To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - PKN ORLEN ... Współpraca z Mitsumaniakami

bastek - 16-11-2010, 14:04

Robson86 napisał/a:
elo

Wczoraj wyrobilem sobie 2 karty na orlenie lecz standartowo umowa ma przyjsc poczta po ok miesiacu.

Czyli teraz mam czekac na nr umowy miesiac i wtedy dopiero podeslac tenze numer wraz z numerami kart do akbi'ego?

Nic wczesniej nie moge zrobic?
Pozdroo

było wcześniej
ja czekam na umowę 4-ty miesiąc i nic....
podjechałem na stację po 2 m-cach i pytam o ten numer-a facet że nie wie jaki....
podjechałem m-c temu
otworzył listę umów zawartych w lipcu, policzył, że byłem 6-ty i stwierdził, że mój nr to 6/....(jakis numer stacji)

ten numer wysłałem akbiemu - nie wiem czy działa, na razie zniżki mam (4-ty miesiąc), a sam nie wytankuję 500 l.
Realistka napisał/a:
Chciałam zatankować na kartę, niestety dostałam odmowną odpowiedź. Pani poinformowała mnie, że ta karta nie jest akceptowana na wszystkich stacjach Orlenu a tylko wybranych

na I-szej stronie jest lista stacji

akbi - 17-11-2010, 16:48

Realistka napisał/a:
A co z tą fakturą?

informuję po raz kolejny:
NIE BIERZEMY ŻADNEJ FAKTURY

Anonymous - 18-11-2010, 21:02

Tankowałem na 2 różnych stacjach-na jednej było oznaczenie Biznestank, na drugiej nie (ale paliwo o wiele tańsze). Tam, gdzie było oznaczenie faktycznie zniżka działa. A na tej drugiej nie...ale może zadziałać. Wystarczyłoby, żebym podał wszystkie dane do faktury-na kogo jest karta, NIP z tego co pamiętam. I wtedy będę miał zniżkę. Da radę tak zrobić?
bastek - 19-11-2010, 00:00

akbi, zmień może I post - że jak ktoś bierze kartę na swoją firmę, to od razu nich bierze nr umowy
geckon napisał/a:
Tankowałem na 2 różnych stacjach-na jednej było oznaczenie Biznestank, na drugiej nie (ale paliwo o wiele tańsze). Tam, gdzie było oznaczenie faktycznie zniżka działa. A na tej drugiej nie...ale może zadziałać. Wystarczyłoby, żebym podał wszystkie dane do faktury-na kogo jest karta, NIP z tego co pamiętam. I wtedy będę miał zniżkę.

a mi wczoraj jeszcze coś innego zaproponowali. stacja nie-biznestank, cena niższa niż na biznes-tank minus rabat - a propozycja -6 gr jeśli gotówką. nie maiłem gotówki, płaciłem kartą, więć nie skorzystałem - ale to wlane paliwko nie wliczy się do ogólnego sumarycznego tankowania ............

wit71 - 28-11-2010, 19:09

Serdeczne podziękowania moderatorowi grupy dolnośląskiej-kucharZowi za przekazanie karty. :p Pytałem w Polanicy Zdrój na Orlenie-upust jest i albo sam paragon lub faktura jak kto woli.Sezon zimowy rozpoczęty więc informacja się napewno przyda. :santa
Havoc - 28-11-2010, 20:33

Ja również już mam kartę. Dziś pierwzse tankowanie. 68gr zaoszczędzone na 17litrach. U Was też takie drogie paliwo?? 4.69 (zniżka 4gr wyszła - 4.65/litr). Miało być tylu chętnych, tankujących i co...? 8gr chyba nie dobijemy nigdy? :(
Anonymous - 28-11-2010, 20:35

Havoc napisał/a:
Ja również już mam kartę. Dziś pierwzse tankowanie. 68gr zaoszczędzone na 17litrach. U Was też takie drogie paliwo?? 4.69 (zniżka 4gr wyszła - 4.65/litr). Miało być tylu chętnych, tankujących i co...? 8gr chyba nie dobijemy nigdy? :(

Wciąż czekamy na korektę. Mam nadzieję, że Akbi opublikuje niedługo ile zaatankowaliśmy łącznie... :-)

yalook - 29-11-2010, 10:38

Havoc napisał/a:

Ja ostatnio zatankowałem w W-wie przy dw. zachodnim po 4,48 - zniżka 0,04. Ale to jest jedna z najtańszych warszawskich stacji z logo orlen-u.
W sumie w listopadzie zaoszczędziłem na tankowaniach już około 10 PLN (ale nalałem blisko 200 litrów do zbiornika)

wit71 - 05-12-2010, 16:37

wczorajsze tankowanie w Polanicy Zdrój na orlenie-4 gr taniej.czekamy na korektę. :santa:
Havoc - 05-12-2010, 18:02

Nie wiecie czy można sprawdzić gdzieś na necie ceny paliw w danych stacjach na trasie kraków-wawa? Tak żeby zaplanować najtańsze między tankowanie.
Anonymous - 05-12-2010, 19:09

Havoc napisał/a:
Nie wiecie czy można sprawdzić gdzieś na necie ceny paliw w danych stacjach na trasie kraków-wawa? Tak żeby zaplanować najtańsze między tankowanie.

Cześć.

http://www.cenapaliw.pl/

Ja zawsze tu sprawdzam. Ale niestety czasami nie do końca są aktualne dane.

Ostatnio wygooglalem jeszcze http://www.stacjebenzynowe.pl/

Ale tej strony nie znam.

Pozdrawiam
grzes

bastek - 05-12-2010, 22:04

czarno widzę tę współpracę.... orlen 4,7 Pb/2,49 LPG vs łukoil 4,5 Pb/2,29 LPG... :(
Havoc - 05-12-2010, 22:08

Od zawsze orlen był najdroższy. Pozostaje wierzyć w lepszą jakość paliwa ;)
Przedwczoraj mój orlen przebił wszystko, 4,77 (!)

akbi - 05-12-2010, 22:09

bastek1 napisał/a:
łukoil

blisko masz na Ukrainę ...tam "Łukoil" jest jeszcze tańszy

bastek - 05-12-2010, 22:45

akbi napisał/a:
blisko masz na Ukrainę

wiele osób korzysta... ok. 3,2 za ON
ale reszta stacji dziś oscyluje koło łukoilu cenowo. wybija się jedynie orlen i statoil.podałem 2 skrajne