wiem, wiem... Tak znaczy nie, nie znaczy nie wiem a nie wiem - tak
nicola80 napisał/a: | jeśli będę miała okazję wytłumaczę Ci to osobiście .... | Obiecanki cacanki |
I to miałam na myśli ... nie ocenia się ciastka po opakowaniu ....
A co do kobiet on nie jest aż tak zawikłany, tylko wy tego nie pojmujecie do końca ....
A co do obiecanek .... jestem osobą baaardzo słowną ...
ps. pomóżcie mi znaleźć tego Lancerka
sieegurd - 01-10-2011, 23:25
Jackall napisał/a: | Ja nie wiem... Sami złośliwi na forum siedzą |
Piszesz jak byś nas nie znał
nicola80 napisał/a: | Osz Wy MĘŻCZYŹNI , ociekacie wprost złośliwością a chciało by się powiedzieć "zaje.....istością" Pytasz czym różni się kobieta od dziewczyny, hmmm to dłuższy i bardzo złożony temat jeśli będę miała okazję wytłumaczę Ci to osobiście .... |
Nicola kilku z Nas jest już żonatych i dzieciatych, więc wiemy jakie są różnice (chyba ) Nie mówię, że niemężaci i niedzieciaci nie wiedzą Po prostu tak się lubimy podrażnić
Jak zamotałem, to sorka Wróciłem właśnie z imieninowej wódeczki A braciszek poczęstował mnie jeszcze bimberkiem z okolic Limanowej Ehh niezła ta Małopolska
nicola80 - 01-10-2011, 23:29
sieegurd napisał/a: | Jackall napisał/a: | Ja nie wiem... Sami złośliwi na forum siedzą |
Piszesz jak byś nas nie znał
nicola80 napisał/a: | Osz Wy MĘŻCZYŹNI , ociekacie wprost złośliwością a chciało by się powiedzieć "zaje.....istością" Pytasz czym różni się kobieta od dziewczyny, hmmm to dłuższy i bardzo złożony temat jeśli będę miała okazję wytłumaczę Ci to osobiście .... |
Nicola kilku z Nas jest już żonatych i dzieciatych, więc wiemy jakie są różnice (chyba ) Nie mówię, że niemężaci i niedzieciaci ie wiedzą Po prostu tak się lubimy podrażnić |
Drogi kolego nie ZNAŁ a ZNAŁA to po pierwsze a po drugie
KTO POWIEDZIAŁ ŻE NIE JESTEM MĘŻATKĄ ?
chyba trzeba Wam wszytsko udokumentować itp itd i w ogóle
Tomek - 02-10-2011, 07:44
nicola80 napisał/a: |
Drogi kolego nie ZNAŁ a ZNAŁA to po pierwsze a po drugie |
ZNAŁ, bo pisał to do Jackalla, zwanego Jackiem
Cytat: | KTO POWIEDZIAŁ ŻE NIE JESTEM MĘŻATKĄ ? |
jeśli jesteś, to tylko do czasu, aż mąż przeczyta, że zainteresował Cię kierowca Lancera
|
|
|